Adam servisle ilgileniyor yani is yerindeki evlilerin cogu normal değil sert davranıyorum olmuyor mesafeli davranıyorum olmuyor görmezden geliyorum olmuyor napmam gerek dün de biri arabayla gidiyoruz öne bindim ki adamın bugüne kadar öyle bir tavrı yoktu nasıl herkes indi bana izinli günlerinde neler yapıyorsun tüm gün evde misin dedi ben de hayır dedim çıkıp geziyorum kafamı dinliyorum dedim bu birden randevuya çıkalım gezelim bir yerlere gidelim demesin mi ne randevusu dedim şaka yaptım kız dedi ben de görmezden geldim hic öyle bir şey söylememiş gibi davrandım ama artık o adamla da iş dışında konusmam cevap vermem millet kafayı yemiş yaa ne yapacağımı nasıl davranacagimi şaşırdım evli barklı adam genç benim yaşlarımda 2 de cocuk sahibi hiç de utanmıyorlar bikac sefer bu evlilerle bu durumla karsilasiyorum laf olmasın diye görmezden geliyorum ama sert bir mesafe sart neler oneriyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen git karını ve. cocuklarini gezdir utanmaz arlanmaz şerefsiz diyeceksin.
iş ortami laf olur diye sesimi çıkarmadım
Hayır işte namussuzlar kadar cesur olacaksin. O utanacak sen değil. Bir daha bu lafı sok hatta bağırarak şöyle ki bir daha kimseye bu teklifi yapamasin
Onu söylesen ben onlari da gezdiriyorum der
Iyi o zaman git onları gezdir seninke ne isim olur git aynaya bak diyeceksin. Evli biriyle takılacak kadar düşmedim dusmemde diyeceksin
Bence en iyisi muhatap olmamak
Hayır işte erkekler sessiz kalınca naz yapıyor diye düşünür. Ona gereken sert tepkiyi vermelisin.
Iletisimim olmazsa cevap vermeme gerek kalmaz
Gülme sert görün sohbet edemeyeceği şekilde uzak dur
Normalde çok ciddi sert biriyim cevap verdim diye cesaret buldu utanmaz
Bizim ülkede yanlışlıkla göz göze gelmek bile erkek için bi umutken cevap vermek fazla davetkar olmuş😂😂
Adam evli çocukları var konu bu evli olması yani cesarete bak
Evli olması durumu değiştirmiyor evli çocuğu var sadıktır diyebileceğin erkek çok çok azdır
O zaman ben evlenmem herkes aynı bok affedersin
Evet hemen hemen aynısı olur şansın varsa sadık bulursun
Erkek arkadasinin oldugu soyle.
Söyleyemem bilgi vermiyorum kimseye hakkımda
Soyle ki senden uzak dursunlar. Yoksa suluk gibi uapisirlar. Parmagina yuzuk tak
Parmağıma yüzük takarsam tüm kismetimi kapatırım:) hoşlandığım bir çocuk vardı simdi ondan uzaklaştım aranizda hic bir şey olmadi * onun en yakın arkadasi bunu da iş yerine aldırmış ona söyler gerek yok
Nerde yasiyorsun?
Önemli mi
Olur oyle seyler
Normallestiriyor musun
Kizlar bukadar gevsek olursa erkekler yüz bulur tabi senin icin soylemiyorum geneli oyle
Ben gevşek biri değilim bilakis çok sert mesafeli olduğum soyleniyor yüz buldu çünkü cevap verdim vermemem gerekiyordu seni ilgilendirmez felan demem gerekiyordu
Nasil bir millet olduk bnde anlamiyorum
Bu servis şöförlerin %80 sapık zaten
Tek servis şoförü değil ki is yerindeki evlilercde oyle
Muhatap olma konuşma mümkünse konuşma de
İş dışında konusmamak gerekiyor aslında evde neler yapıyorsun dediğinde o da bana kalsın kimseyi ilgilendirmez demem gerekiyordu
Nuhabbete gerek yok deyip salla
Aynen mesafe sart
Mesafeden ziyade araya duvar ör
Nasıl oreyim
Hiç konuşma pas verme yüz bulmasın senden rahatsız etme de
Haklısın da servisle gidip geliyorum işle ilgili de aramak durumunda kalıyoruz bazen gönül ister ki hic görüşmeyelim
Yani aradığın da sadece iş konuş kapat
Haklısın gönül ister ki kimseyle konuşmayayım
Adam amacı şarjlı
Şerefsiz ya
İşi bırak
Kpss ile atandım özel is değil ki
Ayıp be
Ya adam evli barklı cocuklari var hiç mi utanmıyorlar demek ben evlensem eşi de bunu yapacak
Evlenmeme sebebim kadinlarda erkekler de aldatiyod
hangi şehirde yaşıyorsunuz
Ne dedi sana atacak yatağa seni ha
Ne dedigi yukarda yaziyor yatağa atmak ağır olmuş yalnız biraz ben bekar bir insanım bunu yazman hoş olmamış kolay bir insan değilim basit degilim yani
Ne düşürürsek o kardır diye düşünüyor
Çok beklerler utanmazlar 2 de cocugu var utanmiyor karısına yazık bir de mutluluk pozu veriyor ailecek
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Ben 37 o da 38 39 40 vardır
Sen bekar mısın halaa
Evet minyonum ben yasimi da göstermiyorum,:)
Hmmm senin peşinden de çok kişi koşuyorduurr
Yok yaa neden peşimden kossunlar
Orta yaş kadın fiziğinde güzelse çekiciler bence
Sözlü olduğunu söyle
Eskiden beğendiğim bir çocuğun en yakın arkadaşı ona söyler
O zaman servise binerken sümkür
Nasil :)))
Çok mu güzelsin
Normalim
Bakaym