Yeğenim 4 yaşında akülü arabaya çok ilgisi hevesi var. Enistem de ne gerek var zaten çocuk büyüyecek almayalım kafasında sürekli böyle ve durumu da çok iyi... Ablamda sen al ben sana parasını vereyim aramızda kalsın dedi ben de tamam dedim hediye niyetine ben alcaktim eniştemin haberi olmayacaktı ablamın aldığından bana bile karıştı kendi ihtiyaçlarını karşıla boş ver ne gerek var alma falan dedi arkadaş sanane benim param değil mi ben çocuğa hediye alamayacak mıyım bu adamın zihniyeti ne çözen var mı kendince iyilik mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vizyonsuz adam böyle kişilerin çocuğun gelişiminede bir faydası olacağını sanmam ne gerek diye bir düşünme tarzı büyük problemdir
Evet artık ablamla kendimi geçtim el kadar çocuğa yazık ya ilerde kursağında kalcak garibimin eniştem her konuda böyle ne gerek var der özel günlere ne gerek var dışarda yemek yediği yer sabittir her yer aşırı pahalı başka yerlerde yemeye ne gerek var geçen 3 aylık yeğenim emniyet kemeri olmadığı için bebek arabasından düşcekti ablam yeter artık paraya kıy yenisi al dedi eniştem yine başkasını alcaz oda aynısı ne gerek var çocuk düştü mü öldü mü ben tuttum sonuçta diyor ayy neyse daha anlatmayım çok sinir bozucu
Çocuğa ne gerek var dememiş enteresan
Klasik ne gerek var amcalardan puff o zaman yemekte yemesin nasıl olsa sçıp gene acıkacak. Aman kulak asma 😒
Amca da değil ki 30 yaşında tamam kendin almiyorsun ama bana niye karışıyorsun ki hiç bir şey masraf olmasın gözünde pes yani
Hiç haz etmem ne gerek var lafından yaşamayalım o zaman ölelim biz. Hayvan değilizki sadece yemek olsun derdimiz eğlenmeye gülmeye gezmeye bazı şeyler sahip olmaya hakkımız var
Çocuk doyumsuz olurmuş öyle diyor :D
Hasssktrrr bea ne alaka vermemekle terbiyemi olurmuş doyuracaksınki dışarda gözü kalmayacak tok açın halinden anlamaz açta tokun halini merak eder
Cimri pinti insanlar çekilmiyor ya cidden haklısın sonuna kadar
Anyn öyle
O agaya ben sorardım yemekte yeme nasıl olsa bida acıkacan zahmet olmasın
Pinti işte
Onu biliyorum zaten ama bana niye karışıyor yani
Pinti insan ona da karışır ben oylelerine ne gerek var insanı diyorum
İçim daraldı yeminle eşim böyle olursa 1 dk durmam
Kınamayın yine de ben de sevmiyorum pinti insanları