Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendini bitirdi, yolsuzlukların efendisi tayyibi sevmeyen gençleri milliyetçilik demagojisi yapıp kandırıp kendine çekti asıl oy vermesi gereken kişiden uzaklaştırdı bunlarda kandırılmaya yer arıyor zaten. Eşşek herif bir daha seçim olsa 0.5 i göremez şu ülkücüler bir kere şaşırtsın adamı ya.
Ümit Özdağ ve Adalet partisi kemal Kılıçdaroğlunu destekleyecek. Sinan oğana para vb teklif edildiğini düşünüyorum Gaffar Okkan katili İslami bir parti olan hür dava partisi ile aynı masaya oturamaz bir milliyetçi
Seçim öncesi Erdoğan'a çok hakaret etti seçim oldu Erdoğan ona hakaret etti vala bu Sinan Oğanı severdim ama çok g*tü kalktı benden söylemesi...
Bu arada ben ilk tur Sinan oğana verdim ikinci tur Kılıçdaroğluna vereceğim
Cevap
13Cevap
Yanlışı yaptı
Cumhur’culara karşı doğru, Milletçi’lere karşı yaptığı yanlıştı. Her iki tarafın da kendilerine göre haklı savunmaları var ama ben yapılanı her zaman olduğu gibi tarafsız değerlendiriyorum. Bana göre doğruluk-yanlışlık konusunda ziyada sözden cayma var. İstekleri sıraladıktan sonra Erdoğam adama düpedüz “isteklerine boyun eğmeyeceğiz.” dedi. Hadi okey bunu geç, Milliyetçiler Hüda par ile yan yana olamaz diyen, aynı zamanda BabalaTV’de “ne kandil dağı, ne domuz bağı” diye açıklama yapıp şehitlerimizi savunan adam bugün Akp ile ittifak yapan Hüda Par’ı bildiği halde destek çağrısında bulunur akıl alır gibi değil. Ne vaat edildi de böyle bir desteği sırtladı bilmiyorum ama tarafsızca söylüyorum yakışmadı. Bundan 2 hafta öncesinde falan adamı büyük bir gururla övmüştüm, bütün kelimelerimi tozu tozuna geri alıyorum. Normalde siyaset yapmayı hiç sevmiyorum ama bu konuya söz etmeyi biraz olsun istemiştim
Ya Sinan oraya dedi diye seçmenin tamamı oraya oy verecek mi sizce😂 siyaset tiyatro gibi oldu😂😂
Milliyetçi kesim CHP ile yürümez buna şaşırmayın başından beri olacağı buydu
Ülkede demokrasi var isteyen istediğini yapar hak hukuk adalet demokrasi yi dilinden düşürmeyen kişiler saygı duyup şans dilemeli hak hukuk adalet demokrasi söylemleri samimi ise
Doğru olanı yaptı tabiki de CHP liler kudurabilir ama CHP yi seçseydi onlar için sorun olmayacaktı böyle olunca adama demediklerini bırakmıyor ş.. erefsizllerrr
Makam için para için döneklik yaptı.
Bahçeli yaşlanıyor MHP lideri olma fırsatı falan verdiler herhalde.
Bahçeli şurda yaşar 2 sene Erdoğan buna para teklif etmiştir bakanlık kabul etmiştir mis
yorumlardaki kadar kendisine küfür eden kitlenin tarafına geçmediği de sonradan ortaya çıkmış olabilir.
Kendine Türkçüyüm deyip Hüda Par ile beraber :D
Ya bunlar kukla.
Kendi kendini bitirdi
hayır makam için ilkelerini sattı
Hayır. Sahtekarın teki zaten.
3 kuruşa hem kendini hem ülkeyi sattı
Soğan ucuzmus
Bakalım hayırlısı
Hayır
Ters tepki olcak ama😂
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?