Hepsinin cast olduğunu bilmemize rağmen tuhaf bir şekilde izlettiriyo kendini😄 bi de ben tv izlemeyi seven biri değilim, bu program sadece youtube üzerinde yayınlanıyor miss 😄
Knk asimile kavramının ne demek olduğunu biliyorsundur umarım? Asimile olmakla program arasında ki bağı çözemedim çünkü. Program saçma ve gereksiz evet ama asimile ne alaka skske
@mahpeykerrrr55555 Asimile olmak Türk Dil Kurumu sözlüklerine göre kendi özünü ve benliğini kaybetmek anlamına gelir. Özellikle bir devletin veya toplumun gelenek ve göreneklerini kaybederek başka bir topluma ayak uydurması anlamı asimile olmak anlamına gelmektedir.
Knk asimile olmayı genelde toplum ırklar üzerinden değerlendirir. Bahsettiğin programın asimile olmakla uzaktan yakından alakası yok. Kültürel asimile olmaktan bahsetsen bile burada bir talep var. İnsanlar bu tarz programları talep ettikleri için varlar. Ortada asimile olan bir toplum yok. Eğer şayet dediğin gibiyse bile bu programları asimile edilmek üzere olan bir toplum değil zaten asimile olmuş bir toplum izliyor. Türkiye de izdivaç programları eskiden beri vardı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Popüler olduğu için sanırım. herkes izliyor bende izlemeliyim diye düşünmüşlerdir
Cok guzel amaaaa g3rizekalilari izlemek hosumuza gidiyo
Bu tür şeyler izleyenlerin kendine saygısı yoktur net.
Hepsinin cast olduğunu bilmemize rağmen tuhaf bir şekilde izlettiriyo kendini😄 bi de ben tv izlemeyi seven biri değilim, bu program sadece youtube üzerinde yayınlanıyor miss 😄
Show olduğunu bilsem de yaşayamadığım aşkı başkaları Yaşar gibi görünüyor ya o bile yetiyor bana izlemeye mutlu oluyorum
Komik olduğu için izliyorum özellikle Zeyd ve Ayşenur
Cidden şu programı izleyen var mı ya ben bu tür şeyleri hiç sevmem izlemem hepsi kurgu
İnsanların rezilliklerini izlemek keyif veriyor olmalı.
Sarıyor ya özellikle yarın ki bölüm bol tartışmalı 😄😄
Ben baktım komedi programı niyetine izledim
Nerde manken var getirmişler
Bir toplumun nasıl asimile edildiğini izlemek sanırım...
Knk asimile kavramının ne demek olduğunu biliyorsundur umarım? Asimile olmakla program arasında ki bağı çözemedim çünkü. Program saçma ve gereksiz evet ama asimile ne alaka skske
@mahpeykerrrr55555 Asimile olmak Türk Dil Kurumu sözlüklerine göre kendi özünü ve benliğini kaybetmek anlamına gelir. Özellikle bir devletin veya toplumun gelenek ve göreneklerini kaybederek başka bir topluma ayak uydurması anlamı asimile olmak anlamına gelmektedir.
Daha çok kültürel yozlaşma olduğunu izlemek olabilir mi acaba
Knk asimile olmayı genelde toplum ırklar üzerinden değerlendirir. Bahsettiğin programın asimile olmakla uzaktan yakından alakası yok. Kültürel asimile olmaktan bahsetsen bile burada bir talep var. İnsanlar bu tarz programları talep ettikleri için varlar. Ortada asimile olan bir toplum yok. Eğer şayet dediğin gibiyse bile bu programları asimile edilmek üzere olan bir toplum değil zaten asimile olmuş bir toplum izliyor. Türkiye de izdivaç programları eskiden beri vardı.
@mahpeykerrrr55555
www.felsefesanatpsikanaliz.com/.../
Aşk üzerine kurulu olduğu için aşk'a milletçe zaafımız var
biraz baktım da sarmadı pek
hiç izlemedim ama türk dizisinin canlı versiyonu herhalde
Yasak elma bile daha iyi:))
Saçma sapan şeyleri seviyorlar yazık kafalarına
Ben izlemiyorum böyle saçma sapan şeyleri.
Iyyy evet izlemeyen 3 - 5 kişiden biriyimm
sadece izlemek kısmet oluyordur da ondan :D :D
Ben hiç izlemedim izlemiyorum
Vizyonsuzluk işte
Ben izlemiyorum😂
sarıyor XD
Hic izlemedim hala izlemiyorum yaa
Ay yıne mı başladı o.
Beyinleri yok
Ben izlemiyorum..
Herkes boş
İzlemiyorum