AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
O tuzlu kahveyi içip sonra öküzlükleri ile Nobel alacak kişilerde biliyoruz biz o yüzden sizi isteyip istemediği için çok Güvenilir bir test değil kızlar aklınızda bulunsun!
Tamam
Şu haberi okuduktan sonra koymama taraftarıyım..
https://n99.org/damat-tuzlu-kahve/#_
O herbiseyi katmis kiz
şahsen benim eşim olacak kişi bana öyle bişey yapsa ben direk bırakıp çok kötü olmuş tuzlu den sade seviyorum derim.. İçmem. bir kahve keyfim var hele en güzel günümde onu rezil ettirmem asla.
:) peki
Koy koy pişman oluyorsun sonra.. Ben unutmuştum heycandan ve utançtan ama sonrada bastım tuzu içti :D
Koyulsun adet yerini bulsun ! Ben kahveyi içerken onun eminim hoşuna gidecektir..
Seven o kahveyi icer derler :)
Birde diyormuşum birtane daha ala bilirmiyim :))
seven o kahveyi içer derler ama insan sevdiğinede kıyamaz derler.
sonrasında alacağı intikama razı olacaksan koy. Ama meşhur bir atasözünü hatırlatayım. Datlı datlı yimenin acı acı zartınız zartınızı vardır :) :) :)
Bizimkilerin kız istemeye gideceğini sanmıyorum. Ben aşk işlerinde pek bir beceriksizim. Sonsuza kadar arafta kalmaktansa yalnız ölmek iyidir
Yorumları falan okudumda kızlar pek bir meraklı tuzlu kahveye hatta bazıları aşırıya kaçmış. Gıda zehirlenmesinden öldürür bunlar adamı. Zaten sülalede soyadını taşıyan tek erkek benim bende ölürsem geçmiş ola :D
Aslında katılsın mı, katılmasın mı? diye sorsaydın soruyu iyi olurdu :) Bence katılsın...
Ee gecti artik soru degismez
aslında çokta hoş olmayan bir olay. damat uyanıksa seni utandırabilir. bukız tuz ve şekeri ayırt edemiyeçek kadar bilgisizmiş derse ne cevap verirsin
Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittiğimde tuzlu kahve yapmışlardı bir yudum içip bıraktım kola varsa alırım ^^
Bir kişi ölmüştü. Haberlerde görmüştüm. Yapılabilir ama abartmamakta fayda var. Koca buldum derken hapiste sürünmek de var.
3 hafta önce abime yaptılar içti içiliyo demek =) bitirdi hemde sevgili yapınca oluyo hem yapılsın ya elinden zehir olsa içeriz diyolar ya bu da küçük bir test işte =)
Adettendir koy bence tabi abartmadan sadece tuz ve az bir miktarda:)
Ayrıca birinin öldüğü haberide yalan onun açıklamasını gazete yapmıştı yalan haber yayınlamışlar
Damata bagli eger samimiysek koymus gibi yaparim ama koymam :) bende Yigen cok onlar koyarsa karismam :)
Tuzun yanına kekik ve kırmızı biberide eklemeyi unutmayın kızlar. Denendi, onaylandı. Harika bir tat ortaya çıkıyor :D
Aman sadece tuz olsun , biir kaç ay önce manyağın biri bir kaç şey karıştırıp , istemeye gelen damat adayını zehirleyip öldürdü. Valla evde kalmayı bırak, hapislerde çürürsün :s
koyulsun ben koycaktım bir hafta kala ayrıldık :( o duyguyu tadamadım :(((
Uzuldum :/
koy istersen. seni alana kadar bişe demez. aldıktan sonrada ödeşir senle. farklı bir şekilde. yani ben öyle düşünüorum.
Hiii
hmm nasil bir farkli sekilmis bu Taha :))
nasıl misal karpuzun üzerine tuz dökmek veya pastanın üstüne bolca limon sıkmak gibi. @ askkadini01
anladim :)
güzel intikam değilmi?
Tuz , aci ve eksi koymak istyrdum ben ama midesi rahatsiz onun icin yapamycm
Yapma aman
iş o noktaya gelsin @cikolataperisi isterse zehir koysun içerim
Afiyet olsun
sagol
Kıyamam ki 😃
sende benı sevıyorsun kabul et
Sevginizi mesajla yasayin bitmis soruyu hortlatmayin ya
gıcıklık damarıma basmayın ne kadar eskı soruların varsa hepsını kullerınden yasatırım tekrar
Hadi yapta gorelim bunun sonu engele dayanir demedi deme :)
çokta fifi hiç bekleme şimdi engelle bence
Yazık lan.. Bırakın kahveyi ağız tadıyla içsin keyfi yerine gelsin ardından çaya basarsınız tuzu (;
Himmmm
Farklı bir bakış açısı ben çay sevmem kahveye bayılırım kahveye yazık diye düşünüyorum (;
Agzinizin tadi kacmasin bol sekerli yap. Benden abla tavsiyesi.
:)) tamam
koyma kız koyma ben 4 yemek kaşığı şeker koydum :D tuz beklerken o yüz ifadesini görmen lazımdı
:)) ayy
Koyulur tabi yoksa nasıl anlaşılacak adamın akıllı mı yoksa saf mı olduğu. .
2 yudum üstü alıyosa cidden sıkıntı vardır. .
Hahaha
Koyulsun ama çok abartilmamali 😀 biri öldürmüş sanırım bu yüzden damat adayını 😀😄
Oyleymis
Yazık ya abartmamak lazım sanırım o kişi tuzu karabiberi acıyı falan basmis yazık oğlan da içmiş
Ben sahsen dusunuyorum. bir de yabanci damat. Tepkisini merak ediyorum :))
Komik olur
Bolca koy içtikten snra surat ifadesini çek bize yolla :D
Daha yillar var
koyun amq. kara biber , kırmızı biber kekik limon tuzu nane ne varsa hepsini koyun da damat gebersin.
Olmaz oyle
Elinden zehir olsa içerim demek olduğu için koy bence o ilk yudumdaki yüz ifadesi önemli :)
Dogruu :)
Aman dikkat
m.aksam.com.tr/.../haber-306185
Duydum onu
Benim amcaoglunun kavesine 3 kasik tuz koymuslar yazik be yani insan evlencegi kisiye bunu yapmasa daha iyi olur
Ben koymamistim. Kiyamamistim kocama:d ama komik durumlar ortaya cikabilior koyul7nca. Damadin kahveyi puskurmesi gibi
Koy koy hayatın boyunca yaptiğin yemeklerin en mükemmeline bile eleştri gelecek o gün senin günün htta isotu bas
hahaha cok haklısınn D:D:D: ne bulduysa koymalı bence :D
Aynen :D
tuzlu kahve içmesinin nedeni eğer içerse senin bütün dırdırını bütün herşeyine katlanacaktır demek oluyor :)
koyulur :D ve damadın yüzü ekşir ya onuda videoya çek bence anı olarak kalsın :D
:)) tamam
Ben koymadım tuz muz kıyamam ben ona.
Saçma sapan adetler.
Aaaa
Koyulmasa iyi ya ama çok az bir şey koyulur heralde bilemedim şu an ruh halime bağlı.
:))))
sevmiyorsan, ağız tadını kaçırmak istiyorsan koy tabi.. bu kızlar neden bu kadar sadist anlamıyorum
Ama adet
böyle bir adet olduğunu sanmıyorum.. Vaktiyle biri şeker yerine tuz katmıştır yanlışlıkla, seven adam da mahçup etmemek için içmiştir.. Ama bunu bilerek yapmak nasıl adet olur.
Damat kalksın kahvesini kendi alsın, gelirkende bana bir bardak su
Haha pekiii :)
yok be yazık. hem geçenlerde öyle bir haber vardı tuzu abartıp ne buldularsa koymuşlar damat öldü aman allah muhafaza. adet diye insanların sağlığıyla oynamayın.
Maksat onu içtiğindeki surat ifadesini görmek, eğlenmek zaten. Gelin damadın ayağına niye basıyor bunda da mantık yok. Türklerin eğlenmek için uydurduğu gelenekler.
Bacim bir haber okudum. Istemeye giden herifi sevgilisi kahvesiyle zehirlemis adam addaaaa. Ona göre işte ahsjsheh fazla abartmada sen tuz işini koy yine 😄😂
Valla git yenisini yap derim beni bilen bilirim yoksa tuz atarsa tüm halıyı batırırım aldığım gibi püskürtürüm.
Cok masraflisin
Eee damağıma düşkünümdür. Sevdiğimi istemeye bile gitsem ağzımın tadı yerinde olmalı. Dediklerimi yaparım.
Bir tanıdığımızın bu yüzden midesi yıkandı ya :D sevgiliminde midesi hassastır kıyamam galiba ben ona :D
Bilemedim simdi biri olmadigindan hassas midesi var mı yok mu bilemedim :)
koyulmasin koyulmasin koyulmasin hatta israr ediyorum koyulmasin.. koyuluosada icmeme hakki verilsin :D
Himm
koyulmasa iyi olur aslında ama koyalursada el mahkum içeriz :)
saçma türk adetlerinden bir tanesi... asla işim olmaz
+1..
Saçma ve gereksiz bir gelenek. Bence tuz konması saygızısızlık...
Ya bunda harbi tezat var ya :)) İçersen aa bu çocuk saf bak tuzlu kahveyi içti derler diyorlar. İçmezse ee bu çocuk şimdiden kızın yaptığı kahveyi içmezse sadık olmayacak diyorlar :)) Biz napalım anlamadım ben
tuz Koyulsun ama kahve tabağının yanına ufak bir lokum konulsun :)
Damat tuzlu kahveyi içip bitirirse senin için her türlü acıya kedere katlanırım demektir.
Kahveyi içmez tabağına bir küçük altın koyarsa seni kimseye muhtaç etmem demektir.
Bilmiyordum bunu
Bence artık bir yeniliğe gitme vakti gelmiş te geçiyor bile. Kahvenin içine işemeye ne dersiniz?
Koyulsun be iyi olur. Ben kahve bile vermemistim aslinda çayla geçiştirdik
Koyulsun ya.
Hem adet yerini bulsun hemde o surat ifadesini gormek cok guzel oluyor :)
Eskidendi ama artık eskisi gibi pek yapılmıyor ama adettendir yapılıyor. 😀
bana fark yapmaz tuzdan korksak kız istemeye gelmezdik :)
sadece tuz muu? karabiber limon zeytinyağı ve tuz. mükemmel bir karısım olur. kız istiyo kolay değil katlansın bnce ;)
koyulmalı ben yaparım dıye düşünüyorum gercekten de sabırlarını ılgılerını gösterıyor.
Ömrün geri kalanında hayatının a... koyacağın adamın kahvesine tuz değil siyanür koysan ne olur?
ben de koyarım A:SD:FG:
bılerek koymasam da tuzlu olur caktırmadan kakalarım a:SDF: