Aşk İlişkileri Her şeye "peki karıcığım" diyen erkek kılıbık mıdır, yoksa anlayışlı mı? FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eşinin her dediğine tamam diyen erkek; kılıbık mıdır yoksa anlayışlı mıdır? Her şeye "peki karıcığım" diyen erkek kılıbık mıdır, yoksa anlayışlı mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
weenadragon Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Eşimin bana "karıcığım" hitabını kullanmasını ve her şeye papağan gibi onay vermesini istemem. Asıl düşüncelerini özgürce dile getiremeyen kılıbıktır. 3 0 Yorumla
yeisnis Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bu beni soğutur. Herkes arasında fikir ayrılığı oluyor. Her şeye evet mi denir ya 1 0 Yorumla
SaddamHussein Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Onu bilmem ama karakterinden, kendinden koptuğu kesindir. İnsanın bir duruşu olur değil mi? 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Erkekligin yüz karası bir gay dir. 1 0 Yorumla
Kosucucenkmaratonda Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Zayıftır, hayatına geçirirler öyle adamın ruhu duymaz ;) 0 0 Yorumla
hgtgshv66yvs6ysv Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yerine ve zamanına göre değişir 0 0 Yorumla
zhrçkc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Fikirsizdir ksksk 1 0 Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Anlayışlı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşimin bana "karıcığım" hitabını kullanmasını ve her şeye papağan gibi onay vermesini istemem.
Asıl düşüncelerini özgürce dile getiremeyen kılıbıktır.
Bu beni soğutur. Herkes arasında fikir ayrılığı oluyor. Her şeye evet mi denir ya
Onu bilmem ama karakterinden, kendinden koptuğu kesindir. İnsanın bir duruşu olur değil mi?
Her şeye peki çeken kilibiktir tabi.
Erkekligin yüz karası bir gay dir.
Zayıftır, hayatına geçirirler öyle adamın ruhu duymaz ;)
Yerine ve zamanına göre değişir
Fikirsizdir ksksk
Sence?
Anlayışlı
Anlayışlı