Suudi prensleri mankenlere alem yapıp içki içerken mini etekli kadını tutuklamak nedir? Dün akşam gördüm videoyu kadını tutuklamazlar dedim herhalde tutuklamışlar. Bu ne perhiz bu ne lahana diye sormazlar mı adama? Prensleri caiz halka caiz değil mi? Bunlar yüzünden avrupa islami kötü tanıyor kötü biliyor maalesef..
Bu dine inananlara az bile yapıyorlar. Ne yapacaktı ya adamlar biat eden koyun davarindan farksız bir halk ve milyarlarca dolar para var elbette alemle kadınla kızla bu parayı ezecekler cenneti dünyada yaşayacaklar boşuna demiyoruz din kitlelerin afyonudur diye
SENIN DININDE GERDEK GECESI KAN GELMEDI DIYE KIZI TAŞLAYARAK ÖLDÜRÜLMESI VAR. Kızımı bu adamla evlendirdim ama o kızımdan hoşlanmıyor› diyecek, ‹Şimdi kızımı suçluyor, onun erden olmadığını söylüyor. İşte kızımın erden olduğunun kanıtı!› Sonra anne-baba kızlarının erden olduğunu kanıtlayan yatak çarşafını ileri gelenlerin önüne serip gösterecekler. Kent ileri gelenleri de adamı cezalandıracaklar. Ceza olarak ondan yüz gümüş alıp kadının babasına verecekler. Çünkü adam İsrailli bir erden kızın adını kötülemiştir. Kadın adamın karısı kalacak ve adam yaşamı boyunca onu boşayamayacaktır.«Ancak bu sav doğruysa, kızın erden olduğuna ilişkin bir kanıt bulunamazsa, kızı baba evinin kapısına çıkaracaklar. Kent halkı taşlayarak kızı öldürecek. Babasının evindeyken fuhuş yapmakla İsrailde iğrençlik yapmıştır.
Bizim ülkedeki islami benimseyen adamların da zihniyeti aynı. Burada Allah kitap lafı yaparlar, milletin karısına kızına laf atarlar, bakarlar. İslami kötülemiyorum ama insanın içinde varsa dini seçimi bir şey ifade etmiyor.
O kızı tutukla ama sultanının milyon tane cariyesi olsun ne kadar iğrenç sonra haremlik selamlık olsun her yer arabayı sadece erkekler kullansın evlerini kocaman kalın perdelerle kapatsınlar peçeler çarşaflar nefes bile alamasın niye çünkü o erkek değil
"Hoca verir talkını kendi yutar salkımı" misali islam coğrafyasına genelleyebiliriz ne yazık ki.. Ve yine sözde Müslümanların yüzünden ya bu şekilde bir görüntü ya da bir terörist görüntüsü çiziyoruz diğer ülkelere karşı ne yazık ki.
Saudiamerikalıların aslında kim olduklarını bilen yok; belkide Müslüman bile degillerdir.. Zaten orada uygulanan Şeriat tam bir Şeriat degil. Öte yandan tabiki Şeriat kanunlarının (Allah kanunları) uygulandıgı yerde çıplak gezilmez.
En İyi Cevaplar