Ailem cok baskıcı, başıma bi şey gelicek korkusuyla hep bi şekilde kısıtlamaya calışıyorlar daha cok babam. Kız arkadaşımla mesafe ilişkisi içerisinde ve ayda 1 defa görüşmek istiyoruz. Bi ay ben giderm diğer ay o gelir diyorum ama ailem ne gerek var, ya başına bi şey gelirse diyip göndermemeye calışıyorlar. Yazın kıx arkadaşımın yaşadığı şehirde yaşamak ve 1 aylığına da olsa hem calışıp hem de onunla takılmak görüşmek istiyorum, bunun dışında onunla tatile gitmek istiyorum. Bunu aileme nasıl izah edebilirim
Not:20 yaşındayım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kuzum aileni anlıyorum ama seni de çok iyi anlıyorum ben de zamanında yaşadım. Bu durumda yapılabilecek en iyi şey aileni karşına alıp ciddi ve düzgünce konuşmak, onlara saygısızlık etmeden sakince konuşmalısın. Eğer bu yol işe yaramıyorsa da ve ekonomik özgürlüğün varsa evden ayrıl. 20 yaşına gelmişsin kendi kararlarını verebilirsin, ailenin sana karşı olduğunu düşünüyorsan da kendi evine kendi kurallarına göre yaşarsın. Bunu da yapamam diyorsan vicdanlarına oyna, birkaç gün kimseyle konuşma depresif moda geç, kırıldığını ve üzüldüğünü belli et belki izin verirler. Ben bir anne olarak aileni çok çok iyi anlıyorum emin ol ama aynı yoldan geçtiğim için sana da yardımcı olayım 😊
aslında cok bir şey istemiyorum, bazı kararları onlara sormadan kendim karar vermek istiyorum.20 yaşındayım artık cocuk değilim, iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorım. Haklılar ebeveyn koruma ic güdüsü ile yapıyorlar ama bu kadarına gerek yok. Evden cıkmayı düşünüyorum ama pek ekonomik olarak yapabileceğimi sanmıyorım. Bakıcam bi ara oturup konuşucam umarım anlrlar dediğimi
Umarım canım allah yardımcın olsun
çook teşekkür ederim
Ben ailen konusunda empati yapabiliyorum. Sevdikleri için korkuyorlar başına birsey gelmesinden ki çok normal. Aksi olsa garip olurdu. Hayatinda vakit geçirebileceğin istediğinde hergun görebileceğin bi sevgilin olabilecekken neden uzak mesafe ilişkisini tercih ediyorsun ki? Sevgili olmaktaki amaç zaten birlikte vakit gecirmek
3 yıllık bi ilişki icindeyiz, normalde zaten ben asla mesafe ilişkisi istemezdim ama bu kız her açıdan beni mutlu ediyor ve iyi geliyor. Bu kızla 2 defa konuşmayı kestik ve o sürede başka kişilerle takıldım ama hicbiri bu kızın uyandırdığı duyguları ve mutluluğu yapamadı. Cidden seviyorum ve açıkçası uzun süre sevgili olmak istiyorum. Onun dışında ben de ailemi anlıyorum ama sonuşta ben 20 yaşında kendi kararlarıı verebilecek yaştayım. Biraz bana güvenmelerini bazı şeyleri bana bırakmalarını isterim
Hayatının en güzel zamanlarını uzun mesafe iliskisi ile heba ediyor olabilirsin. Sonu olacak evlilik ufukta olan bi beraberlik olsa anlarım ama eminim şartların buna el vermiyordur. Okul iş askerlik maddi birikim yani şartların olgunlaşması epey vakit alacak ve büyük ihtimalle zaten birlikteliginiz bunlar olana kadar çoktan bitecektir. Arkana dönüp baktığında yaşıtların en güzel anıları biriktirirken sen özlemle yalnızlıkla geçirdiğin seneler bırakacaksın ardında. Kim ne derse desin sen zaten istediğini yapacaksın hepimiz yaptik😅 ama ailen seni sevip düşündüğü için uyarıyor. Usluplari doğrudur yanlıştır bilemem ama sonuç olarak senin mutluluğun için. Hiçbir aile çocuğunun kötü olmasını istemez..
ya ondna başka kızlarla yakın mesafe sevgili oldum ama bilmiyorum onlara sarılıp dokunmak bile içimden gelmiyordu ama bu kızla her buluştuğumfa sarılmak öpmek geliyor hep onunla olmak istiyorum. Bilmyiorum belki heba ediyorım ama onunlayken cidden mutlu oluyorum. Ailemle düzgün konuşmak istiyorum ama babam kendi kafasına göre bi şeyler söyleyip tüm ortamın içinr s*çan birisi. Bir şey anlattığım da saçma sapan bi şey sorup her şeyi batırıypr. Ama artık konuşmak istiyorum cünkü bu durumdna cok fazla bunaldım ve sıkıldım