En geç kaçta gelebiliyorsunuz? Bana her türlü kızılıyor sırf kız olduğum için
2 ay
Evet sen bir kızsın. Eve erken de geleceksin, nereye gidip ne yaptığını da söyleyeceksin. Bi kızın gece geç saatte dışarıda olmasını doğru bulmuyorum.
Kendinizi erkeklerle kıyaslayıp durmayın artık
Açgözlü bi kızdan eş olmaz. Hele ki gözü hep dışarıda olup erkeği sömürmek isteyenden
Bu kadar istekte bulunuyorsan karakterin çok düzgün olacak, ahlaklı ve edepli olacaksın, ev işini bilip kocanı rahat yaşayacaksın. Ben bunları yapabilecek dananımda mısın. Güldürme beni. Bunları kendine baskı olarak görüp bide üstüne o taleplerde bulunabiliyorsan tamamen karaktersiz ilgi meraklısı bomboş birisin
Şu egoya, şu narsistliğe bakar mısın hele. Sen kimsin ya? Sana bu özgüveni bu hakları kim tanıyor. Sen ne vaadediyorsun bi erkeğe de bunları kendine hak görebiliyorsun?
Bi erkek kadınına bakacak tabi. Çalıştırmayacak ama bunu hak eden asil bi kadın için yapar. Senin o üç para etmez soytarı kılıklı kişiliğin için değil.
Ya defol git ne halin varsa bul sokaklarda. Sen paraya tapan birisin neredeyse. Senden ne hayır gelir ki bi de eş olacan. Yarın öbür gün kocan maddi yönden sıkışırsa tutar aldatırsın sen. Viking boynuzu takar rezil rüsva edersin millete. Senin derdin rahat huzurlu bi aile kurmak değil ki? Muhtemelen babanda görmediğin zenginliği bi koca da bulup gününü gün etmek sadece.
Senin gibi olcaksa bi zahmet olmasın. Biz uygun birini buluruz elbet
Daha 18 yaşında ergen bi ukalasın. Hele bi 25 yaşına gel de gör dünyanın halini.
Bu ergenlerin düşünce biçimi bile değişik. Ben ne anlatsam bi kulağına girecek aynı süratle diğer kulağından çıkacak. Ne arabası ni kankisi? Yaşanmışklar, çevre, hayatın gerçekleri... bunları kastediyorum
Hayattan bıkmış ya da tükenmiş değiliz. Sadece yaşının gerektirdiği olgunluğu anlıyorsun
Cevap
12Cevap
Sende evde otur herkese inat😅
Artık yalvarsınlar kalk biraz gez toz kafa dağıt diye😅
Sadece sana değil dunyanın neresine gidersen git her ülke ve millette geç gelen kızlar her zaman sorun olur
Keşke erkek olsam ne rahatsiniz
Yoo aslında bizde sandıgın kadar rahat değiliz ama senin düşünce ve problemlerine göre sizden rahatız
Neyde sorun cekiyonuz
Erkeklerden beklenti çok
Bu mu başka yokmu
Çok varda şimdi yazmak istemedim çünkü sen sırf geç gelmeys karşılık milyon tanede saysam birini buna eşdeğer görmezsin
Yok say ya ne dertkeriniz var
Bazen hiç gelmediğim bile oluyor bir kaç gün
112 bitti 113'ten gün alıyorum
Bu aileye çevreye göre değişir. Ve çocuklara duyulan güvene göre... i
12’den önce kendi can sağlığım için eve girerim zaten annemlerin bişi demesine gerek yok
1 gibi geldiğim olmuştu 3te de. Babam aldığı için zaten sorun olmuyor
Ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum 7/24 fark etmiyor
Çıkmıyorum ki gece
Dışarı çok tehlikeli guzum ondan
Taciz veya tecavüz gibi durumların yaşanma olasılığı milyonda bir bizim için
Haklısın da sapkın olmayan erkeklerin günahı ne
Ben de isterim tabi ki herkes dilediği vakit çıksın gezsin ama ne yazık ki hemcinslerimde iğrenç olanlar var
Dedim ya haklısın aslında ama ne yazık ki elden de bir şey gelmiyor, güvende olmak için çok geç saatte çıkmamak lazım
O apayrı bir konu da, çok da geri kafalı bir zihniyet ne yazık ki
Senin açık sözlülük bxjzbxns
Sustun :/
Ben en geç 7 de gelirim
11 12 bazen daha geç
Çoğunlukla söyleniyorlar eve gelmem için ama eve geldiğimde de herhangi bir şey demiyorlar 😂
9 falan
23.00
Sorun olmuyor özgürüm
İstediğim saatte
Öyle bi sorunum yok
Ne halt yionnn
Bende anana çakıyım
Annenin memeleri çok büyük mü
Bana ayarlasana anneni sana kardeş yapalım
Gece eve bi gelersin annenin odasından inlemeleri duyarsınnnn
Doggyde basardım anneneeee
Memeleride ne hopluyor bbeee