- Aile & Toplum konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük erkek çocuklarını alıp tecavüz edene edene kadın kıyafetleri giydirip dans ettirip ve gene sürekli tecavüz eden Arap toplumuna doğru gittiğinizi düşünürsek cevap belli çıkıp eşcinselim diyorsa karşıyız gizi gizi her Türlü şeyi yapıyorsa kabul yani evlilik yasak çocuk tecavüzleri serbest
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu an için mümkün değil ama ilerleyen yıllarda bu yasallaşacaktır diye düşünüyorum. Belki 20 yıl sonra, belki 50 yıl sonra. Daha eş cinselliğin doğuştan gelmediğini, bir seçim ve fantezi sebebiyle tezahür ettiğini düşünen zihniyetler varken yasallaşması mümkün değil. Yasallaşmasına da bu kadar takılmasın eş cinsel bireyler, birçok medeni ülkede de yasal değil. İlla evlenmek şart değil, aynı evde yaşayıp evli gibi de hayatlarını idame ettirebilirler. Önce bu toplum eş cinselliği sindirsin ondan sonra evliliğin yasallaşması hakkında konuşuruz.
11 Yorumla
Bak bu tür soruların altında hep aynı kesim var cahil ama bildiğini savunan ve fikirleri asla değişmeyecek kesim. Ülekeye yakın tarihte gelmeyecektir belki çok uzun zaman sonra o da bi belkiden öte gidecek bi ihtimal değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
İnşallah olmaz öyle bir şey amacınız kıyameti erken getirmek mi sizin ben anlamıyorum boş ver dini boyutu sağlık açısından insanların fiziksel fonksiyonları açısından bunun yanlış olduğunu bilemiyor musunuz sözde insanoğlu düşünebilen bir varlık 🙄😒😒
13 Yorumla- +1 yıl
Bugün bu ülkede içki içiliyor, kumar oynanıyor, ensest, sapıklık var. ^3 aylık kundaktaki bebeğe, 14 yaşında zihinsel engelli kıza bu ülkede tecavüz edilidi. Gelelim lgbt bireylerine. Kimseye zararları yok, gözünüze gözünüze sokmuyorlar, kendi hallerinde normal davranırken size pardon da batan ne?
- +1 yıl
bu sapıklık mı? heterolarla aralarındaki fark ne? alışılmışın dışı veya çoğunluk dışı şeylere bu kadar nefret beslemeniz garip.
+1 yılÇoğunluk hoş karşılamaz. Malum ülke mağara ayısı çomar dolu ve onların o mağaradan çıkabilmeleri için daha çok yol kat etmeleri lazım. Kim ne derse desin herkes istediği şekilde yaşamalı. Yani anlamıyorum hayatınız mı kayıyo lgbt bireyi görünce..
013 Yorumla- +1 yıl
@arvess neden peki bu nefret lütfen açıklar mısın
- +1 yıl
@arvess dinden dolayı mı
- +1 yıl
@arvess S*çın s*çın anasını belleyin ülkenin. Senin gibiler barınmasın ülkede lan valla sırf cehalet çok bildiğini sanan aptallar. Sizin gibilerin nesli devam etmesin ya bu nasıl bi yobazlık. Defol git tecavüzcülerin, kumarbazların, karının kızının namusuna sulananların kır ağzını burnunu. Dinden sğuttunuz milleti yeter ya. Dinde zorlama yok kardeşim sana mı kaldı ahkam kesmek.
- +1 yıl
@arvess top sevdalısı he. Çevrendekilere sabır diliyorum. Size kaldı ülkenin namus bekçiliği. İstediğin kadar müsaade etme hiçbiriniz engel olamaycaksınız. HİÇ KİMSE engel olamaz bu insanların varlığına.
- +1 yıl
@arvess ben karaktersiz olmaya razıyım ama senin gibi kör cahil olmaya razı değilim.
- +1 yıl
@arvess kaşar senden değerli ya. Senin gibilerle işim olmaz merak etme. B0ktan zihniyetinizi kendinize saklayın kimse size göre yaşamayacak.
- +1 yıl
@arvess sizler kimsiniz? Şunu unutma kimse size göre yaşamayacak.
olmaz bizim ülkede gece 12 den sonra müzik yasağı bile var. Bu yasağı duyduğumda köyde yaşadığım için umarmamıştım İstanbula gidince her taksime gidişimizde ne yaniii gece canlı müziğe gidemeyecek miyiz diye darladım yanımdaki insanları
00 YorumlaEr ya da geç olacak. Herkes İslam'ın kurallarına uymak zorunda değil, Türkiye de müslüman bir ülke değil. İnsanların seks hayatını yorumlayıp ahlaken değerlendirmek de kimsenin haddi değil.
110 Yorumla- +1 yıl
@arvess ne diyo bu sbfbehfb. Belli senin çok modern, dinine bağlı olduğun.
- +1 yıl
hele şükür düzgün biri
Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Çok zıt kutuplardadır ülkemizde bakış açısı. Kadınların günlük pedlerini bile içine sindiremeyen bir toplumdan bahsediyoruz. Düşünün. Regl döneminde bile ayıplı bakan bir toplum.
10 YorumlaOlmamalı. Toplumun ahlak anlayılına ters. Lut kavmini biliyorsunuzdur zaten. Yeni nesil zaten bu tür şeylere biraz daha ilgili. Umarım olmaz.
231 Yorumla- +1 yıl
Müslümanlık şart değil bunun için arkadaşım. Düşünsenşze erkek erkeğe gezip tozuyorlar veya kadın kadına ee onları gören çocuklar da ister istemez yanlış anlayabilirler. O şekilde yönelimleri olmasa bile özenebilirler. Eşcinsel olanları yadırgamıyorum ama bunu da kullanmamalı toplumda buna dikkat etmeliler diye düşünüyorum kim ne derse desin.
- +1 yıl
lgbt bireyleri senin gibiler yüzünden müslümansa da atesistliğe veya deistliğe yöneliyor. ZORLAMA YOK sizin şu çok bağlı olduğunuzu sandığınız ama çoğunuzun sapıttığı dininizde. Valla kafanıza yazık. Şu yorumlara bak ya cehalet akıyo.
- +1 yıl
Arkadaşım lgbt bireylerini yadırgamıyorum kendi halkerinde yaşasınlar beni alakadar etmez. Ama toplumun içinde de dikkat etsinler ya çocuklar var o kadar. Yönelimleri değişebiliyo, özeniyorlar. Beni tanımadan böyle saçma üslubunuzla yargılamayın. Ben kimseye şunu bunu yapmasın demiyorum dikkat etsinler diyorum.
- +1 yıl
Çocuklarınızı fanusta büyütün abi o zaman. Filmelerde öpüşme, cinayet sahneleri izlemesinler mesela. Yanlarında küfür etmeyin, ettirmeyin, sigara görmesin hayatı boyunca özenir falan, youtube izletmeyin, her an takip edin uygunsuz bir şey görmesinler.
- +1 yıl
Görüşte saçmalamış ama yorumlarda bahsettiği şeylerde haklı gibi
- +1 yıl
@Gümüşiii ahlaki konuda haklısın bu tür şeyler kalabalık ve çocuk dolu ortamlarda belli edilmemeli ama sen görüşte durumu sadece islami yönden değerlendirip herkes müslüman olmalı ve ona göre yaşamalı gibi konuşmuşsun burdada onlar haklı, adı üstünde inanç bu herkes islamın kurallarını doğru kabul etmek zorunda değil, öznel bir durum bu.
- +1 yıl
Hatanızı fark etmeniz güzel. Diğer arkadaşta haklı olsada olsada bir yanlışı başka yanlışlar ile kapatmaya çalışmış oda orada hatalı.
- +1 yıl
Ama haksız olduğu kısım ise senin ne düşündüğünü bilmeden yargılaması türk toplumunun genelinin tek dert buymuş gibi bunu ahlaksızlık olarak görüp diğer saydıkları şeylere göz yumdukları çok doğru
- +1 yıl
Tabi ki, bu bilince sahip olmanız çok güzel. Herkes sahip değil maalesef.
- +1 yıl
Müslümanlığı ve ahlakı işlerine geldikleri gibi kullanıyorlar demek istemişler, eşcinselliğin daha cinsel kimliği oturmamış bireylerin beynine yerleştirilmesi yanlış bir durum ama bundan çok daha büyük bir ton problem var, mesela bana sorarsan ülkeye asıl zarar veren şey bu değil. Şu saçma canım türk dizileri. Ülkede Taciz, tecavüz olayları ve kadınların bir kukla gibi görülmesi gibi olayların yaygınlaşmadindaki en büyük etkenlerden biri türk dizleri. Eşcinsel evliliği yasaklamadan önce şu mide bulandırıcı türk dizilerine yasaklasınlar bi önce.
- +1 yıl
Ve ben eşcinsel evliliğe aksinize karşı değilim bu arada. Sadece küçük yaştaki bireylere yansıtılmasına karşıyım, bide eşcinsel evlilikte evlat alınmasına.
- +1 yıl
Saçma s@lak türk dizileri* olacaktı KS değiştirmiş
- +1 yıl
Diziler konusunda haklısınız saçma sapan cidden. Başrol sözde çok iyi efendi ama hep kız peşinde ya da mafya vb. özendirmeler fazla oluyor. Bir ara da ki şu anda da vardır sürekli patron sekreter ilişkisini gösteriyorlar dizilerde. Eşcinselliğe gelince o durumu yaşamadım bilmiyorum ama toplumda dikkat edilmeli.
- +1 yıl
@Gümüşiii bide türk dizlerinin senaristlerinin genelde kadın olması ve kadınlar arasında daha popüler olmasıda anlam veremediğim ayrı bir komedi. Hayır yani insan niye cinsiyetçilik yapıp üstüne bile bile kendi cinsini bu kadar ezer ki.
- +1 yıl
Sorsan her yerde kadın hakları kadın hakları diye bağıradak dolaşırlar bu dizileri izleyenler, çok garip cidden.
- +1 yıl
Bu tarz Türk dizilerinin yasaklanması lazım ama bu siz kadınların elinde olan bir durum. Türk dizilerinde bu tür iğrenç konular talepler doğrultusunda işleniyor, talepler biterse bu saçmalıklarda biter, adamlar ceplerine bakıyor sadece.
Peki bu dizileri izleyenler kim?
Kadınlar
Dolayısıyla bu talepler kimlerden çıkıyor?
Kadınlardan
Dediğim gibi bu sizin elinizde olan bir durum aslında. Türk dizileri kadın izleyiciler için yapılıyor zaten.
- +1 yıl
Doğeu. Şu saçma dizilerden ne anlıyorlar bilmiyorum ben hiç sevmem. Tarihi dizileri tek takip ediyorum. Hem bu tür diziler hem de esra erol programındaki gibi olaylar kötü örnek teşkil ediyor. Başkasına kaçan kadınlar, aldatan yuvasını yıkan vs. Bunlar diğer kadınlara da kapı aralıyor. Bunlar ortadan kaldırılmadığı sürece daha çok görürüz kötü olayları.
- +1 yıl
Ya o programlar kurgu zaten, reyting almak için yapılıyor, yaşanmış olaylar değil onlar. Müge Anlı dışında hiçbirinin gerçek olduğunu zannetmiyorum.
- +1 yıl
Ben artık haberlerede inanmıyorum pek, aşırı taraflılar. Hatta haberi sunarken öyle bir anlatıyorlar ki hanerde geçen şahısa bi sövmedikleri kalıyor, sokak üslubuyla haber sunuyorlar resmen. Her ne olursa olsun bir haber kanalı tarafsız olmalı. Senin işin bana haberi sunmak kardeşim, bukadar. Senin yorumunu merak etmiyorum ben.
- +1 yıl
Bu arada ne çok yazı birikmiş yorumlardaki diğer iki üye bukadar bildirimi görünce noluyohh mk ifşam mı çıktı falan dicekler şimdi kxjckjxjxhxbxnd
- Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkenin sıcak baktığı bir şey var mı?
Ülkenin ilgi alanlarıyla ilgilensen dahi "öyle yapılmaz, böyle yapılır" diye seni alçaltıp kendilerini yüceltecekler..00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılBenim oyle arkadaşlarım var hem liseden hem üniden evlendiler beraber yasıyorlar yani dugun falan yaptilar kız kiza erkek erkeğe
00 Yorumla Belki 50 yıl sonra Amerika Mars'a yerleştikten sonra bizde eşcinsel evliliğe onay veren bir yasa çıkartırız herhalde.
00 YorumlaChp başa geçerse ilk yapacağı şey eşcinsel birlikteliği özgürleştirmek olur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılhayır. olasılık dahilinde görünürlük arttıkca haklarımızı elde etmek için de daha çok talep olucak
00 Yorumla
+1 yılHoş bakılmaz ama benim fikrimi soracaksan beni bağlamaz fakat evlat alınmasına karşıyım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılşu an bence mümkün değil ama ileride neler olur bilinmez.. Keyifli günler..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an ülkenin buna asla hazır olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkagit işleri önemsiz. birlikte olmak isteyen yine olur. yalniz cocuk sahibi olmak istemelerine falan sonuna kadar karsiyim. bu kadar bencillikte olmamali.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılHalbuki bayagi da oglanci var ulkede. Yine de acik acik kabul etmezbizim millet boyle bir seyi.
10 Yorumla Erkek için kadın kadın için erkek yaratılmıştır evrendeki tüm canlılar için kimsenin cinsel tercihine karışmam fakat etik değil olmamalı
00 Yorumla
+1 yılbence artık insanların mutlu olması lazım..
nasıl mutlularsa öyle yaşasınlar..00 YorumlaEseğe nikah kıyan toplumumuz da eşcinsellerin de nikahını gòrùrùz
00 Yorumla
+1 yılOlmasın da bir zahmet
31 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Keşke olumlu bakılsa insanlar hayatlarını istedikleri gibi yaşasa ama en az 50 yılımız var o noktaya varmaya
10 YorumlaBiz olmasına müsade etmiyoruz etmeyizde gerekirse kan dökeriz okadar açık söylüyoruz lgbt bu ülkede barınamaz barındurmuyoruzda
03 Yorumla- +1 yıl
b0k barındıramazsın gayet var dört duvar arasında büyüyosun sanırım
- +1 yıl
Allah, din, kuran izinden giden adama bakın hele fhbdfh. Allah din diye şaşmışsın ya Allah varken sana mı düştü ahkam kesmek.
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Asla izin vermeyeceğiz !
30 YorumlaOlmasın ben de desteklemiyorum
20 Yorumlaİslamiyeti oldugu bir toplumda böyle saçmalıklara yer verilmemeli
00 Yorumla
+1 yılÜlkenin %95 homofobikken sanmıyorum
20 YorumlaHoş bakılmıyor bencede haklılar
10 YorumlaUygun olmayan bir şey zaten
10 Yorumla
+1 yılOlmasın zaten iğrenç ötesi.
10 Yorumla
+1 yılgörsel midemi bulandirdi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doğru olarak kabul etmediğim bir davranıştır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaması gereken bir kanun...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük bir kesimi karşı çıkar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistediği hayatı yaşamakta özgürler lafta müslüman herkes
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSonu kötü olacak bişiy
00 Yorumla
+1 yılOlumsuz böyle bir şey kabül edilemez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Desteklemiyorum olmasını da istemiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi bakmaz. sonu iyi olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılBenim torunlarım görmez bunu 🤣
00 Yorumla
+1 yılHerkes nasıl istiyorsa öyle
00 Yorumla
+1 yıl5-10 seneye yasallaşır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı. Bunu kabul edecek bir toplumda yaşamiyoruz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz hazır değil daha buna ülkemiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşcinselsin anlaşılan
07 Yorumla
Soran+1 yılBiseksüel
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBi kaç şey soracağım
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılYazmıcan galiba
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha buna hazır değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Olmasında zaten
220 Yorumla- +1 yıl
Yani öyle bariz belli. Sorulara baktığımda aşk ilişkilerinde hep cinsellik soruları ya da aldatma hayranları. Sürekli bir erkeklerin boy takıntısı (kısmen hak veriyorum çünkü bazı kızlar boyu uzun olmayanlara direkt hakaret ediyor) vs vs işte. Nadir güzel sorulara denk geliyorum.
+1 yılSıcak bakmıyoruz
10 YorumlaOlmasın zaten iğrençlik
00 Yorumla
+1 yılİyi bakmaz bakmamalı da eşcinsellik sapıklıktır.
00 Yorumla
+1 yılBundan 20 30 sene sonra olabilitesi var
00 Yorumla
+1 yılSuratına bakmaz
00 Yorumla
+1 yılhos karsilanmayan bir durum
00 YorumlaKesin isyan çıkar.
00 Yorumla
+1 yılMümkünse doğmasınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmasın öyle şeyler
00 Yorumlaolumsuz %90 bence