Patronuna anlatsana kapının önüne koymuyor mu seni :) parasıyla değil mi satacaksın kim olursa olsun.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Patron s... klemiyor. kız olduğum için pek kızmıyor. Zaten o kadar müşteri var müşteri geçirirken araya kendini sıkıştırıyor alışverişini yapmış. Ben o yoğunlukta elin surisinin cşgarasi için uğraşmam
Kızlara bağırdığını görmedim. Müdür yardımcısı kız olduğunuz için rahatsınız dedi siz yanlış bi şey yaptığınızda müdür gelip benim ağzıma s.. çıyor dedi
bu kadar da olmayın ya onlarda insan evet bende sevmiyorum onları ülkemde istemiyorum ki Bursada çok suriyeli var buna rağmen ben böyle davranamıyorum onlara
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
S. Krm onların insanlığını. Sana şnsan olaraktan bakmayana sen ne diye insanlık yapasın s. lk mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yüz vermeyin şu mültecilere 10 milyona yakın zaten oy kullanmış birde bu ülkenin kaderiyle oynuyorlar
Burama kadar nefret doluyum. Nefret...
Bende bundan sonra kimseye eyvallah yok eskiden yardım sever biriydim şimdi tayyip versin diyorum kim önüme çıkarsa
Yardımsever olanı s.. kiyorlar bu devirde. Kimde vicdan kalmışki bu saatten sonra kimseye merhamet etmem ben.
Kesinlikle öyle. Çok sevdiğim bir söz. Deveye diken insana düt lazım
O kadar haklısın ki bi s... tip gitsinler kardeşim karı
Bi de sigarayı görünce bana dediki "sen yanlış" kdlkdld deliriyorum yeni gelmişler bu mülteciler
Hepsinin ardına vereyim kardeşim
Ver kardeşim
Sigara istemesine nasıl yardımcı oalcaksın ki.
Kasiyerim
Ağzına tokatı çarpsaydın
Patronuna anlatsana kapının önüne koymuyor mu seni :) parasıyla değil mi satacaksın kim olursa olsun.
Patron s... klemiyor. kız olduğum için pek kızmıyor. Zaten o kadar müşteri var müşteri geçirirken araya kendini sıkıştırıyor alışverişini yapmış. Ben o yoğunlukta elin surisinin cşgarasi için uğraşmam
Neden kız olduğun için kızmıyor ki kızlara özel mi davranılıyor yani?
Kızlara bağırdığını görmedim. Müdür yardımcısı kız olduğunuz için rahatsınız dedi siz yanlış bi şey yaptığınızda müdür gelip benim ağzıma s.. çıyor dedi
Hadi ya ilginçmiş yani kız olmanın faydası mı diyelim artık neyse
Bende yeni farkettim böyle bi avantaj. Daha önce patronum kadındı bi s... kmediğü kalmıştı. Neyseki onun bi üst makamı adamdı beni kendi yanına aldı😎😎
Öyle zaten erkekler erkeklere kötü davranıyor, kadınlar da kadınlara :) ama dikkat et sapık felan değildir umarım
haklısın valla çokta iyi yapmışsın.
Sigarayı bulunca da bana gelmiş diyorki "sen yanlış"
hahah ayy allam :D ben kovardım heralde hiç sevmiyorum şunları.
bu kadar da olmayın ya onlarda insan evet bende sevmiyorum onları ülkemde istemiyorum ki Bursada çok suriyeli var buna rağmen ben böyle davranamıyorum onlara
S. Krm onların insanlığını. Sana şnsan olaraktan bakmayana sen ne diye insanlık yapasın s. lk mısın
Haklısın
Ya ver gitsin ne takıyorsun ki
Hakkaten ya
Abi bizim de sigara içmeye hakkımız var hayiridir
Kaybol suri.
Kaybol dedi
Yo ben turk gitmeyecek
Az kaldı good bye bye
Yo abi bura bizim Suri de savaş var turkiya kalcak gitmecek
Şaka yapma awk şaka bile kaldıracak derecede değil nefretim artık
Hajahsjahsjshsjdbkshdksndksjsksj
Haklısın