Aile boyu şerefsizler?

Bir sevgilim vardı. Benimle ciddi düşünüyordu ki bu konuda çok emin değilim ama hep söylediği şey buydu. Beni ailesiyle tanıştırdı bütün ailesiyle tanıştım görüştüm. Tek sorun okuyordum ve sevgilim sürekli beni darlıyordu ben 2 sene bekleyemem haberin olsun gibi. Bu süreçte bana pek çok hatası oldu küfürbaz birisiydi ve şahsıma da küfürler etti, çok kez ayrılmaya çalıştım ama başaramadım, en son o benden ayrıldı biz olmayız keşke yazmasaydım soğudum diyerek oysaki daha sabahina bulusup sevgi sözcükleri yağdırıyordu. O benimle ayrıldıktan sonra abisi bana yazdı merhaba aranızdaki sorun neydi ne oldu diye. Onu abim olarak görüyordum ve kimseye kötü konuşmadan meseleyi anlattım. Biraz konuştuktan sonra bana diyeceğim şeye kızma ama beni yabancı olarak gör abin olmayayım eskiyi unut gibi şeyler söylemeye başladı. Benimle buluşmak istediğini, benden hoşlandığını söylemeye başladı. Çalıştığım mekana kadar geldi. İstemediğimi söyledim ve engelledim. İnsanlar gerçekten bu kadar şerefsiz mi? Bu adam evli ve karısı beni çok seviyordu iki tane çocuğu var daha bir yaşında
Aile boyu şerefsizler?