Benim sorgulanmıyor ama sadece nereye gittiğimi falan sorarlar.

Benim sorgulanmıyor ama sadece nereye gittiğimi falan sorarlar.
Nereye gidiyorsun napicaksin kimle gidiyorsun der sonra beni yalnız mi birakican bahaneler ureter duygu somursu yapar zorla çıkarım kavga edip ya da yolda Arar kavga eder falan karışıyor benim ailem tek caresi onun başkasıyla oyalanmasi eğer biri varsa kafasini dagitacak o zaman sabaha doğru gelsem belki sorar nerdesin diye
Bu nasıl bir şey ya
Bilmiyorum simulasyon bence bu gercek olamaz buga girdi diye anladim (
Hesap vereceğim kimse yok ama zorunlu haller olmadığı sürece geç saatlerde dışarıda olmam benim eşek sıpası na hesap soruyorum ama ya top peşinde ya kız peşinde ya da oyun peşinde 😂
Evet 21 yasındayım geç gelince kızıyorlar hatta hangi saate uyuduguma bile bazen karışıyorlar ve geç uyuyunca bazen kızıyorlar.(muhafazakar aile problems)
Oha uyumaya bile karışıyorlar
Evet maalesef bu yüzden geç gelemiyorum. Misal arkadaşlarnan saat gece 2:30 - 3:00'e kadar oturmak isterim ama bizimkiler en fazla 1:30'a kadar izin veriyor...
Aslında 1 saatin de hesabı yapılmaz
Cevap
37Cevap
Hayır istediğim saatte girer çıkarım haber bile vermeme gerek yok
Hayır istediğim saatte gelme şansım var gadası
Evet geçen gün canlı bir örneğini yaşadık. Tek başıma olunca özellikle hemen bir panik kaplıyor ev ahalisini
FBI falan devreye giriyor mu :D
Yok her uygulamadan sesli ve görüntülü aranmaya başlayıp nerdesin diye soruluyor😂
Disariya cikmana izin veriyolar mi diye bi sorsana? Bakkala bile gitcek olsam kaşlar kalkiyo gozler portuyo nereye gidiyon sennn diye bir ses yukseliyo! Neden terlik giymedin ayakkabi giymissin bakkala mi gidiyon baska bi yere mi yoksaaa! E tabi bende yok annecim babacım iki dk şu kosede popodan verip gelicem diyemedigim icin, tamam anne terlik giyip gideyim diyorum..
Benimki sorunlu oluyor ya. 7 de geldim diye baya kızmışlardı.
19.00 mı yani 😳
Saat 11-12 yi bulursa tabi ufak çaplı bir gürültümüz olur ama genel olarak bir şey demezler
11-12 erken ya 😄
Bizde değil beyfendi
O halde yak 🚬
Aç karnına çöp içiyor gibi hissettiriyo
Ben hiç içmedim bilemiyorum 😄
O zaman bana niye iç diyon sjdjjs
Öylesine ya 😅
İyi peki tamam öyle olsun 😶
Babam yapıyordu bunu, arkadaslarim araba ile kapının önüne bırakmasına rağmen bir sinir küpüne dönüsüyordu. Neden diyorum, ortalık aşırı kötü diyor, gezilecek yer var gezilmeyecek yer var hem de kalabiligiz diyorum, onlar daha kalabalık olursa diyor
Yani bitmeyen sorular sisilesi 🤣
niçin geç geldiğime bağlı...
arkadaşlarımla vakit geçirmişimdir, haber vermişimdir... sorun olmaz.
işler vardır sorun olmaz. ama habersiz bırakırsam sorun olur
Onların hesap sormasına gerek kalmıyor ben kendim arar haber veririm nerde olduğumu zaten merakta bırakmayı sevmem kimseyi dünya halı binbir türlü hali var
Geç geleceğimi söylediğim zaman yok problem ama haber vermezsem Arka Sokaklar dizisindeki Mesut'un sorgu odasında yaptıkları gibi sorguya çekiliyorum.
Bizde de öyle ama geçen gün baya geç geldim sınamaya gitmiştim sadece arkadaşım olan çocukla o saatte sınamada olmama biraz laf ettiler 😅umrumda değil
Eve geldiğimde kafamı ütüleyeceklerse ne gerek var gelmeye sdfhsadljgfas
Edilirde ben ettirir miyim :d
Eve en geç gelmişliğim 1 falandır galiba, onda da teyzemlerdeydim 😎 BadBoyum LKJHDADLKGHSAD
Ahahha iyiymiş 😅 ben ailemden ayriyim ama beraberken de çok sorun olmazdı. Annem hesap sorardı sadece eve erken gelsem bile..
Nerede olduğumu bildikleri sürece sorun olmaz. Herhangi bir sıkıntı yaşamam ama akılları bende kalır tabiki.
Ailem çok sorun yapmaz ama ben de geç gelmem zaten. Hoşlanmıyorum geç vakitlerde dışarıda olmaktan. En geç 9 gibi evde olurum.
Gece hayatım yok ama nereye gideceğimi söylersem kimse neden geç kaldın demez
Haberleri olduğu için sorun olmuyor, habersiz olduklarında da söylerim...
Edileceği için ve benim de şahsi tedirginliklerim korkularım olduğu için eve geç gelmedim hiç.
Büyük sorun olur. Bunu bildiğim içinde geç saatde dışarı da olmam.
Hiç denemedim ama sorun ederler bence. Pek geceleri çıkan birisi değilim.
Hayır ama sorun edilmez diye de çok geç gelmem
Hayır annemin nerede ve kiminle olduğumu bilmesi yeterli.
Ne kadar geç gittiğime bağlı olarak evet sorgulanır.
Sorun olmaz iyi olduğumu bilsinler aradıklarında ulaşsınlar kafi buna da zaten hakları var tabi olarak
Herkes işine baksin ülke değiştiriyorum sorgulanmiyorum da eve geç gelince mi sorgulanacağim
Hayır, oldum olası karışan biri olmadı.. Meraktan sadece sorarlar nerede olduğumu o kadar..
Hayır edilmez ama çok geç olursa da sorular sorulur tabiki de.
Edilmiyor. Liberal ailenin çocuğu olmanın avantajları part 1.
Kiminle ve nerede olduğum bilindiği için hiç sorun edilmedi
Pek edilmez ya sadece neden geciktin derler o kadar
Sorun olmuyor. Geç geleceğimi ve nerede olduğumu bilseler yetiyor
Edilir tabii ki ben de geç saatte dışarıda olmuyorum gerçi pek
Benimkiler ne tamam ye diyor, karışmıyorlar hiç bir şeyime.
B🅾️k*
Hayır sık boğaz eden bi aile değiller. Ben de o kafada değilimdir.
Hayır. Çünkü geleceğim saati söylerim. Ya 5 dakika oynar ya 10 dakika. O yüzden çok sıkıntı yaşamam
Haber verdiğim sürece sorun olmaz
Yok olma sadece merak etmeyin derim o kadar saat sınırı yok
Hava karanlık olamadığı ve nereye gittiğimi kimlerle buluşup yapıcağım şeyleri bildikleri sürece sorun yok
Bilmem hiç geç gelmediğim için yorum yapamicam
Ben de hiç erken gelmedim
hayir 2 ay eve gitmedigim olmustu sonrasinda babam telefonu bozuldugu icin aramisti
Evet kızarlar. Ben de geç gitmem eve zaten
evliyim doğal olarak evet
Edilmez rahat yetiştirildim
Soruluyor 🙄🙄
Kimle olduğuma bağlı değişir
17'sinden sonra hiç sorgulanmadı.
Kimseyi ilgilindirmez :)
Olmaz şu süreçte.
Bu yaşta mı yuhh artık :))))
Geç gelmem ki yolda giderken korkarım biraz
Eve gitmesem bile sorun etmezler
Babam sorun eder