Arkadaşlar biz nişanlımla evlenince kirada oturacağız. Biliyorsunuz ki kiraya çıkınca birkaç ayı vs Peşin istiyorlar. Nişanlımın ailesi hiçbir şekilde ilk başta bize maddi anlamda destek olmayacakmış. Biz kendimiz tüm o parayı ödeyecekmişiz. İlk başta da destek olacak gibi konuşmuşlardı. Durumları da iyi biz de sıkışığız şu an hazırlık sürecinden dolayı tahmin edersiniz.
bu durum normal mi bilmiyorum. Benim abilerim var hepsinin ev parasını benim babam ödemişti. Benim ailem ondan dolayı bu durumu yadırgıyor. İnsan yardım eder sıkışıksınız size de katkı olurdu diyor. Hatta evin ilk baştaki parasında %80i benden çıkacak kenarda birikmişim var diye. Ailem buna daha da karşı çıkıyor erkek tarafının işi biz abilerinde böyle yaptık sen ilk başta elini cebine koymamalısın diyorlar. Annemler biz size yardım edelim gerekirse dediler
bu işlerde normal olan nasıl oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha evlenmeden ailelerin bu kadar karışmaları ve iki tarafın da maddi olarak karışmamaları fazla saçma
Bilmiyorum ki soruyorlar işte sorunca da söylüyorum
Müstakbel kocana güveniyorsan ver parayı, sonrasında ise zaten aynı evde masraflar ortak olacak. Kimseyede söyleme. Evlilik bu, şirket anlaşması değil
Birlikte zaten bu işleri halledeceğiz. Sorun yok ama böyle de bira değişik hissediyorum. Bizde normalde erkek tarafı ilk başta jest gibi üstlenir. Birde maddi durumları olmasa batmaz ama maddi durumları da çok iyi. Sürekli dillerinde şu kadar paramız ve mallarımız var diye aslında
Sen kocana odaklan, görgüsüz ailesine ders verecek yine sensin
Bana karşı çok iyiler. Kötü insanlar asla değiller haklarını yiyemem. Ama bu konuda hiç hoşuma gitmedi yaptıkları. Eşim hep stresli. Bide bizimkilere de arkasındayız destek oluruz diye söylemişler gerçekten anlamadım
Parasal görgüsüzlük bu başka bir şey değil
Hem öyle deyip hem de 0 yardım durumu hiç hoşuma gitmedi. Nişanlıma söylemiyorum ama çok soğudum
Valla nişanlına soğumak en kötüsü. İllaki ısınırsın fakat o an yanında nişanlın olmazsa başka biri olur
Bazıları çalışan kız bulunca kullanmaya çalışıyorlar verme paranı eşin bile alışır gevşek davranır
Nereden buluyorsun böyle sünepe cimrileri
Dillerinde malları paraları var görseniz hiç öyle sanmazsınız ama bu konuda böyleler
Ayrıl biran önce
Nişanlım değil ailesi pinti
Annenler haklı
Kiramızı hep ödemeleri değil de bu eve yerleşmede çok para gidiyor ya bi anda onu ilk başta onların ödemesini beklemişler. Nişanlıma da ailen ödesin diyemiyorum ama duyunca şoke oldum ve soğudum söz verip tutmadılar. Nişanlımda kira olayına çok takılıyor. Benim baya birikmişim var toplu kiraya versek veririz ama %80i benden çıkacak. Bu durumda koz tarafı çok harcamış olacak. Yakılmak istemiyorum ama abimlerde de biz her şeyi yapmıştık ailem kız tarafı gene bizden çıkıyor gibi oluyor. Hani abimlere yapılanları da biliyorlar da