nafaka
zorunlu askerlik
taciz tecavüz iftiraları
kadının daha uzun yaşamasına rağmen erkeklerden daha erken emekli olması
daha çok şey sayabilirim. Gözünüzü açın erkekler! uyanın artık!
nafaka
zorunlu askerlik
taciz tecavüz iftiraları
kadının daha uzun yaşamasına rağmen erkeklerden daha erken emekli olması
daha çok şey sayabilirim. Gözünüzü açın erkekler! uyanın artık!
Haksızsin kadinin hem maddi hem manevi açıdan daha cok avantaja ihtiyacı var çünkü sokaklar kadinlar için güvenli değil
Çünkü kadın erkek kadar güçlü değil bir erkek kadına taciz edebiliyorlen (serefizce) bir kadın erkek istemediği sürece ona tacizde bulunamaz
Eger kadının sözü geçerli olmazsa taciz konularinda, zaten çok fazla olan taciz tecavüz davalari daha da artabilir
Emeklilik meselesine gelince.
Çünkü kadın hem ev işi yapıyor hem çalışıyor erken emekli olmazsa bu yük çok ağır olur Ve biz kadınların vücutları daha narin daha hassas yaşımız ilerlediğinde çalışmamız bir erkeğin çalışmasına göre daha zor
Kadın ve erkek haklar bakımından eşit olmalı
Ama iş yükü bakımından ve bazı durumlarda fiziki özelliklere ve hayatın kadınlara karşı olan bazı zorluklarından dolayı yer yer pozitif ayrımcılık yapılmak zorunda bedenen eşit değiliz bunu kabul etmeliyiz ve bedenen daha az gücü olan tarafa imkanlar sağlamalıyız. ama onun dışındaki konularda eşitiz bununda bilincinde olmak gerek.
Ve biz demedik böyle yapın kanunları diye bütün kadınlardan nefret etmen saçma
sokaklar benim içinde güvenli değil. sokaklar tinerci dolu. daha geçen yolumu kestiler.
1. ilgisi yok. kadın taciz tecavüz edildiyse kanıt sunacak! ona bakılırsa her konu için bu söylenebilir: hırsızlık konusunda kadının beyanı esastır, cinayet konusunda kadının beyanı esastır.
2. kadınların vücutlarının narin olma nedeni küçükken çok rahat yetiştirilmeleridir. aynı şekilde yetiştirilen erkeklerdede narinlik görülür
3. bedenen eşit olmamız minibüslerde otobüslerde size yer vermemizi, size sırf kadın olduğunuz için saygı göstermemizi gerektirmez. daha örnekler sayabiliri.
Biz kadınlar anneyiz yanlız saygı duyanlar bu yüzden duyuyor olabilirler. Bir çok erkek için hayattaki renk neşe guzellik estetik sanat gibi bir çok anlam taşır kadınlar.(bunu bende saçma buluyorum ) ama bir kadınla konuşurken genellikle kibar olmanız beklenir ama aslında biz kadınlar herkesle bu şekilde konuşulması gerektiğini düşünüyoruz etrafımızdaki kere saygı gösterdiğimiz de daha güzel ama siz erkeklere karşı böyle davranmayı tercih etmiyorsanız sizin bileceğiniz ama kadınlar genellikle siiz uyaracaktir dikkat et karşında bayan var gibisinden.
Kadın doğurgan olduğu için eski yıllarda da çok saygı gördüğü toplumlar olmuş.
Otobüste ayakta durmamız konusunda ozellikle bazı kadınlar o kadar minyon ki hem tutunacak yerlere zar zor erisiyorlar hemde otobüs biraz sallansa ayakta zor duruyorlar.
Bunun dışında bir erkek tarafından tacize uğrama ihtimalleri de var ya da tacize uğrama korkusundan rahat bir sekilde yolculuk yapamamaları.
Ben bir kere metrobuste taciz edilmiştim o günden beri çok gergin oluyorum ayakta yolculuk yaptığım zamanlarda.
Peki sen ev hanımı olup çocuk doğurdun mu? Çocukla beraber ev işi yemek temizlik kocayla uğraştın mı? Önce bunları yap sonra gel bu lafı söyleyebiliyor musun
evet ev işlerini çoğu zaman ben yaptım. eskiden annem temizliğe giderken kardeşlerime bakar evi süpürür yemek yapardım. ahh eski zamanlar...
Peki çocuk doğurdun mu? Hamilelikten doğuma, doğumdan ölene kadar sorumluluk aldın mı? Bir bebeğe bakmak ne kadar zor bunu yaşadın mı? Geceleri uykusuz kalıp kocan fosur fosur uyurken sen bebeği susturmak için uğraştın mı?
sen hiç bir işte (adamakıllı bir iş) çalıştınmı? hiç duyguların baskılandımı? ayrıca ben çok kez bebek bakmış bir insanım.
Ben 6 yıldır mesleğimi yapıyorum zaten. Mobingin kralını yaşadım, hem doktorlardan hemde insan kaynaklarından. Bakmakla büyütmek arasında fark var. Geceleri kalkıp emzirecek halin yok ya. Vücudunda oluşan deformeler, hormonal sıkıntılar derken kadınlar her şekilde erken çöküyor bu yüzden de erken emekliliği hak ediyorlar.
erkekler hakkında hiçbir şey bilmediğin beli zaten.
çocuk doğurmak adamın elinde bir şey mi aq argümana sen doğurgansin diye hiçbir erkekten üstün olmuyorsun biyolojik üstünlük taslama millete
Cevap
2Cevap
Çok haklısın.
yürü be koçum.
Sen düşmanlıktan ziyade kadınları kıskanıyorsun bence.
hayır. basit ve zayıf varlıkları kıskanmıyorum.
Basit olan sensin. Bu kadar kudurduğuna göre senden daha basit düşünen de olamaz.
hehe.
Oturduğun yerden düşmanlık beslemek bir işe yaramaz. Ayağa kalk sesini çıkar ki bir şeyler değişsin.
çıkarıyorum zaten. çevremdeki erkeklerde maskülizm bilinci oluşturdum.
düşmanlık daha yeni oluştu. düne kadar düşman değildim zaten.
Dün ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?