AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Gelenekler güzeldir.
Kuru kuru geçmemeli tüm süreç.
valla ben koyucam benimki koyma diyo da adettendir :)
abartılmadığı sürece yapılabilir eğlenceli oluyo :) ama tükürüğe karşıyım çok iğrenç
Yap ben yapıcam ne tuzu karabiber pulbiber kekik ooo ne bulursam doldurcam :);)
Uğraşmayın böyle şeylerle daha yaratıcı fikirler bulun
Hayatın zorluğu ve acısı yanında kahvenin tuzu %0 kalır.. Adettendir ama ben yapmazdım şahsen.
Bana mantıksız geliyor..
kahvesine tuz katılması kimin hoşuna giderki :)
Koy koy bol bol koy tepkisine göre karakteri ortaya çıkar zaten.
Koymasan daha iyi olur, kız istemek için gidilen evde damat hazırlanan tuzlu kahveden öldü şeklinde haber okumuştum
Koyulsun. Çünkü bu "Senin elinden ne olsa yerim, içerim." demenin bir göstergesidir. :)
Bende hep diyordum kahveye tuz koyacagim diye ama kiyamadim valla.. :)
Tabi ki de koy. Eğlenceli adetler bunlar. Tadını çıkar.
Allah mesut etsin
Tabikide koymalısın. Hayatta bir defa yapabilecek bir şey bu.
@tesbihinimamesi Tuz koyulmasin, erkegin hayatini daha ilk dakikadan zehir etmeyin :)))
bence koyul mamalı mecburiyetten içilecek oo kahve ne tüküre bilirsin nede geri çevire bilirsin az insaf eyliyorum :)
Ben koymayı düşünüyorum adettendir ve çok ince de bir anlamı vardır tuzlu kahvenin
yazık be yaa.. o akşamı böyle kötü bir tatla zehir etmeyin bence.
Koyulsun ahaha tuz ne ki,? Biber nanen onune ne gelirse kardes asadsd
Biraz karabiber biraz pul biber iki üç damla kolonya tamamdır :D
Sadece tuz koyacaksanız olur. Kararında. Biz koyduk, içtiler ve aldılar kızı. Yanına bol su :)
evet duymuştum ksdede bayagı bır tantana kopmuştu hatta.. oldurmak ve öldürmek işini karıstırmış hanım kız:)
Yaparım ben. Tabii bunlar işin 'fun facts' dediğimiz kısmı. Bir tuzlu kahve içmekler sevgisini ölçemeyiz. :)
Bir kez yaşanacak bir durum. Adetten yapılmasında yarar var:)
Yap kız tuzsuz damat kahvesi mi olur gelenekleri sürdürelim ;)
Tuz muz koymasın ya, hayatı şimdiden zehir etmesin adama :))
Himmm
hımmm ya, benim hatun öyle yapmamıştı :))
bence koyulması sacma geliyor bana tabi herkesin bakış acısı farklı
Peki
anlayışın için tşkr ederim hanım efendi
Benimkine konmasın. Direkt söylerim öyle bir durumda.
Huysuz
Kahve zaten acı gelecek ama öyle deme. İyice acıyacak. Tatlı ve güzel bir günde böyle bir şey yapılır mı. Sen gibi biri hemde :O
Koy tabi, yaşayın bütün icinizdekileri bir kere olucak bunlar. gülün, eglenin.
Bencede ya
Bana bunu yapan kızı istemeden giderim eğer bugün böle yapıyosa evlenince zehir olur hayat ama şekeri bol koyarsa buda bir omur tatlı hayat yasicaz demektir
Sevdiğine kiyamazsan yapma derim iğrenç bir tat oluyor seker yerine yanlislikla tuz atmistim bir keresinde
Him tavsiye icin tesekkurler
tuzlu kahve damat adayının sabırını ölçüyormuş eğer hepsini içerse çok sabırlıymış ilginç ama mantıklı :)
Bence de
Görücü usulünde böyle bir şey olmazda uzun zamanlı ilişkilerde şaka amaçlı konulursa eğlenceli olur..
Gorucu usulu bana gore degil
AYNEN BANADA GÖRE DEĞİL EEE BU SORUYU SORDUĞUNA GÖRE Bİ DAMAT ADAYI VAR SANIRIM ..
Bence çok gereksiz bişey hayır yapıyorsunda ne oluyor yani adet filanmış pehh saçmalıktan başka bişey değil ama ne kadar saçma gelsede sevdiğim kadının elinden yaptığı herşeyi içer yerim...
Ya onlara da yazk bir kızla mı evleniyoo yoksa eziyet mi çekiyoo belli değil yok ayagna baslyo yok tuzlu kahve içiyo yok istemeye gidiyo uğrasyo ooo :))
Çok az olmak kaydıyla olabilir. Sadece ilk yudum da tadına baktiktan sonra icmemeli çünkü çok kötü sonuçlar oluşabilecek bir durum.
Himmm :)
Evet himmm;)
Hayatta her zaman yasanan bir duygu degildir istenmek. eger seni istemeye geliceklerse birazda tuzunu tatsinlar:)
:)) haklisin
:):) hayirlisi olur senin icin insallah
Kimse yok daha ilerisi icin soruyorum :)
Kimse yok deme boyle seyler olunca ani oluyor zaten:):)
Koymalısın tabikideee hatta ben sadece bir tuzlaa yırtmasını ıstemem bıldıgım butun baharatları koyaardım sahsennn :D
Olmus biri
İşte @kavunkarpuzpöffü yine bir canilik.
Caniiym ben :D
Koyulmalıdır adettendir bir nevi de eğlencedir :) tabi abartıp da adamın ölmesine de sebebiyet verilmemelidir :D
Tamam :)
koy koy.. evlendikten sonra iyi ki koymuşum dersin emin ol:)
koy ama sadece tuz koy bir gelin damadın kahvesine ne varsa atmış adam gece gebermiş :D
Bece adet yerini bulsun diye konulur :D Ben koyacam şahsen
çamaşır suyu koysa içerim. istemeye gidicek kadar sevdiysem tuzun lafı olmaz :):)
Ben kayınbaba adayının yanına oturcam, kahveyı onun ki ile değiştircem çaktırmadan ;))
Biz teyzemi istemeye geldiklerinde kimyon koymustuk :)
konulur ben daha acımasız olup elime geçirdiğim her şeyi kahveye eklemeyi düşünüyorum
Koycaksin tabiki :D yani sorumu bu ama acı biber filan karistiripta adamıda öldürme :D
www.aksam.com.tr/.../haber-306185
kız kek yapmış bildiğin :D
Onu yapmamda nikahta totosuna iğne batırabilirim :D
Haberlerde çıktı tuz karabiber kimyasal koymuş adam ölmüş koymayın 😂
koyulsun mk koyulsun hatta reçel kabartma tozu margarin deterjan da koyulsun.. çocuk ölsün kurtulsun :D
Koymalisin yaaaa :)))
Adettendir bu hem onunda guzel biseyi oluyooo ben kesinlikle koyucam mesela :)
Soz benim ki tuzlu olsun dicem :D
koyun ama herşeyin usulü var. tuz kahveye atılır, kahve tuza değil... :D
Ho ho
tuzlu kahvede içmedik demeyelim
sevdiğimin elinden zehirde içerim bir tuzlu kahve nedir.
Dimi ama
Konyada yag yumurta baharat vb. Seyler eklenerek damadi öldüren kiz var 😃😃😃 ben olsam sadece tuz katarim fazla miktarda hemde 😃
Ay öyle saçma şey mi olur bunun yüzünden adamın biri zehirlendi öldü ya mazallah mide fesadına kadar gider.
koy canım hatta ona öyle bir pislik yapki :D kahve vincanın altlıgına hadi iç yavrum ya intikamı diyede bir not yaz :D
Bnce olması gerekuo. Ne kadar dgru ne kadar yanlış orası tartısılırds kahveyi sonuna kadar bıtıren erkek.
vicdansızlık etme yavs tuz koyulur mu kara biber varken
Himm dogru :))
damat benim gibi ise tavsiye etmem işi pişkinliğe vura bilir.
Bakicaz
Valla sen katmasan da o anda kafanı karıştırırlar oldu bittiye getirip o kahve o adama tuzlu gider sen kafanı yorma : )
Üzüm sirkesi koymayı düşünüyorum inş zehirlenmez :D
Ayy :)