Günümüzde, Dünyada en hızlı büyüyen dinin İslam olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

🇬🇧🧕
🇬🇧🧕

İnstagramda bu kızı gördüm ve çok duygulandım. Çünkü bu kız İngiltere’de doğmuş ve yaşayan bir İngiliz 🇬🇧 ve Müslüman olmuş. 21 yaşında. Ailesi de Müslüman mı bilmiyorum, ama şunu biliyorum ki hidayeti veren Allah'tır, ve isterse Müslüman ülkede doğmamış Müslümanların arasında hiç yaşamamış birine de hidayeti verebilir. Ki bu kız sadece bir örnek, daha bir sürü böyle insan var. 🤍 Ve tabiki Türkler olarak İslam'ı taa 700’lü yıllarda kabul etmiş olmamız da ayrı gurur 😎

🇷🇺☪️
🇷🇺☪️

Eskiden Mekke'de bile İslam yaşanmazdı, Müslümanlar azınlıktı. Şimdi bırak Mekke'yi, Medine'yi; tüm Arap yarımadasında, Dünyanın öbür ucundaki Endonezya'da Malezya'da, okyanusun ortasındaki Maldivler'de, Avrupadaki Bosna Hersek'te Arnavutluk'ta Kosova'da ve daha onlarca ülkede Müslümanlar çoğunluk durumda. Dünyanın TÜM ülkelerinde Müslümanlar var, cami var. Dünyada hiç Müslüman olmayan bir ülke yok. Bugün İngiliz Müslüman bile var. İzlanda'da bile cami var. Ne diyebilirim ki, elhamdulillah! 

~Nasr Suresi~
﴾1﴿ Allah'ın yardımı gelip fetih gerçekleştiğinde;
﴾2﴿ Ve insanların dalga dalga Allah'ın dinine girdiğini gördüğünde;
﴾3﴿ Rabbine hamdederek şanının yüceliğini dile getir ve O'ndan af dile; şüphesiz O, tövbeleri çok kabul edendir.

Günümüzde, Dünyada en hızlı büyüyen dinin İslam olması hakkında ne düşünüyorsunuz?