Abimle görüsmeli miyim?

Benim annrmle babam yok ailemden kalan tek kişi abim. 3 Yıl önce cok kötü dövdü beni. Ve ben öyle kötü bisey yapmadim, bizi erkek arkadasımla gördüğünde yakın bile değildik. 2. bulusmamızdı zaten daha tanısma asamasındaydık. hicbirsey gecmedi aramizda. Daha 1 hafta tanıdığım bi insanı ciddiyiz diye tanıtamazdim abime. Elin adamıyla nasıl görüşürmüşüm diye görür görmez yapıstırdı bana tokatı anlatmama izin vermeden. Kolumdan cekip arabaya bindirdi arabada bile bacaklarıma vurdu. Eve gelince bogazımı sıktı ölüyorum sandim. Yere düştüm tokatların etkisinden kafamı vurdum, aldırış etmeden tekmeledi karnımı. Kemeriyle dövdü nereme denk gelirse vurdu. Kolumu kırılana kadar büktü ters cevirdi. Yumruklar attı yüzüme.. Tekrardan sıktı bogazımı bayıldım, gözümü hastanede actım. Yinede sikayetci olmadım abimden. Kaç saat dayak yediğimi bilmiyorum. Ölücem sandım. Terk ettim o gün evi. Numaramo değiştirdim sosyal medya hesaplarımdan engelledim. ama bi sekilde bulmus numarami bugün yazdi. Kansermiş ne olır ne olmaz seni son bi kez göreyim dedi. Napıcam bilmiyorum. Gitmeli miyim?
Abimle görüsmeli miyim?