kızlara en çok yakıştırdığınız şey nedir? o hep böyle kalsın dediğiniz şey? ya da şu huyu hiç değişmesin dediğiniz şey nedir? :)
Cevabın nedir?
Kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş.
Koyun gibi yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta.
Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak.
Delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak.
Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göğsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herşeyini.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin.
Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin.
Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük.
Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak.
En seksi leydi olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de.
Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,
Kadın dediğin ayıp nedir bilecek.
Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek.
Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. iki lafın başı, her
tartışmada ayrılalım tehtidi savurmayacak.
Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak…
Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürlerle yemeklerle işi olmayacak.
Şöyle pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı konduracak şüphesiz.
Salatasız oturmayacak yemeğe.
Temiz olacak herşeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri yahut pahalı parfümlerin
sindiği, boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin.
Buram buram aşka sarılacaksın arkadaş.
Buram buram kadın kokacak kadın dediğin.
Kadın dediğin güzel olacak…
Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da…
Paranın güzelliğini bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak.
Değerlerini bir anlık hevesler uğruna terketmeyecek.
Namussuzluğunu , ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek , başka sevgili edinmeyecek.410 Yorumla- +1 yıl
Sarışın, renkli gözlü uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber filan fasarya…
Kadın dediğin hatun olacak arkadaş, sözüne güvenilir, olacak.
Bileceksin ki konuşulanlar burada kalır, kapıdan çıkmaz bir daha.
Ağzı sıkı olacak kadın dediğin.
Sırrını tutacak ama gününü bekleyip kusmayacak…
Para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu manyaklarından, dırdırcılardan,
unutkanlıklarını senin üzerine atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan,
raf süslerinden, tehtidkarlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş bakanlardan olmayacak.
Saflığı, cahilliği, aptallığı oynamayacak, biraz ukala olabilir ancak sana rol yapmayacak.
Bir şeyi çok isterse ve inançları doğrultusunda yapacak.
En önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından sana ne hayır gelir.
Bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa…
Koluna takıp gezmesini de bileceksin gururla, koynuna çekip sevişmesini de şehvetle. - +1 yıl
Analığını da bilecek, çocuklarından saygı görmeyi de, anaya babaya hürmet etmeyi de…
Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek.
Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle , sınırlamayacak.
Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla…
Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana…
Öyle bir kadın işte…
Nerede oyle kadın yoktur deme…
Sende adam olacaksın seçmesini bileceksin! - +1 yıl
böyle bir kadında vardı bir zamanlar öyle bir şerefsiz geldi kapısına anlayamadı ne yapmalı en son çaresiz kaldı ve gitti o kadın şimdi hiçbir kelimeye cümleye beğendiremiyor kendini yaptığı yemekler acı geliyor kadının duyduğu sözler küfür geliyor gözler namussuz bakıyor ona artık ve sen böyle olsun diyorsunya ölüyor kadın karnındaki minik kuşkuyla ölüyor şimdi sen söyle arkadaş ne yapsın bu kadın.. kadın aynıda hayat çok farklı gördüğümüzden ya da bildiğimizdenn
- +1 yıl
@PcKolog
- +1 yıl
Tam adamına sordun @blacksmurf
https://www.youtube.com/watch?v=KlbMdaKkpjc - +1 yıl
:) bazen tek taraflı mükemmelliyet olurya onu tattım bende ben mükemmel davranmak istedim o hunharca sıçtı ağzıma :D :D
- +1 yıl
yapmam :) ama karnımda minik bir bebiş varya onun hatrına onun varlığına yine yaparım belkide :D
- +1 yıl
:):):):)
En İyi Cevaplar
+1 yılGülerken gözlerinin gülmesi...
211 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılDeli kadınlar dümdüz kadınlardır.
Hileye hurdaya ihtiyaç duymazlar.
Sizden bir şey istediğinde hiçbir ayak oyununa ya da hesaplamaya gerek duymadan ister!
…
Bir şeyi reddettiğinde de bunu yine aynı düzlükte reddeder. Öldür Allah ikna edemezsiniz! Çünkü sizin dünyanızın gücü onu ikna etmeye yetmez! Dedik ya; zaman mutlaka deli kadını haklı çıkaracaktır!
Para, pul, kariyer, kimlik, ulus, sınır, çocuk, ev, mal, mülk vs. ile asla işi olmaz!
Bu açıdan ulussuzdurlar onları dünyanın neresinde görürseniz görün şıp diye tanırsınız. Çünkü ne kahkahaları tutsak, ne gözyaşları sınırlı, ne arzuları mahpus, ne öfkeleri prangalıdır.
Bu duygu durumlarından herhangi birini herhangi bir mekanda, kişi sayısı fark etmeksizin tak diye önünüze koyarlar!
Deli kadınlar güzel sever!21 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yılkadın dediğin
kenardan değil ortadan yürüyecek
hamilede olsa istediği yerde gezecek
kendine ait fikirleri olacak
'beyim bilirmi bilmiyorum ama ben bu konuya hakimim' diyebilecek
topluluk içinde bile olsa canı çektimi dondurma yiyebilecek
kadın olmakta utanılacak birşey olmadığına inanacak
siyasetten, spora, ekonomiden, kültüre herşeyi merak edecek
saçma konuşan oldumu basacak kahkahasını en güzelinden..
bilmem anlatabildimmi...
Can Yücel.42 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. +1
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
330Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılBir kadına en çok yakışanın ne olduğu değil nelerin yakıştığıdır.
Renklerden başlayalım, bir kadına beyaz renk yakışır çünkü onu hem güzel gösteren hem de açık olduğunu ifade eden renktir.
Dış görünüşten bakacak olursak eğer bir kadına en çok gülümseme yakışır, en karanlık anda bile ışık saçan bir gülümseme...
Huyu var elbette atlamamak lazım. Bir kadına en çok sadakat ve sözünün eri olması yakışır, Sözünden dakika caymaz arkasında duran. En yalnız olduğu anda erkeğinin onun yanında her zaman durması, kimse durmasa bile :)
Biraz fazla şairane oldu ama neyse :)))10 Yorumlatabiki gerçekçi olması, doğal olması yani kendi gibi.. herşeyi yapıp namuslu görünen tipler olur ya hani ha işte onlar göründüğün gibi ol yapmışsan yapmışsındır bide en önemlisi ağır başlı olması
11 Yorumla- +1 yıl
her insanın kendi gibi olması çok önemli gerçekten
biri vardı bir zamanlar... yanakları çok güzel kokardı , krem derdi ama değil başka bir kokuydu... umarım o koku hep onda kalır
23 Yorumla- +1 yıl
vayy bee ne içli insanlar varmış :)
- +1 yıl
evet öyle :)
+1 yılMutlu bir kadının gözleri, bakışı, gülüşü, edebi, hayası, mutlu bir kadının gülüşü , mutlu bir kadının sesi bile karşısındaki insanı mutlu eder :)
21 Yorumla- +1 yıl
yaaaaa kesinlikleee :) mutlu kadın bambaşka bir enerji yayıyor etrafına :)
+1 yılEn iyi cevap üstaddan;
Küfür şeytana mahsustur,
Tövbe insana.
AŞK KADİNA YAKIŞİR,
sevmek adama
, sevmek Adama...31 Yorumla- +1 yıl
mutlaka :)
+1 yılannelik, bir kadının gerçekte kim olduğu anne olduğunda ortaya çıkar bence. Anne olduktan sonra başkalaşım geçirir kadınlar
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl başkalaşım geçirir? gerçekten merak ettim açabilir misin?
- +1 yıl
birincisi anne örnek olma ihtiyacı hisseder, önce kendinde ne eksikse/yanlışsa onu değiştirir ki iyi örnek olsun. evladı kendi yanlışlarını yapmasın doğrusunu görsün ister. ikincisi, daha önceden kimseyi umursamayan biri bile anne olsa evladını korur esirger, bencildir mesela o zamana kadar ama önce çocuğunun isteği gelir anne olduktan sonra, bu liste böylece uzar gider;)
- +1 yıl
evet annelik insanı olumlu yönde değiştiriyor demek ki :) hiç yaşamadım ondan bilmiyorum o duyguyu hayırlısıyla yaşarız inşallah :)
+1 yılBu DÜNYAYI değil öteki DÜNYAYI düşünmesi ve sadece edebiyle Islami Yaşaması gerisi hikaye... Hiç ölmicek gibi yaşamayın herhangi modacının ürettiği şeyi giyiyorsunuz ya da bu size cok guzel dediğinde alıyorsunuz moda olan seyleri vs... Peki Kainatın yaratıcısı ve tek kudret sahibi Yüce Rabbimin istediklerini neden yapmiyoruz bize sonsuz cenneti sunmuşken?
00 YorumlaBir kadına en çok yakışan şey anneliktir.. ( bunun yanında edepli bir kadın herşey değerdir be kardeşim )
19 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
çok doğru en çok yakışan şeylerden bir tanesi , annelik yapmayı bilirse tabi :)
- +1 yıl
hayırlısıyla olur inşallah :)
- +1 yıl
amin inşallah :)
+1 yılGülüşleri çok güzel oluyor ya. Hele benimki çok güzel gülüyor.
28 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bir kız seviyorum farklı ilde ve onu sevdiğimi bilmiyor :( Bu durumda bile başka kızlara bakmıyorum kardeşim :(
- +1 yıl
vaaaaaaaovv örnek alınması gereken bir davranış takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum dürüstlüğünüzden ötürü bayım :D artı 1 mi de asla sakınmam :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim benim :) Ama doğru değil mi? Eğer onunla beraber olacaksam onu gerçekten haketmeliyim.
- +1 yıl
kesinlikle çok doğru :)
- +1 yıl
Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?
- +1 yıl
bence hele ki ciddiysen kesinlikle söyle alacağın cevap en fazla hayır olur ama biraz üzüntüyle beraber için rahatlıyacaktır buna değer böyle soru işaretleriyle yaşamaktansa konuş derim bu konuyu ki onun da benden hoşlandığını hissediyorum diyorsun bence konuşmalısın. belirsizlikler, soru işaretleri hayata geç kalmaktan başka bir şeye yaramıyor biraz daha akışına bırakmak lazım bence hayatı. yaşamını zorlaştırma kolaylaştır derim :)
- +1 yıl
Cok sagol canim kardesim. O kadar yazmişsin. Allah razi olsun. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?
Kibar olmak yakışır. Hırçın, şımarık ve ağzı bozuk kızlar fiziki açıdan güzel olsa da çirkindir.
21 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSusması...
www.baygri.com/.../suskun.jpg31 Yorumla- +1 yıl
:):)
valla su tokamı beremi birşey takıyorlar kızlar saçlarına bandaj gibi adını bilmiyorum. resimle örnekte gösteriyim, bu resimdeki gibi çok hosuma gidyor valla :))))
https://i.hizliresim.com/AYp94v.jpg04 Yorumla- +1 yıl
evet güzel oluyor bende bilmiyorum adını :) :)
- +1 yıl
aa evet evet bandana :D
Yanında sevdiği adam ya da kocası varsa en çok yakışan onun koluna girmiş mutlu halidir birde diğer yanda annesinin babasının elini tutan çocuk varsa işte kadının en güzeli odur kendine en çok yakışanı yapmıştır..
20 Yorumla
+1 yılBenim gülerken gözlerim mi kısılıyormuş kayboluyor muymuş ne bana çok yakıştığını söylerler :DD
13 Yorumla- +1 yıl
:D çaktırmadan kendini öveni de ilk defa görüyorum ama güzel söyledin :D
- +1 yıl
Mütevazi olduğumu pek söyleyemiciğim :DD
- +1 yıl
:D :D :D D:
Gözlerimizdeki parıltı.. içimizdeki cocuk.. hiç gitmesin.. bize en cok yakışanlar onlar bence..
22 Yorumla- +1 yıl
yaa eveeet o her kadının içinde vardır ya bir çocuk :)) o uçan balon , pamuk şekeri seven çikolata delisi çocuk var ya o hiç ölmesin ya :D
samimi bir gülüş yeter. zamanla belkide değişmeyecek tek şey bu olabilir. güzelliği, fiziği bozulacak gençliği bitecek ama sıcak bir gülüşü hep koruyabilir. tabi hayat şartlarına bağlı birazda
00 Yorumlabir kıza en çok yakışan şey masumiyet ve sadakattir. ne yazık ki günümüzde aklından binbir çeşit cinlik geçmeyen ve gerçekten masum kızlar kalmadı pek...
00 YorumlaHanim hanimcik huyu suyu güzel vefalı olması tabiki gerçi böylesi var mı ordanda kuşku. Duymaya başliyacağım. :
02 Yorumla- +1 yıl
inşallah böyle biri çıkar karşınıza
kıskançlık, biraz utangaçlık, masum ve tatlı gülüş bir de erkeğini çekip çevirebilmesi yeterli ;)
21 Yorumla- +1 yıl
hmm doğru önemli şeyler :)
+1 yılBir kadına yakışan en güzel hareket ağzında toka varken gözleri kısık bir şekilde saçlarını bağlamasıdır :D
31 Yorumla- +1 yıl
hmm :)
Çözülememesi. Kadınların çözülememesi hep kalsın. :)
13 Yorumla- +1 yıl
zor seviyoruz galiba :) erkeklerin hepsi mi karşısındakinin gizemli olmasını ister acaba? çevremde çok rastladım.. galiba gizemli olması heyecan katıyor..
- +1 yıl
:))
"Kendi Olsun Yeter"
Deep not:Ya gidip shakira ya falan özenmek neymiş face te twitterda instagramda popüler olmak için qötünü satmak da neymiş? >:C
"im batman"00 YorumlaBir bayana en çok yakışan şey utangaçlıktır. Utanıp göz göze gelememesidir. Yanaklarının kızartması utangaçlıktan saçmalamasıdır.
10 Yorumla
+1 yılBence masumluktur.. Guldugundeki o bakislarin altinda yatan bir sey olmamali.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
Annemse şefkati, sevgilimse sadakati yakışır. Genel olarak bir kadına en çok gülümsemek yakışır
20 YorumlaAhlâk.. Başı yerde yürüsün feracelim :)
Çok kıskanıyorum çok.. Hiç değişmesin..23 Yorumla- +1 yıl
Ben öyleydim. Basım yerdeydi hep. Bilemedi kıymetimi
- +1 yıl
ne güzell :) inşAllah :)
Bence bir kadina en cok yakisan utangacligi utandginda yanaklarinin kizarmasi bunun en acik gostergesi zaten☺
10 Yorumla
+1 yılNamuslu olmak, sağlam duruş, yeşil göz, doğal saç rengi (sarı ve kahve tonları), uzun boy, formda bir vücut ;-) İlk aklıma gelenler bunlar :-)
03 Yorumla- +1 yıl
Profili anlatsam özeti bile daha uzun sürer :D Dur bulabilirsem kopyala yapıştır yapayım :-)
- +1 yıl
Ben açık açık söyleyeyim. Ben görünüşe önem vermiyorum diyenler yalan söyler. Ben kimseyi kandıramam. Ben fiziki görünüşünü önemsiyorum sanırım fazlasıyla önemsiyorum. Hiç kimse de dışını beğenmediğinin içini merak etmez. Özetleyecek olursak böyle;
Fiziki olarak:
Doğal sarışın olursa harika olur olmazsa da saçlar sarı ve kahve tonlarında olmalı :)
Gözler yeşil veya yeşile çalan ela olmalı, yeşil gözlerde huzur buluyorum.
Uzun boylu ve boy kilo ideali varsa harika olur :)
Yüz güzelliğini fiziki güzelliğinden üstün tutarım her zaman ;)
Karakter olarak:
Yalandan nefret ederim kesinlikle afedersin ağzına s... bilse bana doğruyu söylemeli.
Sevebileceğim ve beni sevebilecek birisi olmalı
Her şartta ve koşulda yanımda olabilmeli.
Sadakat çok önemli, aldatılmayı kesinlikle hazmedemem.
Oturmasını kalkmasını, nerde ne konuşacağını bilmeli.
Allah inancı ve korkusu olmasını isterim açıkçası
Bana saygı ve güveni de varsa bir ömür baş tacı ederim onu ;)
+1 yılTerbiye bence bir kadın her zaman terbiyeli olmalı konuşmasına, giyimine-kuşamına dikkat etmeli çok konuşmamalı, çok açık-seçikte giyinmemeli nerde duracağını bilmeli yani:)
00 Yorumla
+1 yılcıvık olmasın ağır başlılığı olsun nerde nasıl hareket edeceğini bisin işte ozaman en güzel yanı budur
00 Yorumla
+1 yılgülüsü
dişler
agızı
yüzü
fizigi
dudakları
kisiligi
ve siyah ve kırmızı giyinen02 Yorumla- +1 yıl
Soylemedigin sey kalmamis
- +1 yıl
+1 yılguzel ahlak ve utanma duygusu bence :) cirkflerden hic hoslanmiyorum ama tabi yilisikda olmamali sogukkanli ve ctti olmali.. tum guzlliklerni sadce esi ile paylasmasi..
00 Yorumla
+1 yılOnu masum kilan hersey olabilir en cokta sevdigi kisiye bakarken gozlerin icinin gulmesi
02 Yorumla- +1 yıl
Allah gözlerimizin içini gülderecek insanlarla karşılaştırsın
- +1 yıl
Amin canim insallah
+1 yılhaksız oldukları halde bırbırbır hala haklı duruma düşmeye çalışmaları.. çok tatlı oluyorsunz.. -_- :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılAllah korkusu, utanma, saygı sadece kadın değil erkeklere de uyarlıyabilirsiniz ;)
10 Yorumla Yüzündeki gülümseme.. Sicak kanliligini göstermektir
10 Yorumla
+1 yılShrek filmindeki masum kedi gibi bakması bir şey isterken :) Yemezler ama bozmayın devam.
01 Yorumla- +1 yıl
:D:D
Yeri geldiğinde oturaklı bir hanımefendi yeri geldiğinde ise tam bir neşe kaynağı olmalı o mutluluğunu ve gülüşünü hiç kaybetmemesi
00 Yorumla
+1 yıldoğal güzellikleri ama güzellik gecici kavramdır asillek herzaman kalır bence kadın asil olmalı doğal olmalı yapmacık değil.
12 Yorumla- +1 yıl
bencede doğallık önemli
- +1 yıl
herşey gecici ama onlar kalıcı
Kalbi ve bedeni temiz olsun. Bu değişmemeli. Yakışan budur.
10 Yorumlasaçlar :) uzun saç her kadında olması gerekli diye düşünüyorum kısa saçlı kadınlar hoşuma gitmiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılsakalsız ve bıyıksız olmalarına bayılıyorum bu huyunuzdan hiç vazgeçmeyin biz yine çıkmıyor bilelim :D
10 Yorumla
+1 yılgulmek aglamak hıc yakısmıyor gulunce guller acıyor
00 Yorumla
+1 yılEdep edep edep, kalbin selameti için edep lazımdır.
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın :)
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Dürüstlük ve sadakat
Fiziksel olarak bir kadına yakışan en güzel şey gülüşü veya gözleri :)00 YorumlaTarz ve karakter olarak, kadınlık.. Birçoğunda bulunmayan şey, en önemlisi kadınlık ;D
00 Yorumla
+1 yılsempatik davranışlar ve boyle açık renkli ya da havalı eşarplar :)
00 YorumlaZerafet. Retro hayat tarzı bile zarif durmalı kadında.
00 YorumlaAğır başlılık ve hanım hanımcık olması kadını kadını yapan en önemli özellikler diye düşünüyorum tabii biraz nazlı ve cilveli de olması da göz önünde bulundurulmalı.
00 YorumlaMasumiyetiyle ve o hafif utangac haliyle Gülümsemesi :)
10 YorumlaKadınlarda Platform Topukmudur nedir o ayakkabı :) birde babet dediğiniz şeyler hoşam gidiyor :)
10 Yorumla
+1 yıl1. güler yüzü 2. ilgili olması dinlemesi ve espiri yapınca gülmesi ;)
00 YorumlaTatlılık. Somurtmayacak, prenses gibi davranacak ama abartmadan, havalanmadan..
00 Yorumla
+1 yılHaya, edep ve ahlak... Bunlar bizlere de yakışandır... Yani erkeklere...
20 Yorumla" KADIN'daki güzellik EDEP'tir , EDEP ise güzeli sevmeye sebeptir "
30 YorumlaAsalet her zamn yakısır ve kendi ayakları ustunde duran bayanlara bayılıyorun
10 Yorumla
+1 yılağır başlı olmak kadın gibi giyinmek ve erkeğinin koluna girmek.
10 Yorumladetaya değil soruya cevap veriyorum. anne olmak bir kadına en güzel yakışan meziyettir
20 Yorumla
+1 yılAğır başlı, güler yüzlü, edepli olması cok önemli :))
00 Yorumla- Devamını Gör (385)
Devamını Gör(430)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem