Öncellikle, eşcinselliği tasvip etmiyoruz ancak toplum içinde yaşam haklarına saygımız var. Yöneticilerin ne getireceğinden önce halk olarak sizden bir isteğimiz var... Lütfen cinsel tercihlerinizi sokakta, bir mekanda otururken gözümüze sokmaya çalışmayın... Evet toplumda sizi kabullenme konusunda ciddi sorunlar var. Ancak bu konuda bilinçli davranıp, toplumun hassasiyetleri ve duyguları konusunda empati yaparak en küçük tartışmada saldırganlaşmayın. Gelelim seçim sonrası neler olacak... Kesin olan Erdoğan'ın kazanacağı.. Peki bunu size getirisi ve götürüsü neler olur... ? Erdoğan'ın eşcinsellik konunda asla doğrudan sizin sorununuzla ilgileneceğini sanmıyorum. Ona ulaşmaya çalışmayın... Sokaklarda şov yapmayın. Siz şov yaptıkça Erdoğan'ın size karşı öfkesi kabaracaktır. Zekice davranın ve sorunlarınızı ciddi olarak ele alıp kendisine yakın yetkililere iletin... Asla haklarınızı istemeyi şova dönüştürmeyin... İnanıyorum ki Erdoğan'ın ekibi sorunlarınızla ciddi olarak ilgilenir ve çözüm üretecektir. Zira onların da, sizin devamlı ortalıkta sorun çıkarmanızdan rahatsız olacağını bildiğini unutmayın. Unutmayın, Erdoğan asla tasvip etmediği ve ya karşı olduğu birçok gruba çözüm üretti. Size de çözüm üretir.
mesela abartılı ve saldırgan erkeklerde var sokaklarda kadınları öldürüyor, inançlarını ibadetlerini milletin gözünün içine soka soka cadde ortasında bile ibadet yapanlar var gözüne sokulmasından sen neyi kast ettin kast ettiklerini açıklarmısın
evet bencede bir parti lideri tony jony hans henkel diye birilerinin birisine kötü şeyler yapacağını toplum önünde barbar bağırarak açıkladı üstüne bide keklik türküsü söyledi acı acı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşcinsellere bir şey yapan olacağını sanmıyorum. Tabi sokak ortasında bir eyleme girişirlerse hangi iktidar olursa olsun tepki sürecek.
Türkiyeden hiç bir zaman bir Hollanda olmayacak
Tek düşündüğümüz eşcinseller.. Başka derdimiz kalmadı.
birazda bizleri düşünün soğanı afetzedeleri ekonomiyi düşünmeden oy veriyorsunuz ya bari bizi düşünerek cevap verin
Öncellikle, eşcinselliği tasvip etmiyoruz ancak toplum içinde yaşam haklarına saygımız var.
Yöneticilerin ne getireceğinden önce halk olarak sizden bir isteğimiz var... Lütfen cinsel tercihlerinizi sokakta, bir mekanda otururken gözümüze sokmaya çalışmayın... Evet toplumda sizi kabullenme konusunda ciddi sorunlar var. Ancak bu konuda bilinçli davranıp, toplumun hassasiyetleri ve duyguları konusunda empati yaparak en küçük tartışmada saldırganlaşmayın.
Gelelim seçim sonrası neler olacak... Kesin olan Erdoğan'ın kazanacağı.. Peki bunu size getirisi ve götürüsü neler olur... ? Erdoğan'ın eşcinsellik konunda asla doğrudan sizin sorununuzla ilgileneceğini sanmıyorum. Ona ulaşmaya çalışmayın... Sokaklarda şov yapmayın. Siz şov yaptıkça Erdoğan'ın size karşı öfkesi kabaracaktır. Zekice davranın ve sorunlarınızı ciddi olarak ele alıp kendisine yakın yetkililere iletin... Asla haklarınızı istemeyi şova dönüştürmeyin... İnanıyorum ki Erdoğan'ın ekibi sorunlarınızla ciddi olarak ilgilenir ve çözüm üretecektir. Zira onların da, sizin devamlı ortalıkta sorun çıkarmanızdan rahatsız olacağını bildiğini unutmayın. Unutmayın, Erdoğan asla tasvip etmediği ve ya karşı olduğu birçok gruba çözüm üretti. Size de çözüm üretir.
mesela abartılı ve saldırgan erkeklerde var sokaklarda kadınları öldürüyor, inançlarını ibadetlerini milletin gözünün içine soka soka cadde ortasında bile ibadet yapanlar var gözüne sokulmasından sen neyi kast ettin kast ettiklerini açıklarmısın
kardeşim SİKERİM
eşcinsel veya straight fark etmeksizin yurt dışından başka şansımız yok burası mültecistan olmuş ingilizceyi geliştir ve kaç başka yol yok
Zor ...
sendemi brütü :)
meltem dm den sana cevap vermez oldum üye aktif değil diyor
Sapkınlık büyüyerek devam edecek gibi görünüyor
evet bencede bir parti lideri tony jony hans henkel diye birilerinin birisine kötü şeyler yapacağını toplum önünde barbar bağırarak açıkladı üstüne bide keklik türküsü söyledi acı acı
Partilerin hepsi destekliyor acı olan bu
Erdoğan kazansın başka bir şey istemiyorum.
aaa neden bu soruya öyle dedin odamı bizden çok sevindim
chpkk kazanmasın reis kazansın
Ne farkı var ki
@Gündoğumuxxxl 1923 te CHPyi kuran eleman nasıl melunsa şimdikilerde aynıdır
Nunların yaptıklarına kör olmuşsanız size bişey anlatılmaz kendi inancınızı bi okuyup öğrenin derim
@Gündoğumuxxxl Kardeş Kemal Paşanın zulmunun, heveslerinin efradı ahaliye nasıl zarar verdiği ortadadır
Ben o zulmü biliyorum farkındayım da siz bu diğer ittifakın zulümlerine gözünüzü kapatmışsınız görmek zorundasınız
@Gündoğumuxxxl Erdoğan aşkı gözümüzü kör eylemiş. Aşıgın gözü kör kulagı sagır...
Seven sevdiğiyledir diye bi hadis var kimi nasıl sevdiğimize dikkat etmek gerekir
Bilemiyorum
Trans misın
evet cross um eşcinselim bende
bilemiyorsan neden yazıyorsun bir şey bilenler yazsın
Anladım
Bence zor
Resim deki senisin
evet benim
Fena değil