Ileride zengin olursam veya iş veren veya ev sahibi olursam bu şekilde yapmayı düşünüyorum.
Eğer ev sahibi olursam Ağrı'lı görürsem agriliya ev vermem
Eğer iş sahibi olursam Ağrı'lı görürsem iş vermem
Üç yıldır buradayım resmen eza içindeyim
Bu arada erzurumluyum bende doguluyum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstediğin gibi düşünebilirsin ama fazla dillendirme ayrımcılık suçuna girer
Nesi ayrımcılık ben de Kürdüm ve doguluyum
Bir iki kişinin yaptığını hepsi çekmek zorunda mı her zaman bir tanesi için umudun olması lazım
Hayır ama artık nefret ediyorum ev sahibi olursam veya iş veren olursam Ağrı'lı olmayacak diye araştırıp sonra tepki verecem
Yani daha dikkatli olacaksın bu şekilde doğru seçim yapmış olursun zaman zaman bizde yaşarız körü körüne ön yargı oluşturmasına izin vermemek lazım
Sen nerelisin
Diyarbakırliyim 🍉
Bence sende agriliya ev filan verme
Ben
Nefret besleyemiyorum insanlara ama aklımda bulunsun öyle bir ihtimal olursa dikkat ederim onlara
Çok ciddiyim bak ağrının zengini özellikle ne yapıyor biliyor musun mesela ev kiralık veriyor ve sürekli taciz ediyor birde yıl dolmadan zam yapıyor ayrıca buranın zengini çok tecavüz ediyor üniversite kızlarını görünce düşüp kalkıp hamile bırakıyor daha sonra tehdit ediyor ensest ilişki var hayvanlara zulm var yahu üç dört yaşındaki kız çocuğuna amcası dayısı abisi veya babası tecavüz ediyor iğrenç bir yer erkek erkeğe ilişkide yaygın ha demiyorum hepsi kötü iyi olanlad var ama yüz iki kötü ise bir kişi iyidir.
Diyarbakırlı kızlar çok ama Diyarbakırlı kızlar bunlara yem oluyor
Kimse şikayet etmiyor mu dokunmuyor mu bu şerefssslere bunları yaparken falan devlet yok mu orada
Yahu rüşvet var. Kim ne der paraları var servet sahibi göç edenler yoksullar işin tuhafı yoksul da yurt dışına gidip para biriktirip burada ev alıp arsa alınca zenginlesince o da aynı davranıyor. Zorbalık zulüm hat safhada
O kadar Van'da yaşadım yemin ederim hiç bu kadar sıkıntı çekmedim ev sahibi evden çıkın diyeceğine suyu kesiyor bize soğukta kaloriferi açtırmıyor bunlar doğalgaz ortak yanı ondan sonra sapıklar bekar genç kizsan namusuna göz koyuyor ya verirsin ya da defolup gidersin bide zalimler öyle bir zamanda yapıyor ki evler dolu en kıytırık eve neler istiyorlar keşke bir deprem gelse temizleme burayı bu servet sahipleri zenginleri fakirlesse de anlasa... Üniversite öğrencilere sözüm ona iyilik yapıyorlar ama bacak arasini istiyorlar sırtlanlar.
Allah yardımcınız olsun kaçın kurtarın kendinizi bunlardan nasıl dolmuşsanız artık böylelerinin yanından hayatda geçmez ve yaşam enerjinizide alır
Ne yazık ki dikkatli olun agrililara karşı
Büyük konuşma hepsine sahip olursun hepsinde de ağrılıya verirsin sen bike şaşarsın
Hayır bu konuda netim
hahha neden
Bokk gibi insanlar çok zulüm var ensest ilişki var kulağı bacağı kuyruğu kesik çok hayvan var cins hayvan alıp sokağa atıyorlar
yuh daha neler
napiyosun ki orada
Iğrenç şeyler çok dönüyor ve bunu yapanlar zengin halk
orada misin
Iki hafta sonra gidicem niçin sordun
merak ettim simdi nerdesin
Etme merak