Annemin bu hali tavrı ne olacak?

Arkadaşlar annem sürekli beni aşağılıyor laf söylüyo. Odama gitmiş normalde topluyorum yatağımı ama bugün biraz dağınık bıraktım ve çıktım dün elektrikli süpürge yaptım ama saç dökülmüş bugün yani üçlü priz takıyorum telefonu sarja takmak için çıkmış odada bana laf söylüyor. Kıyafetlerimi atıyor beddua ediyor. Eve geliyor başlıyor hakarete. Yemek masasında kolumu kaşıtıyorum midemizi bulandırma diyor. Uzun yoldan geldim üniversiteye gitmiştim üstüm başım pis olabilir orada ölmüşte olabilirdim ama annem bunlar önemsemiyor aksine laf ediyor. Ben bi konuda yorum yapsam başlıyor hakarete. İnsanların yanında sürekli evde istemiyorum diyor. Geçen gün de bu şekilde benimle kalamazsın istemiyorum dedi burası benim babamın evi dedim ama gerçekten artık dayanamıyorum. 6000 tl maaş alıyorum ve annem ona göz dikti çarşıda yemek yiyorum diye niye yiyorsun diyor. Eve bir şey getirdiğini görmedik falan. Ben paramı artık tutmak istiyorum herkes gibi. Ölüm var kalım var sonu yok yani ne olacak belli değil. Bu şekilde davranışları neden. Sabah kalkıp evi bile temizlemek istemiyorum gerçekten

Annemin bu hali tavrı ne olacak?