Arkadaşlar konu biraz uzun, bana karşı kin güdüyor ama o zaman neden o zaman bu şekilde söylüyor?

Arkadaşlar merhaba benim dost dediğim ve arkadaşım dediğim herşeyimizi paylaştığımı işyerinde bir kız vardı. Onu la çok sert bir tartışma yaşadık işyerinin ortasında. Daha sonra da bana kırıldı ve şu an kin güdüyor. Eviyle ilgili hayatıyla ilgili herşeyini anlatır paylaşırdı benimle. Bana karşı kin güttüğüni hissediyorum sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dahi demiyor bana. Kendisiyle ilgili bişey sorunca da bişey söylemiyor. Bu zoruma gidiyor benim. Bu ne kadar sürer bilemiyorum. Fakat onda akşam bişey için yardım istediğimde, mesela ev bakıyorum ev bakalım mı, veya bişey alıcam birlikte bakalım mı dediğimde şu an değil fakat yarın bakalım olur mu, dışarı çağırdığımda şu an müsait değilim biraz işim var ama daha sonra oturalım diyor. Sizce vicdan mı yapıyor, yoksa değer veriyor ama kırgın ve kabullenemiyor mu yaptığımı?
Arkadaşlar konu biraz uzun, bana karşı kin güdüyor ama o zaman neden o zaman bu şekilde söylüyor?