Bi anne cocugundan nefret eder mi?

annem kapalı bi kadın ve benim de kapalı olmasa bile normal giyinmemi istiyor ama ben açık giyinen bir bireyim ne zaman birlikte dışarı çıksak yok işte herkes sana bakıyor, utanıyorum senden, her yerin açık, kendinden nefret ettirdin, seni doğurduğuma çok pişmanım falan diyor üstelik tek cocugum bana karsı olan bu tavırları beni çok üzerken o 5 dakika sonra normal hayatına dönebiliyor ona sürekli bana saygı duymasını fikirlerimin onun söylentileriyle değişmeyeceğini aramıızı germekten baska bir ise yaramadığını söylesem de duvara konusur gibi her defasında tekrarlıyor ne yapabilirim bunun gibi coğu konuda uyusamıyoruz birbirimizi cok kırıyoruz aramızda hep bi çelişki var ve bu beni çok yıpratıyor ondan basit bir şey istesem bile çok zormus gibi geliyor dar gelirli bi aileyiz yemez yedirir giymez giydirir ama bazen mantıklı bi istediğim bile onlara çok geliyor sanki onlara yük oluyor gibi hissediyorum bazen şey diyorum 12. sınıfım şu an mezuna kalma düşüncem var acaba yazın bir yerde çalışıp isteklerimi alacak kadar para mı kazansam ne yapabilirim bu konuda hemen hemen bu forumdaki insanlar 25 30lu yaslarda sizden fikir almak istedim
Bi anne cocugundan nefret eder mi?