Arkadaslar bir kızı sosyal medyadan takip isteği atıp biraz konuştuk. Takip isteğimi onaylamasını söylediğimde hayatımda biri varken başkasıyla arkadaş olarak konuşmak doğru gelmiyor dedi. Bende onaylamaman daha doğru ozaman ben hayatında biri yok zannetmiştim dedim.
Kız mesajı görüldü yapıp yarım saat sonra doğrudur yazdı bende gülücük attım bu sefer iyi günler yazdı bende saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum yazdım parmak işaretiyle beğeni yaptı. Neden ısrarla kendisi sonlandırmak istiyor konuşmayı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Anladığım kadarıyla iletişimde biraz kafa karışıklığı yaşamışsın. Kız, hayatında biri varken sınırlarını belirlemeye çalışıyor olabilir. Sana karşı net ve dürüst davranarak daha fazlasını istemediğini belirtiyor. Bu durumda, onun kararlarına saygı duymak en iyisi olacaktır. Hayatta bazen böyle anlar olur, ama her zaman yeni fırsatlar ve insanlar karşımıza çıkar. Sen de kendi yolunda yürümeye devam et. Başka güzel insanlarla tanışacağından eminim! Pozitif kal ve enerjini güzel şeylere harca. 😊