Sevgilim eski eşiyle ve çocuğuyla ayda 1-2 kere bir araya geliyor. Nasıl davranmam lazım?

merhaba herkese;

ikimizde daha önce birer evlilik yapmış kişileriniz, erkek arkadaşımın ise bir kız çocuğu var ve kızlı sürekli okulda arkadaşlarına anne ve babasıyla kahvaltı yapmadığını yemek yemediğini pazar günleri bir arada olmadığını dile getiriyormuş. Bu sebepten erkek arkadaşım ayda 1-2 sefer ya kahvaltı ya da akşam yemeği org yapıyor. Ben kızı için bu konuda anlayış göstermek zorunda olduğumu biliyorum. Ancak eski eşi ile bir arada olmasını sindiremiyorum.
onlarla beraberken telefonlarıma cevap vermemesi beni ayrı bir çıkmaza sokuyor. Kızının benim aramalarımda etkilendiğini ve bu durumu bir süre daha kızından gizli tutması gerektiğini ( psikolojisi için) dile getiriyor. Ne yapmam gerektiğimi nasıl davranmam gerektiğimi kestiremiyorum. Bende oda birbirimizin ne hissettiğini anlayamayız. Onun bir çocuğu var ama benim yok. Siz olsanız neler yapardınız

Sevgilim eski eşiyle ve çocuğuyla ayda 1-2 kere bir araya geliyor. Nasıl davranmam lazım?