Güncellemeler
+1 yıl
Şiddet gördüm evden kovulup defalarca dışarıda kaldım. Tekim. Yalnızım onlarda ailem yükümlülüklerimi bildiğim için kaldım. İmkanım olsa durmam artık midem hakaret şiddet kaldırmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Özelliklere akraba psikolojik şiddeti ailede aynı şekilde fiziksel olarakta. Kaldıramıyorum. Kaldırsan psikolojim dayanmıyor ileride aile kuramam belki. Çok tetikliyor bu durumu. Aile kavramından soğudum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanındakinin değerini kaybetmeden anlayamaz insan. En azından kısa bir süre uzaklaşsınız iyi olur gibi
İster istemez sıkıntılar oluyor çözmeyi dene
Güveneceğin birinin yanına gidebilirsin
Öyle biri yok.
Ayrıca kimseye güvenemem. Çap değişik.
Çağ*
Annanen, dayın, deden vs yok mu
Hepsi Allah rahmet eylesin ki iki tarafta kalabalık.
Bide ben erkekli evde yaşayamam. Kuzenlerle kardeş gibiyiz ama ben yapamam rahat edemem. Dayım olur aslında ama kızı yok bide o köyde yaşıyor laf çıkar. Kalsam bişey demez belki. Fakat şunu diyeyim sana benim babam felç geçirdi yeni yakın bir tarafı en yakın gördüğüm amca dayı olsun yardımda etse beni yoklayan hiç olmadı aradım konustuk ama bir süre sonra para isterim diye açmadılar sanırım hiç böyle düşünmemiştim ama bir arkadaşım o şekilde söyleyince az çok hareketlerden anladım az çok zoruma gitti. Kimseye güvenmiyorum ya gerçekten devir değişik. Keşke anneannem ya da dedem yaşasaydı babaannem vs.
O zaman iyi bir iş buluncaya kadar sabret derim
Düşünsene bir yediğin içtiğin herşeyin lafı ediliyor. İş bulup çalışıcam mecbur okumaya gidemedim imkan yok diye. Sınavada çalışıcam ama insan tereddüt ediyor hapis hayat. Evlenip kaçan çok var ama ben güçlü biriyim öyle yapım var. Erkek arkadaş desen yok istememde kimse çekmek zorunda değil. Korkular var ve bunlarla baş edebilir miyim bilemiyorum. Bu tip şeyleri gelecekte eşim vs olsa sizce sorun olur mu? Sorun eder mi veya yüzüme vurur mu aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu var bende. Çünkü zehir gibi yaşamak ıstemiyorum.
Bir cok insanın başından geçiyor böyle şeyler; kimileri üstesinden geliyor kimileri maalesef toparlayamıyor umarım sen toparlarsın. Bu senin azmine bağlı biraz da bilmem anlatabildim mi?
Anladım sıktım senide kusura bakma..
Teşekkür ederim.. Demek istediğim şeyde ben tek insanım kendimden başka kimsem yok. Kullanılmaktan ya da bu durumumu kötü birşekilde yüzüme vurulmasından korkum. O yüzden sordum. Kb tekrardan teşekkür ederim.
Hassas konular bir yerde ailen var bir yerde de insanın gururu söz konusu ikisı de önemli tercih senin
Anladım tek derdim ileride yuvam olursa aynı şeyleri yaşamamak yaşatamamak. Ne eşimin ne de benim eşime hakaret veya aşağılayıcı konuşmasını kaldıramam. Herkes yaşıyor zaten birşeyler sınanıyoruz illa benim derdim var demiyorum. Umarım herkes kolaylıkla atlatabilir. Teşekkür ediyorum iyi geceler dilerim.
Umarım size desgek olucak bunları yaşatmayacak biri ćıkar karşınıza. iyi geceler size de.
kal aile herşeye değer