Bakmayın burada kükrediğime genelde arkadaşlık ilişkilerinde siyaseti umursamam baya AKP'li arkadaşım var :D

Bakmayın burada kükrediğime genelde arkadaşlık ilişkilerinde siyaseti umursamam baya AKP'li arkadaşım var :D
Desteklediği herhangi bir ideolojiyi, dini inanışı mantık çerçevesinde akılcı argümanlara oturtup destekleyebildiği minvalde etkilemez delikanlı. Sırf popüler diye, ailesinden gördü diye körü körüne savunuyorsa, kıçına tekmeyi koyarım
O da var ama kötü niyet olmaması önemli
Ya kanka benim de tam aklımı okudun, saygı ve insani yaklaşım varsa, birlik ve beraberlik içerisinde her zorluğa resti çeker bizim insanımız, gerilmeye gerek yok hayat çok güzel farklı görüşlerimizle gülelim, herşeyden önce birbirimize sahip çıkalım. Geleceğe saygıyla, akılla, bilimle yol alalım!
Etkiler mi? Gözüm geçmişe daldı bir tane arkadaşımı çıkardım. O zaman ergendim ama şimdi bilmiyorum, siyasi görüşü ideolojisini ve bakış açısını ortaya koyuyor gerçi kimse ile arkadaş değilim orası ayrı :D Şekil A...
Bir arkadaşım var tek diyebilirim birbirimize çok yakınız o CHPli ben AKPli değilim ama AKPyi tutuyorum onunla birbirimize iyi sövüyoruz ama aramızda yine de şey olmuyor diğer yandan kimseyle siyaset konuşmam asla
Olur öyle sövme işleri ajasj
Yani erkek olunca erkekler arasında olağan şeyler ama erkekler takılmaz genel anlamda her şey de öyledir erkekler
Kızlar en ufak şeyden nem kapıyor
Aynen ben diyecektim ama şimdi demeyim dedim ama sen iyi dedin
Cevap
7Cevap
Hayır benim arkadaşlığımı etkilemez.
etkiler arkadaşlığı tamamen bitirmesem bile. seçim günü instadan çıkardım birini dayanamadım fark edip sorarsa söylerim sonra keyfi bilir zaten sevmiyorum fkdjsh
Yani uzak arkadaşları belki de yakın arkadaşlarımı etkilemiyor :D
Benimde.. chp yi sevmiyorum chp lileri seviyorum. Kafa dengi olmak önemli😇
Aferin
🤜💕🤛 chp ❤akp kardeşliği... türk milleti bölünmez bir bütündür😇
Pek etkilemez çünkü ben de siyaset yapmam. Sorulursa da belirtmem normalde. Ama burada kendimi tutamadığımdan tarafım belli oldu baya. Yani etkilenirse de yapabileceğim bir şey yok. Siyasetten ötürü de biteceğini sanmıyoru₥
Benim de akpli arkadaşlarım oy kullanırken story atmış, engellememek için zor tuttum.
Sakin
Etkiliyor tabi. Desteklediğim insana terörist diyen yani dolaylı yoldan banada terörist diyen ve bu zihniyette olan biriyle anlaşmam arkadaşta kalmam.
Karşıt görüşlere ahlaklılık çerçevesi içerisindeyse saygım var çemkirmem, fetöcü-terörist damgası atmam çömez bağnazlar gibi.
AKP'li dostum var ; @benibo-lebil Negatif etkilemedi hiç. Önyargılı yaklaşmamıştım bile.
Farklı düşünmesi sorun değil beni kurcalaması sorun öyle arkadaşlarımda uzun sürmüyor jsjsj
Benim AKPli arkadaşım yok, olamaz.
Evet işim olmaz bu yüzden pek çok kişiyle arama mesafe koydum
Kemale oy vermek isteyen arkadaşımı sildim
He etkiler
Akpliyse etkiler
Etkiler
Etkilemez
Etkilemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?