Seçimi kazanırlarsa maalesef bunlar olacak. Ben zaten o saatten sonra artık bu ülkede durmam kusura bakmayın. Genç kardeşlerime de gerçekten sabır dilerim çünkü cidden zor sizi anlıyorum. Ben yeterince şey gördüm yani son uzatmalara oynuyoruz artık. Eğer Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa işte o zaman her şey güzel olabilir ama diğer türlüsünü artık aklım hayalim bile almıyor. Ayrıca kız kardeşlerime ve ablalarıma da sabır dilerim. Sizleri eşya olarak gören bu zihniyete ne kadar dayanabilirsiniz işte onu da bilemiyorum...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anayın Babyın üzerine yemin edebilir misin peki Tayyip kazanırsa bu ülkeden gideceğine yoksa ancak boş laf peşinde misin
Evet gideceğim çünkü artık dayanacak gücü kalmadı birçok insanın bıktık açık ve net. Elimde iyi kötü imkanım ve tanıdıklarım da var yurt dışında ve bir şekilde gideceğim
Ben yinede bırakmam ülkemi Atatürk bu ülkeyi gençlere bırakmadımı ne diyor gençliğe hitabeyi okusana bi
Abicim çok güzel diyorsun ama sen ben değişsek ne yazar? Bu ülkenin insanının zihniyeti değişmez ki zaten bu saatten sonra da düzeleceğini sanmıyorum artık. Seçimden sonra da eğer kazanırsa bu kadar arabı zaten vatandaş yapacak ohh misss. Sonra da zaten hiçbir şey edemezsin bu saatten sonra.
Öyle diyorsunuz ki sanki adam edebiyen bu ülkenin başında kalacak onun yerinede biri geçecek elbet ölümsüzmü bu adam? Yaşlı birde
Nefes almak paralı olana kadar gitmek yok!
Yaşlı yalan yok ama ne bileyim belki 90 ına kadar bile kalır bu çünkü adam doymuyor basbaya. Bir ülke onu doyuramadık. Zaten kendisi de biliyor seçimi kaybetse her şeyi ortaya çıkacak. Bende savaşmak isterdim ama cidden bu ülkenin insanları beni bıktırdı. Bak deprem bölgesindenim ben de yalan yok ama az buz şey yaşanmadı ve o eşyaları bile halk gönderdi %98 ini ama bu insanlar hala devletin yardım ettiğini sanıyor. Dün hükümete küfreden adamlar ona oy verirse ben bunu normal karşılayamam.
Aslında o da paralı. Nefesimizin bile vergisi var bu ülkede
Yav ne 90'ı adam te geçenlerde midesinden rahatsızlandı kimsenin günahını almıyım ama o o yaşları biraz zor görür abartma bu kadar onun yerinide bir gün biri geçicek şimdi eğer bu ülkeden gidersen bir daha geri dönmeyiceksin o zaman orada yaşıyacaksın hep ben inanıyorum güzel günlerde göreceğiz ama sizin gibiler geri dönmek isteyince göreceğiz..
Dostum lütfen gitme sık dişini.. güzel günlerde göreceğiz 🇹🇷🙂
Abicim olay şu ki bu adam eğer kazanırsa şeriat getirecek sonrasında da işte kendini padişah ilan edecek bir bakım tamamen.
Umut kaybetmek yok ne diyor Atatürk bütün umudum gençliktedir yapmayın aga bak bende senin gibi düşünüyordum sonradan farkettim
Abicim bak güzel diyorsun biz iyi kötü farkediyoruz ama görmedin mi halkımız mutluymuş bu sistemle ne diyelim ki? Halan bu kadar oy normal mi gerçekten?
O oyların gerçek olduğunu nereden biliyorsun belki hile yapıyorlar?
Düzenleriz falan iyi güzel diyorsun ama bütün güç onda ki ordu da aynı şekilde hatta hizbullahı neden yanına aldı sanıyorsun amacı bu tamamen. Tek yaptığımız kan dökmek olur o da bizden maalesef
E zaten hile yapıyorlar bundan net eminim yoksa %49 da olan Erdoğan itiraz etmeyecek komik geldi
Anayasanın ilk dört maddesine dokunsunlar bak bakalım ordu asker yöneticiylemi halklamı ordu bile isyan eder gerekirse
Tamam da ordu onun adamları. Darbeden sonra tamamen kendi adamlarını aldı ki mantıklı bir hareketti
Şeriatı ilan edemez bu çok zor ayrıca şunu unutmaki onlar bizden daha geri Kafalı ve sayımız daha çok
Hepsi onun adamı değil
Zaten öyle öyle de bu adamın amacı baştan beri buydu. Atatürkü ve Cumhuriyetin değerlerini yavaş yavaş yok etmeye çalışıyor. Bilmiyorum ben beklerim bu halk neler neler oldu sesini çıkarmadı. Halk da korkuyor ondan adam dikdatör yani kimse bir şey edemiyor
Genelini diyorum ya elbette hepsi değildir
Tamam hadi diyelim ordu onda biz kurtuluş savaşında halk olarak silahlanıp Kuvayi milliye olup düşman ordularına saldırmış biriyiz ve şunu unutmaki öyle bir şey olursa elbet bizimde elbet ayrı bir liderimiz olur
Gerekirse bizde kendi çapımızda silahlanırız
Silahlanalım ama sanmıyorum halk basbaya korkuyor ondan yani girişmez böyle bir işe. Şu ana kadar neler neler oldu ve hiçbir şeye ses çıkarmadılar
Abartma sende tamam korkan varda bak ben böyle düşünüyorum elbet benim gibi düşünenlerde vardır elbet öyle bir şey olursa bizde silahlanırız ayrıca öyle bir şey olduğunda kurtuluş savaşındaki gibi atatürk bize nasıl önderlik ettiyse bizede önderlik eden birini seçeriz o olmazsa bir başkası olur.
Abartmıyorum yani yıllardır bu adam neler neler etti kendi istedi diye ve kim ne dedi? Kimse bir şey diyemedi
Korkmayanlarda var
Bak ben de korkuyorum adam Silivri ile tehdit ediyor herkesi. Seçimden sonra eğer o gelirse yine bu kadar rahat konuşamam ki. Atıyor mu atıyor da hapse
İstiklal marşı korkma! diye başlıyor
Tayip kazansın kazanmasın ben de gidicem ülke mahfoldu düzelmesi için 200 yılı var
Buarada teşekkür ederim ben dayanamıyorum zaten ben de gidicem ya giderim ya da ölürüm burada
Bence 200 yılı geç artık bu ülke düzelmez bu saçma sapan zihniyetle maalesef. Padişahımızdan sonra da artık damadı veya oğlu geçer tahta
Ay ne olur burada kal yalvarıyoruz bak biz sana
Yaa o kadar önemli miyim be gerçekten mi? Bilemedim şimdi ama yok yaa ben gideceğim gibi
Umarım o dikdatörü indirebiliriz.
Umarım
Hepsine lanet olsun
Amin denir mi bilmiyorum ama öyle
Oy verene de mültecileri bu ülkeye alanada lanet olsun
Ben yine de lanet okumuyorum ama ettiklerini yaşasınlar. Artık açım diyenleri de zerre umursamıyorum. Madem mutlusunuz devam edin