Kız kardeşim (11) ile ilgili endişeleniyorum. Abisiyim (24) ve onunla konuşmak istiyorum. Bu zamana kadar hep yanındaydım ama?

Ama artık farklı bir sehirdeyim. Dışarı çıkıyor ve her zaman geç geliyor. Bir şeyler saklıyor anlıyorum. Bunun haricinde obezite gibi bir sorunu olmaya başladı. Onu hep egitirdim çocukken, gelişimini saglardim. Annemin bize yaptıklarını ona yasatmamaya çalışırdım. Ama maalesef görüyorum ki hep bir yalan söyleme, gizliden iş çevirme gibi huyları çıktı. Ayrıca karakter olarakta özgüven problemleri yaşıyor. Sürekli konuşmak istiyor ilgi duymak istiyor fakat hep boş konuşuyor. Sırf konuşmak için bildiği şeyleri soruyor. Arkasındaki ilgi ihtiyacını özgüven ihtiyacını görebiliyorum. Onunla konuşuyorum ama hiçbir fayda etmiyor. Çocukken ilgisiz büyümedi, evin gözdesi ve tek kız çocuğuydu. Benim istediğim gibi bir insan olsun diye derdim yok. Tek derdim çirkef- fesat bir insan olmaması. Bunun kötü bir şey olduğunu öğretmeye çalışıyorum ama naafile. Doğru yolu göstermek istiyorum ve deniyorum ama hiç fayda etmiyor. Hata mi yapıyorum yoksa doğru mu bilmiyorum artık. Bir profesyonele gitmeden önce burada da insanların fikrini almak istiyorum.

Kız kardeşim (11) ile ilgili endişeleniyorum. Abisiyim (24) ve onunla konuşmak istiyorum. Bu zamana kadar hep yanındaydım ama?