Tanımadığı insanlara karşı ezikleyici ukala tavırlar takınan kadınlar adına ben çok utanıyorum. Evet hayat onlardan ibaret değil. Keşke bir de anlasalar. Eski gücüm olsa çok daha farklı olabilirdi ama güç kalmadı sanki biraz.
Taş yerinde ağırdır. İnsanın kendisine saygısı olacak, bir duruşu olacak. Kendini aşağılamayacak. O yüzden de kendini küçük duruma düşürmeyecek. Yüksek kahkaha atması, kendini fark ettirmek için kendini teşhir etmesi, erkek gibi kaba tavırlar yapması.
Fıtrat olarak kadın naiftir, nazenindir. Bir çiçek gibidir. Diken gibi olmaya, benzemeye gerek yok. Tabii ki erkek te aynı hassasiyetleri gösterecek
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Hiç bir zaman insanlara kadın veya erkek olarak davranışım değişmez. Bir bütün olarak bakarım, konuşurum. Tanıyor olmam ya da tanımıyor olmam onlara karşı davranışım tavrımı değiştirmemde bir etken değildir. Her zaman kibar , sakin ve bana yakışan neyse insan olmamın gereğini bende görecektir. Bana karşı önyargılı yaklaşmış olsa bile.
Kadına yakışan ise gönlünün güzelliğinin yüzündeki gülümsemeye neden olmasıdır.
Egolu olmak yakışmaz ya da insanları tanımadan yargılaması yakışmaz. yani aslında bence her insan için konuşabiliriz. kısaca kaba olması ya da insanlara karşı kötü davranmasını ben yakıştırmıyorum. aynı şekilde nazik konuşmalı veya mesafeli davranmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yazdıklarına hak veriyorum ikinci değineceğim nokta önüne gelene foto atan boydan vs basit hareketler takılan kadınlara yakışmıyor yani kadın dediğin basit olmamalı emek harcanmayan bir erkeğe o kadar kolay olmamalı ben bunu da yakıştıramıyorum.
"Tanımadığı insanlara karşı ezikleyici ukala tavırlar takınan kadınlar" evet gerçekten hoş bir şey değil yakıştırılmayacak çok şey var bence erkeğe de kadına da :D ama herkes istediğimiz gibi olmuyor işte :D Eski gücün olsaydı ne daha farklı olabilirdi hmmm
bence eski gücün olmadığından değildir belki de sadece boş vermişlik, tahammülsüz vs. gibi şeylerdir :D öyle insanların soluyup kirlettiği karbonmonoksiti solumak yerine onların yanında olmamak daha iyi olur boş ver :D
Hayat yoruyor. Denizin karşısında durup sürekli dalgalar tarafından vurulmak, düşürülmek ve her defasında tekrar kalkmak insanı yorar ama ancak bu hayat denizinde dalga hiç bitmez o yüzden bizdeki ayağa kalkma gücü de hiç bitmemeli :D
yani hayat bende de pek tahammül bırakmadı her şeye çok farklı tepkiler gösterebildiğim oluyor ama kendimden ödün vermiyorum yani karakterimden, eğlenceli kişiliğimden sevdiğim halimi asla bozmuyorum. Böyle eğleniyorum, zevk alıyorum yaşamaktan :D
Özgüvensiz olmak çok daha kötü bence yorulsan bile bunu ne kadar yansıttığın ve pes edip etmemen önemli. ama özgüvensiz olup ben yapamam şöyle böyle. böyle şeyleri hiç yakıştırmıyorum asıl ben :D
kendi anılarına bak, yaşadıklarına, illaki bir çok acı verici ya yeter artık dediğin seni değiştiren birtakım olaylara, anılara sahipsindir ama hala ayaktasın. Yeter demene rağmen buradasın. O yaşananlar seni buraya getirdi seni sen yaptı işte :D yapmasaydı bugün konuşuyor olmazdık sanmıyorum :D
bakış açısı önemlidir :D düşünce üretmeyi de seviyorum ve dediklerimin doğruluğuna inanıyorum. Bazen bana acı çektirenlere gidip teşekkür etmek istiyorum böyle biri olmamda faydaları için :D demişimdir belki daha önce ehhseh
Yüksek, şişkin ego... Kaynağı belirsiz özgüven... Kendini bir halt zannetme... İnsanları mesleklerine veya dış görünüşlerine göre hor görme. Maskülen tavırlar... Bencillik... Başka kadınları çeşitli nedenlerle sürekli eleştirmek... İşine geldiğinde, feminizmin f sinden haberi olmadığı halde kadın-erkek eşitliği muhabbeti yapıp, işine gelmediğinde bütün işlerini erkeklere yıkmak.
Hemen konuya açıklık getiriyorum. Dinlemeyi bilmeyen, daima kendi doğrusu olduğunu düşünen bir düşünce yapısı kadınlara yakışmıyor. Bağlı kalamayan, kendini her şeyin merkezine koyan, erkeğin her zaman kendisine adım atması gerektiğini düşünen kadınlar da hiç çekilmez. Kadının anlaması gereken bir şey varsa o da özeleştiri yapabilme ve yargılayamama gibi duyarlılıklarını muhakkak geliştirmek zorunda olmaları, bu onları gerçek anlamda bir yalnızlığa götürecek hep çünkü.