Arkadaşlar merhaba benim dost dediğim ve arkadaşım dediğim herşeyimizi paylaştığımı işyerinde bir kız vardı. Onu la çok sert bir tartışma yaşadık işyerinin ortasında. Daha sonra da bana kırıldı ve şu an kin güdüyor. Eviyle ilgili hayatıyla ilgili herşeyini anlatır paylaşırdı benimle. Bana karşı kin güttüğüni hissediyorum sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dahi demiyor bana. Kendisiyle ilgili bişey sorunca da bişey söylemiyor. Bu zoruma gidiyor benim. Bu ne kadar sürer bilemiyorum. Fakat onda akşam bişey için yardım istediğimde, mesela ev bakıyorum ev bakalım mı, veya bişey alıcam birlikte bakalım mı dediğimde şu an değil fakat yarın bakalım olur mu, dışarı çağırdığımda şu an müsait değilim biraz işim var ama daha sonra oturalım diyor. Sizce vicdan mı yapıyor, yoksa değer veriyor ama kırgın ve kabullenemiyor mu yaptığımı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence hayatından çıkart gitsin
İnsan kaybetmek kolay, önemlç olan bişryleri tamir etmek
Bence derdi neymis sor eger seninle gerçekten konusmak istemiyosa bi daha konuşmazsin senden ozue bekliyosa da özrünü dilersin barisirsiniz
Özürümü diledim, 2 ay oldu ve ilk zamanlara göre birazcık iyi olsa da hala kin güttüğünü hissediyorum. Ev ile ilgili ihtiyacı olmuş ve bana bişey söylememiş. Bugğn işyerinde biriyle konuşurken duydum. Kendisi dişçiye gitti, nasıl geçti dedim düzgün bişey söylemeden geçiştirdi. Sonra basit bişey yüzünden bana biraz üşenmeseydin şuna bakardın dedi. Hiç tepki vermedim o an tartışmamak için ve uzaklaştım. Çıkışa doğru onun orada olduğunu bilmediğimi söyledim, bilmediğimi o da biliyordu sadece kızmak istediği için öyle söylemişti. Anlıyorum onu ama bunun bu davranışı zoruma gidiyor. Akşam da ona ev ilanı için bakalım mı birlikte dedim. İnstagramda aktif sürekli, az işi olduğunu ve yarın baksak olur mu dedi. Kafam karışıyor, acaba geçiştiriyo mu yoksa değer verşyor fakat gerçekten çok kırgın ve kabullenemiyor mu
Sana gerçekten cok kırılmış olabilir veya seninle gerçekten bi daha barismamak istiyor olabilir bu yuzden konuyu uzatiyor ya da manita yapmış buyuzdsn uzaklaşıyo olabilir ,,, sende cok sey yapma bence kendini ezdirme bos ver barismiyorsa barismiyor kendisi bilir
Gerçekten çok kırgın olduğunu biliyorum, barışmak istemiyorsa neden bana artık konuşmak istemiyorum demiyor da yarın bakalım vs diyor ki? Bana hiçbişryini istemiyorum senin demişti ve o gğnden sonra hiçbişryini paylaşmadı bnle. Ya çok sevdiğim değer verdiğim biri olduğu için böyle çok takıyorum onu ya
Bence seni terslemesini güzelleme, barismak isteseydi barisabilirdi
Yapmak isteseydi yapabileceği çok şey vardı fakat bilerek yapmadığını, istemediğini bende farkındayım. Ben eski samimiyeti istediğim için uğraşıyorum ve kabullenemiyorum onu gözümün önünde başkalarıyla samimi halini
Sende kendine yeni arkadaslar edinebilirsinn
Haklısın, insan kaybetmek istemezdim ama böyle oldu maalesef. Öncelikle işyerinde onu takmamayı becerebilmem gerek bunun için
Yardım için teşekkür ederim
Rica ederim ama bana hafiften ondan hoslaniyormussun gibime geldi
Hafif değil baya öyleydi ve bunu o da farkında bnce, bu ısrardan da anlıyordur tabi. Ama bana tepki olarak son mesajımı görmedi varya, bu gce işi yoktu bnce yazdığımda. Tepki olarak bu şekilde davrandı
Belkide o sana arkadas gozuyle bakiyo ve bu yuzden uzaklasmak istiyor,,
Olabilir, ama 2 yıldır böyle bu durum. o herşeyin farkındaydı. O kadar şey paylaşmazdık o zaman ama öyle olsaydı
Ben mi kendimi kandırmaya çalışıyorum ya sence
Öyle hissettim bi an
Bence kendini kandırmaya calisiyorsun uzgunum kızlar arkadaslarina sevgililerine olduklarindan daha samimi olurlar ve bundan anlamlar cikartmak doğru değil eger senden hoslansaydi ve hoslandigini da bilseydi neden 2 yıl uzatirdi bunu
Haklısın, bildiğini ve farkında oldupunu biliyorum. Bnce sadece arkadaş olarak görmeye çalıştı ve öyle gördü. Ben unutamadım onu ve yakınlığını sevdim. Sonunda üzüleceğimi bilerek üstelik. Hata buradaydı
Uzulecek bir durum yok aslında milyonlarca insan var ve ruh esini is yerinde ariyorsun😀
Çok fazla sosyal biri olmadığımdan sanırım 😅
Sosyalleşemiyorum ben ve nasıl desem yeni birini nasıl ve nereden bulabilirim bilemiyorum da
Valla onu bende bilmiyoeum dkwmkkd2kso
2 yil once asiri sosyal bi insandim samimi arkadaslarim vardi surekli yeni insanlarla bulusurdum
Sonra bi erkek arkadasim oldu sayesinde hic arkadasim kalmadi su an da univeriste sınavına evde hazirlaniyorim okulum da yok markete gitmeye çıkıyorum sadeve disari
Olsem fark edilmez cm2odm2ldkw
O da kötü ya, insanları kısıtlamayı doğru bulmuyorum ben. Güven varsa karşıdaki kişi seni biliyorsa gerisi hikaye bnce
Bende dogru bulmuyorum ama insan birini sevince adeta kör oluyor hicbir seyin farkina varmiyo anca her sey bitince fark ediyosun ben nelere tamam demisim diye
şu an devam ediyor musunuz peki? Etmiyorsan eski hayatına neden dönmüyorsun ki?
İliskimiz çok çalkantılı bir kuser bir barisiriz su an da konusmuyor benimle ama tamamen bitse bile eski hayatıma donmem cok zor eski arkadaslarimin benimle barisacagini düşünmüyorum
Yeni arkadaşlar edinebilirsin demişti az önce bir dost 😏
Neden olmasın ki, eski arkadşlarında bir hatırı vardır elbet sende
Yasadigim yer yeni arkadaslar icin cok fazla kucuk🙃
Hayir hic sanmiyorum onlari hatir sayacagini
Kendileri kaybeder o zaman
Değildirrr, o memlekette 10 kişi yaşamıyordur sonuçta. Bulunur elbett
Umarim seneye üniversitede sosyallesebilirim tek umudum ckwmk2ld
Orada mecbur sosyalleşirsin de, neden zaman kaybedesin ki seneyi bekleyerek? Çık git bi kulübe vs yazıl bak erkekler başta seni bulur. Sonra kızlarla dedikodu vs derken bakmışsın neler olmuş 😅😅
Hahahshs kendimi o ortama atmamak icin zor tutuyorum cunku bi kez atinca zor cikiyosun fk2ndk2mdkw
Çıkma zaten kim diyo sana çık diye
😁😁
Hahahahass su an erkolarla ugrasamam yalnizca kariyer xi2mdk2md
He canım he, zaman geçiyor bak. Bence her ikisini de birlikte yürütmeyi bilmelisin zaman akıp gidiyo bugünler geri gelmeyecek
Aklimi celmeee
Bnce sen zaten yapacaksın da bahane arıyorsun gibi duruyo şu an 😏😁
Ben ciddiyim bu arada, gerçekten de sosyal ortamdan da kopmasan her ikisini birlikte yürütmeyi bilmelisin
Ay konuyu ben kendime getirmeyi nasil basardim cnwkfm2odks
Valla geldi bi şekilde 😅 neyse konuya dönelim o zaman. Benim kafam karışık. Bu kız bana sopuk ve mesafeli. Ona demiştim ki mesafe koyma bana, sen benşm dostum dediğim tek insansın. En azkndan yanımda olduğunu bileyim demiştim. Belki bunun yüzünden, biraz da geçmişteki yaşadığımız yakınlığın hatırına bu şekilde kırmadan yardımcı olmaya çalışıyor olabilşr mi?
Bence dostum dediğin kisiden hoslaniyo olman cok yanlis yarin git ondan hoslandigini acik acik soyle en fazla nolabilir ki ikiniz de birbirnizin gerçek niyetini anlarsiniz belirsizlik ortadan kalkar
Belirsizlik yok ortada, o bunun farkında ve istemediğinin de farkındayım ben. Dostum dediğim insana karşı bu yanlış tabiki, o nedenle hep benden kaynaklı kırdım üzdüm ya onu sürekli
Kendini suclama bu kadaaar belirsizlik dediğim şey aranizda bir sey olabilir mi olamaz mi belirsizligi
Olamaz, bunu hissettirdi ve defalarca söyledi. İşyerinde çok belli ettim ve bunun böyle olduğunu düşündüğünü yani hoşlandığımı hissettiğini söyledi bana. Bundan rahatsız olduğunu da söyledi. Sonra barıştık ve arkadaş olarak konuştuk. Ama bnce o da biliyordu ki benim ona ilgim ve sevgim bitmeyecekti böyle
Bence bizim tek ihtiyacimiz sosyallesmek fmdk2kdkw
Ben san söyledim bildiğim kadarıyla, sıra sende tavsiye sırası 😏