Savaşırdım
Yurt dışına giderdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Açık konuşayım böyle bir imkanım olsa zaten bu normal zamanda bile yurt dışında yaşarım yani şimdi birçok insanın vatan haini diyebilir vatanımdan kaçıyor diyebilir niçin savaşacağım ki söyleyeyim bana, kendi ülkesini savaşmaktan aciz olup gelip burada yiyip içip yatıp çocuk yapan Suriyelileri besliyoruz ülke ekonomisi ortada ülkenin cahil insanları ortada kime neye ne için oy verdiğini bilmeden hala mükemmel ülkemiz mükemmel devletimiz var diyerek 21 yıldır 22 yıldır aynı insanları destekleyen insanlarla aynı ülkede yaşamak istemiyorum.
Ben 32 yaşındayım bir 22 yıldır bu insanlar var düşünün 12 yaşındayken gelmişler ülkenin başına ve ben başka bir hükümet görmedim şu anki ekonomik koşullar diye hırsızlık devlette alımları az olması mesela Ben engelliyim, birçok engelli arkadaşımın sırf asgari ücret düzeyinde evine maaş giriyor diye engelli maaşı kesildi benim de kesildi ama benim sigorta yaptırma imkanım olduğu için sigortamı yaptırdım emekli olmak için 5 yılım var yani ülke için savaşmak istiyorsanız ülkenizin de size bir şeyler katması lazım Mustafa Kemal Atatürk bize Cumhuriyeti bıraktı onun yolunda onun izniyle giderek biz bu cumhuriyeti kurduk ama ben şu anda izinde gidebileceğim bir insan görmüyorum. Ancak bu seçimde değişim olursa her şeyin farkına varırım ve belki ondan sonra bu fikrim değişebilir.
Hiç bir yere kaçmak yok. Savaş olmasın ama olursada bırakın gelsinler. Yollamasınıda iyi biliriz.
Adamın dibi
Savaşırım tabii ki yoksa diğer dünyada atalarımın yüzüne nasıl bakarım🇹🇷
Kaçarım diyenler yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Bu ülkede yaşamayı hak etmiyorsunuz pislikler
Cevap
3Cevap
Savaşırım zaten yaşasam ne yaşamasam ne
Bu ne ülkede hainler yaşıyormuş madem kaçacaksınız şimdi gidin.
Ne yapılması gerekiyorsa onu yapardım yani savaşırdım.
Ailemi korumak için her şey yapardım
Canım ülkeme yardım etmemek onursuzluktur
Savaşırdım
Kaçardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?