Önündeki yemeğinle meşgul ol ya da kahvenle neden herkes birbirini kesme derdinde anlamış değilim. Eskiden utanma diye bir duygu vardı..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çünkü utanmazlar maalesef dediğiniz gibi.
bu yüzden dışarı çıkmak bile istemiyorum çıkacaksam da hatlarımı belli etmeyen kıyafetler giymeye çalışıyorum insanlar o kadar kötü niyetli ki
Gerçekten bende öyleyim aynı kafadayız
bazı erkekler sokakta sana bakıyorsa akşam evde seni düşünüp mastürbasyon yapıyormuş öyle okudum burada düşünsene korkunç illa arap gibi peçeli çarşaflı mı dolaşmamız lazım
Orta Doğu kafası
Bana diyorsan müslüman kafası benim ki coğrafyaya nasıl bağladın a akıllı
Yıl olmuş 2023 sizin gibi tipler kaldı mı hangi çağda yaşıyorsunuz
düzgün adam bulmak çok zor artık Allah yardımcımız olsun
Hhahaaa düzgünlükten kasıt nedir din kafayla herşeyi kısıtlarsınız tabulaşma tabuşma nereye kadar insanlar herşeye hasret kalıyor
@Flexxz alakası yok tanımadığın kadınlara bakamazsın taciz edemezsin efendı olun önünüze bakın hasret kaldıysan birşeylere evlenirsin nikahına alırsın
Sen senin gibi genişlerle ol kardeşim sonra Esra Erol’da izleriz :D
Haasteri lan orta doğu angutu bakamazsın ne demek şeriat ülkesi mi burası o zaman Kadınları çuvala katalım sende çuvala gir ya da istersen gay olalım bakamazsın ne demek ya onlara bakamayacağım kime bakacağım Erkeklere bakayım taciz olayı farklı durum herkes evlenmek zorunda değilim sizin o kafanızı çok iyi anlıyorum zina olmasın sevgili olmasın herkes çuval gibi giyinsin evlensin Kadınlar dışarı çıkmasın dimi tamam git afgana sende bunları burada yapamazsın
Seninle tartışmak akıllı insan işi değil
Valla billa paranızı ben size vereceğim yeter ki İrana Iraka Afana gidin valla bozuyorsunuz harcanıyorsunuz burada
Hhahaa sizin gibi dincilerin ne gibi aklı olabilir olmayan varlığa varmış gibi davranıyorsunuz millet uzaya çıkıyor sizin tartıştığınız konuya bakın ülke böyle sizin gibi zihniyetler yüzündne git gide geriye gidiyor
Cahillik akıyor cümlelerinden
@Flexxz siz bana angut diyemezsiniz kötü sözlerinizi size iade ediyorum sizin seviyenize düşmeyeceğim sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum bana cevap yazmayın
Hadi biz dinciyiz aklımız yok sen ne yaptın memlekete ne faydan oldu sen NASA’ya girseydin sen Harvardda okusaydın madem çok akıllısın
Fare gibi üremeye ihtiyacımız yok evlenmeyeceğiz sevgiller çoğalacak her şey çoğacak Kadınlar istediğini gibi giyenecek sizde bunu kabul edeceksiniz kabul etmiyorsunuz sınır kapısına hadi
@Flexxz tabi kadınlar istediği gibi giyinsin siz de gözlerinizle kadınları soyun dimi. kadınlara bakmayacaksınız ben de ülkemden hiçbir yere gitmiyorum Türkiyede yaşamaya devam edeceğim ama siz kadınlara istediğiniz gibi bakamayacaksınız
Orta Doğu angutusun kabul et daha dışarı çıkamıyorsun a sosyal öz güvensin kafan gitmiş git biraz aklında ki düşünceleri fikirleri değiştir hangi çağda yaşıyoruz düşün sorgula diyeceğim sende o yapı yok din ile sizi kandırmışlar sizde bu yola gidiyorsunuz
Senin gibi dinler olsaydı belki herkes giderdi her şey yapardı bırakmıyorsunuz faydalar olsun dinciler bilime karşı
Bilimle ne alakası var cahil bilimden mi bahsettik konu başlığı ne sen neyin kafasını yaşıyorsun
@Flexxz kötü sözlerinizi size iade ediyorum ben bilime karşı değilim saygılı olun sizin seviyenize düşmeyeceğim sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum bana cevap yazmayın soran kişi si de cevap vermeyin bu şahısa lütfen
Lan kimsenin Kadınlara baktığı yok iki üç abazan gördün diye herkes ya da Baban sapık diye herkes öyle değil siz Kadınları savunuyormuş gibi yapıp asıl en düşman sizlersiniz soyun ne demek soyunmasın demek istedin herkeste sizin gibi çuval olmayacak sen şimdi Kadınları savundun en büyük tehlike sizlersiniz zihniyet bak tam belli kimin ne olduğu Kadınları sal sal kafanı baya bozmuşsunuz lezbiyen imam hatipler çoğalmış ya :D
Tamam biz bakmıyoruz sen mi bakacan :D
Sizler kapalı mısınız
Bak güzel kardeşim iki saattir hoşgörülü olmaya çalışıyorum anladığım kadarıyla kafanı çalıştıramıyrosun fakat anlatmak istediğim insanların sevgilisi olanlar da dahil sürekli flört etme durumu burada ne kıyafete laf ettim ne erkeklere zaten bu iki taraf için de geçerli bir durum. Senin sevgilin başkasına dik dik baksa hoşuna gider mi? Bir ortamda rahat oturulamıyro artık kastım bu yoksa bana ne senin dininden doğrundan
Şimdi de konuyu değiştiriyor aynen aynen buralar size göre değil gidin Afgana bol bol kısıtlanırsınız evde kalmış turşuluklar Erkek eli bile tutmamış sevgili olamamış evde koca bekleyen milattan kalmış tipler kendize bu eziyeti yapmayın algınızı değiştirin libido yüksek şekilde evde oturmayın
Tanımıyorsun ki a gerixekalı yorum yapıyorsun boş
Senin hiç sevgilin olmamış belli tanımama gerek yok 22 yaşına kadar bastımışsın Erkek yüzü görmemişsin bu çok mu iyi bir şey :D
Ya güldürme çocuk hadi git 😂
Ne demek güldürme din kafasıyla yaşıyoruz diyorsunuz dışarı çıkmıyoruz diyorsunuz sen bu yaşa kadar evde kalmışsan libidon artmışsın sen şimdi var ya alevler içinde birikmiştir alet görsen vajinan kaşınır sen bu yaşa kadar evde oturmuşsun yanlış şeyler bunlar kendine eziyet ediyorsun hem de karşı cinse de
Hhaah gitti mastürbasyon yapmaya tabi bu yaşa kadar sevgili yapmazsan evden çıkmazsan evde oturup koca beklersen olacağı bu keyfli mastlar :D
O mekanlara gitmelerinin amacı o zaten. Kim kimle gelmiş nasıl giyinmiş benden güzel mi çirkin mi? Hepsi ego tatmini.
Gerçekten dışarıdaki kadınlara bakmıyorum.
Abi her kadına bakmazsın ya bu nasıl bir şey anlam veremiyorum
Eskide kaldı şimdi insanlarda utanma yok
Hatun güzel olunca tutamıyosun kendini.
Klişe bi laf vardır annene kardeşine öyle baksalar hoşuna gider mi diye
Annem evlenmiş, kardeşim de illa ki sevdiği birisi ile evlenmek ister.
sistem degişti artık
Ciftlesmek hayatin amaci