Aile & Toplum Güçlü bir iradeli toplum için gerekenler nelerdir? ulubilgehan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eğitim, dsiplin ve şiddet.. Güncellemeler+1 yıl Tek bir Adam tarafından katı kurallar ile de yönetilmelidir. Güçlü bir iradeli toplum için gerekenler nelerdir? Cevapla Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğitim, zenginlerin değilde fakirlerin karnı doyması bana göre, eşitlik 🟰 vsYanlışsam kusura bakma 0 5 Yorumla ulubilgehan +1 yıl eşitlik klasik söylem. yeterli bir tanımlama değil Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl Kadın haklarını demek istedim Yorumla ulubilgehan +1 yıl Kadın hakları söylemleri de klasik ve bir çuval dolusu boş laf.Eğer iradeli ve güçlü fertlerden oluşan bir toplum kurulursa herkes hakkı yerine getirir. Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl Polemik yaratmak istemedim:) neyse haklısın gece gece Yorumla ulubilgehan +1 yıl Haklı olup olmamız mühim değil. Mühim olan milletimin yüksek medeniyet nasıl olacagının yollarını bulmaktır. Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ10 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Eğitim şart bence en çok bunun eksikliğini çekiyoruz. 0 3 Yorumla ulubilgehan +1 yıl Amerikadan sağır İsmetin satın aldıgı egitim modeliyle egitim görüyoruz. Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ10 +1 yıl Eğitim sistemi çok çabuk değişiyor her şey gibi Yorumla ulubilgehan +1 yıl Köksüz ve temelsiz bir sistem. Kültürüne ayak basmayan hiç bir mefhum sana ait değildir. Yorumla
karadullgorl Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl akıl 0 1 Yorumla ulubilgehan +1 yıl akıl tek başına evrende yeterli değildir. unutma imanı sarsmak ilmi sarsmaktan daha zordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğitim, zenginlerin değilde fakirlerin karnı doyması bana göre, eşitlik 🟰 vs
Yanlışsam kusura bakma
eşitlik klasik söylem. yeterli bir tanımlama değil
Kadın haklarını demek istedim
Kadın hakları söylemleri de klasik ve bir çuval dolusu boş laf.
Eğer iradeli ve güçlü fertlerden oluşan bir toplum kurulursa herkes hakkı yerine getirir.
Polemik yaratmak istemedim:) neyse haklısın gece gece
Haklı olup olmamız mühim değil. Mühim olan milletimin yüksek medeniyet nasıl olacagının yollarını bulmaktır.
Eğitim şart bence en çok bunun eksikliğini çekiyoruz.
Amerikadan sağır İsmetin satın aldıgı egitim modeliyle egitim görüyoruz.
Eğitim sistemi çok çabuk değişiyor her şey gibi
Köksüz ve temelsiz bir sistem. Kültürüne ayak basmayan hiç bir mefhum sana ait değildir.
akıl
akıl tek başına evrende yeterli değildir. unutma imanı sarsmak ilmi sarsmaktan daha zordur