Sizce neden böyle davranıyor olabilir? Konu biraz uzun🙏?

Benim eskiden çok samimi olduğum bir işyerinde biri var. Kız 3 yıldır şirket aracı bende olduğunda her seferinde onu da evinden alırım ve bırakırım. Bunun için 30-40 dk yolumu uzatıyorum. Aramız 2 aydır bozuk. İşyerinde asla konuşmuyoruz, otobüste dahi konuşmuyoruz. Kız bana düşman gibi bakıyor konuşurken. Fakat benimle birlikte herseferinde araba olduğunda geliyor benimle. Sabah beni bekliyor evde ama sonrasında arabada asla konuşmuyor ve sohpet etmiyor, sert tepki veriyor. Bugünde akşam erken çıkıp evine 1 saatte varabilecekken, beni bekledi ve eve 1 saat daha geç gitti. 5 te çıkıp 6 da olmak varken, 7 de eve vardı. Tabi asla konuşmadık yine, ben konuşmaya çalışıyorum dayanamıyorum ama konuşmuyor. Aslında bana çok büyük saygısızlık yaptı ve aşırı derece de abisi vs herkesi üstüme saldı. Arkamdan konuştuğu da oluyor bnce, işyerinde herkesle samimi ve dışlanmış gibi hissediyorum kendimi. Kız sizce neden benle geliyor? Bunu lirket aracj olduğu için görevim gibi mi görüyo diyorum fakat şirket aracının olduğu o taraflarda oturan başkaları da var, onlara zorunluluk neden görmüyorlar o zaman? Yoksa inat mı yapıyor, değer veriyor mudur sizce? Kafamı çok kurcalıyor bu durum, yediremiyorum yaşadıklarımı
Sizce neden böyle davranıyor olabilir? Konu biraz uzun🙏?