Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce de bahsetmiştim. Galiba haklısınız herkes sapıtmış
Suları alıp önünde yol varken yolunu uzatıp benim çalıştığım kısımdan geldi "Kolay gelsin X hanım" dedi
Bende "sağolun" dedim ve şaşırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani bundan şaşırılcak bisey yok aslinda bunu burada anlaticagina adama uyarili sert bi dille cevap verseydin bidaha yüz bulamazdi..
Ben zaten konuşkan biri değilimki hep mesafeli konuşurum herkesle. Ne yapacağımınasıl yol izlemem gerektiğni bilmediğim için buraya sordum. Durduk yere markette olayda çıkarmak istemiyorum
Yani eğer gerçekten adamın bana yaklaşımı sitedekilerin dediği gibi ise yuh yani 18 yaşındaki kıza babası yaşındaki herif
Olay cikaricak bisey yok bunda zaten bunu yapacak kadar abaza olan adam sende istiyosun gibi rahatsiz olmamissin gibi sürekli dahada ilerletiyo
Sagol dicegine dikkat edin diceksin amirin felan ters bisey soylerse çık işten öyle yerlerde taciz edilmenede göz yumarlar
Ben niye isteyeyim. Babam yaşında herif diyorum. Ben köşede çalışıyorum o dibimden geliyor. Nasıl uyarabilirim. Siz yanlış anladınız bilmem ne falan diyecek ben kötü duruma düşeceğim mağaza müdürünün önünde
Bak güzel kardeşim sen orada para karşılığı calisiyosun seni satın almiyolar kimse seninle temas edemez özlük hakkina aykiri ve uyarmazsan bidahakine seni avucladigi zaman aglarken bu aklina gelir eminim
Ya bende tacize uğramaktan korkuyorum. Şu an uyaramam belki ama o geldiğinde daha uzakta durmaya çalışacağım
Daha sonra durmazsa daha ileri olmaya çalışırsa o zaman uyarabilirim
Ve sen haklısın evet ama buradaki durumda belli
Valla bi durum yok aslında çözümü basit bazi şeylere sessiz kalinmaz
Mağazaya yeni girdim +olarak başka mağazadan olaylı olarak döndüm. burada da olay çıkarıp bu kız sürekli iş çıkarıyor başımıza denilmesini istemiyorum
Olay cikaricak bisey yok zatende sen ilgiyi seviyosun bence
Akakası yok ben uzak duruyorum diyorum. Daha yeni bi olay atlatmışken hemen ardından yine sıkıntı çıkarmak istemiyorum yoksa mağaza müdürünün gözünde yanlış anlşılacağım
İftiracı olarak gözükme ihtimalim var
Yani ozguveninin yokmu senin bu kadar bahane bulucagina adama iki kelime etseydin cile cektirmezdin
Niye anlamamakta ısrar ediyorsun. Bi süreliğine susacağım ve adamdan daha da uzak olacağım. Müşteri kasiyer ilişkisinden bile uzak olacağım. Daha sonra yine devam ederse çalışma arkadaşlarımında az çok farkedebileceği zaman söyleyeceğim. Şu an kanıtım yok bi şeyim yok bu kı kafasından sallıyor iftiracı diyenler olur
Yok ben anlıyorum senide neyse haklısın
Birileri için değişmek kendinize saygusızlığınızdır
Ne değişmesi
Yanlış yere yazmışım 😂
Bir ilgisi var bu ortada
İşte olmaması gereken bi ilgi. Babam yaşında adam. Ben ise 18 nasıl böyle iğrenç yaklaşımı olabilir
Yuhhh
Bayağı sapık
Sende yani beğendin mi
Siz neden buna takıldınız 🤔
Sitedekiler uyarmıştı daha önce
Bende bu uyarıyı dikkate alıp adamın davranışlarını gizlice kontrol ediyorum
Belki de sizi çekici buluyor ve iletişime girme çabasındadır.
Sana iş atıyor
Ben kasiyerim
Tamam işte özellikle dibine kadar gelip senle konuşmak istemiş
Ne yapmam lazım. Ben pek konuşmadım zaten işimdeyim hep
Hoşuna gidiyorsa yüz ver ilgilendiğini belli et
Ne hoşuma gidecek ya babam yaşında herif.. ben 18im. Böyle iğrenç bi şey aklımın ucundan bile geçmez. Ve üstüne üstün evli. + Gayet mesafeli konuşurum herkesle
Ona rağmen yüz buluyorsa yuh
Erkekler böyledir, sen umursamaz davran o zaten anlayıp uzaklaşır