Kötü bir amaçla sormadım. Ve bu konuyla ilgili küçücük bir bence yazdım. Şu an linki atamıyorum çok uzun. Asfg Adi şu; Dun yazdim.. Arayıp okuyabilirsiniz.
Orada uzun süre bulundum. Şu kadar söyleyim erkeklerinin çoğu cidden çoğu yamyam gibi zaten 3 4 kadın alıyorlar doyumsuz gibiler. Bu insanı korkutuyor. O yüzden kadınlara aciyorum. Müslüman ülke ama temiz değiller oysa temizlik imandan gelir. Onun dışında 2 şehir haricinde diğer şehirleri umrumda olmadı.
Bu kötü yanları dışında güzel yanları da mevcut yaşlı teyzelere anne derler annem diye çağırırlar namaz onlar için çok önemli dükkanları kapatırlar çarşı alışverişi olmaz sokakta insan kalmaz ezan okunur okunmaz sanki zaman durur bu en cok hoşuma giden tarafı ☺
tüm hakların özgürlüğün fikirlerin saygının ayaklar altına alındığı bir yerdir. bu soruna arabistanı seviyorum diye erkekler yorum yapmışlar bence onlar arabistana s*ktir olup gitsinler bu ülkede yaşamaları hata döl israfları
Vahhabi olmaları büyük problem islam dünyası için islamın merkezi olmasına rağmen islami konularda bazı aykırılıkları islama muhalif itikatları var peygamberimizin orada yaşayıp orada yattığı için islam dünyası içinde ayrıca büyük bir değer umut ediyorumki kısa veya uzun vadede düzelirler
Suudi arabistana küfür eden insana dinden çıkmış diyenler bile var islam evrenseldir araplarla bir alakası yok sadece orada geçmiştir İslamda bayanların yeri çok büyük ve özeldir ama araplarda boyle değildir Araplarla İslâmî karıştırmayın Dipnot:Arapları sevmem.
bir dahakine bence yazım kurallarına dikkat edersen hem daha hızlı yayınlanır hem de daha fazla okuyucuya hitap edersin. benceler kısmında yayınlanan benceleri bir sefer incelemeni öneririm. yazın güzel ama görünüş olarak site kurallarına uygun değil. onu da düzeltsen tamam olacak.
O anlamda bir cesurluktan bahsetmıyorum. Kendi ülkelerinde son derece katılar. Ama bizim ümmetimiz katledilirken sesleri çıkmıyor. Korkuyorlar. Batıdan Şialardan korkuyorlar. daha geçen ay şialar kabeye füze fırlattı anca füzeyi etkısız hale getırdıler yok mu bunun bir karşılıgı surıyede yemen de gazzede ırakta mısırda olanları saymıyorum bile anca altın kaplama spor arbaaları ile yere çöküp koca danayı kemirsinler.
Suudi Arabistan candır.. Yakın tarihte ziyaret etmek istediğim, bir süre de olsa orada yaşamak istediğim bir ülkedir.. Coğrafi olarak iyi olmasa da, yönetim biçimi ve insanlarından ötürü yaşamaya değerdir..
bir kere ben batıdan ve Amerikada nefret ederim. Ama sakın Sudileri iyi gördüğünü söyleme. Çünkü onlar bizimkilerden bile daha özenti. Ve ayrıca yanında anan bacın olursa koluna iple bağlamda öyle gez. Türk kadınlarını istisnasız kaçırıyorlar. Ve yarından itibaren Müge anlıyi izle.
Ne alaka çarşaf dinimizde var zaten gerçek örtümüz tesettürümüz çarşaf anladın inşallah hoşuma gitmiyor benim günahım diye bilirsin ama midemi bulandiriyorlar demek hoş olmaz hem İslam ülkelerinde bile bazılari ahlak yönünden batmış durumda bizde nasılda onlarda öyleler işte kiki çöl Dindar kimi az Dindar kimi dinsiz
En İyi Cevaplar