Ülkemde suriye vatandaşı istemiyorum! Ankete yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Bu ülkede haklarımızdan kısıtlanarak çocuklarımızın hakları/bizim hakkımız gasp edilerek suriyeden kaçan vatan hainlerini bizim paralarımız ile beslemenizi istemiyoruz!!! Buralarda Türk Milletine eziyet çektirerek, darp ederek, silahlı mukavemet kullanılarak aziz Türk benliğimizi yerde bırakmak istemiyoruz. Şimdi suriyeliler sanki buranın asıl vatandaşıymış gibi biz Türk Milletine istediği gibi davranıp bizlere göçebe gibi davranıyorlar. Eyyy tayyip akıllı ol akıllı!! Oy toplayacağım diye bunları başımıza sen saldın. Türk milleti ayaklandı mı ortada ne suriyeli bırakırız ne de sen o sarayında oturursun. Ya bunları ülkemize aldığın gibi def et ya da biz göndermesini biliriz. Bu suriyelilere yapılan yardım ve bunlara ödenen parayı ülkeme hizmet eden polisimize, askerimize, Gazilerimize ve şehit ailelerine verilmesini istiyoruz!!! Suriyeli insanların bu ülkede hiç bir emek vermeden meslek sahibi olmalarını ve vatandaşlık almalarını istemiyoruz!!! Eeyyyy Türk Milletii! Uyanma vakti gelmiştir artık. Açın o gözlerinizi. Referandumda da hep birlikte "HAYIR!" diyelim, diyelim ki ülkemizde istediği gibi at koşturmalarına izin vermeyelim. Ülkemize, Anlı Şanlı Şehidimin kanından olan Türk Bayrağımıza, Ay ve Hilal için, Türklük için, Türkiye için gelin HAYIR diyelim!!
Ülkemde suriyeli görmek istemiyorum!
Ülkemde suriyelilerde yaşasın
Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar şehit verdik hangi müslüman ülkesi yanımızda oldu? Daha neleri var ve hiç biri yanımızda olmadı. Arkadaşlar şunu unutmayın! Türkün Türkten başka dostu yoktur. Bırakın komşu müslüman ülkelerini. Türkiye toprağından çıktığın an kimse bana, sana, size kucak açmaz! Bu arada Türk milleti derken içinde Alevisi, Hanefisi, Çerkezi, Lazı, Kürdünü de kapsıyorum. Biz hepimiz kardeşiz, Tek Milletiz!
Güncellemeler
+1 yıl
🇹🇷💂🏻👨🏻‍✈️👨🏻‍🏭👩🏻‍🏭👨🏻‍💼🙎🏻‍♂️🙎👫👨‍👨‍👧👨‍👧🇹🇷 cCc 🇹🇷 Gazi Mustafa Kemal Paşa 🇹🇷
Ülkemde suriye vatandaşı istemiyorum! Ankete yardımcı olur musunuz arkadaşlar?