Eşim annesini bana karşı savunuyor?

Kayınvalidem le aram iyi ama ben fazla iyiyim die iyi çalışıyorum ev işi olunca çağırıyor gidiyorum falan ama çok kızıyorum gene kendi kızını babası su istedi die kizim çalışıp geliyor die savunan kadın benden sürekli çay dagitmami beklio bende çalışıyorum ama neyse yaptığı yemekleri beğenmiyorum babam aşçı ve leziz yemekler yapar damak tadım ona alışınca kayinvalidemin yemekleri aşırı kötü geliyor birazda pasaklı bir kadın neyse sütlaç yapmış ama sütlaç demeye bin şahit ister bende yiyemiyorum kayınpederim ee benim eşim yapar da güzel olmazmi falan Dio ben yemiyorum die sanırım dün sütlaç yaptım eşim kötü yorum yaptı ama çok da lezizdi sabahı eşime dedim annenin yaptığı sutalci beğenmedim tencerede pirismis başka bişi yapmamış demsitim ona hitaben benim yaptığıma kötü yorum yaptı bende kızdım annenin yaptigindan daha iyi die sen annemle kakişamazsin şöyle böyle nasıl sinir oldum kasıtlı o kelimeyi dedim tartmak için ama bildiğin annesini savundu bana şimdiye kadar evine girmeyen adam evlendi anasının evinden ayrılmıyor bende çok kızıyorum madem evlenmeseydin
Eşim annesini bana karşı savunuyor?