AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
yanlış...
sevgiline bundan hoşlanmadığını söyle.
başka bir erkek sana aşkım dese nasıl olacak?
Bu oluyor maalesef ilişkini irdele sıkıntı olanlar yapar genelde. o kişilere biliyor durumu kişi onlara bu rahatlığı veriyor suç eşinde.
Hayırdır ya, ne bu samimiyet falan demeye gerek yok çünkü karşı cinsten arkadaşı olan biriyle olmam. Böyle de dertlerim olmaz doğal olarak.
Senin karış cinsten arkadaşın var mı
Hayır. Olmaz, karşıma çıkacak kişinin de olamaz.
Olursa da benimle işi olmasın.
Peki helal olsun o zaman hakkındır
Bu soruyu da şu yüzden sordum "BAZI" kızlar kendilerinin o kadar yakın arkadaşları varken (tatile bile beraber gidecek kadar nasıl bir arkadaşlıksa aynı odada kalabiliyorlar falan ) tabii senin için bu geçerli değil parantez içindeki* yani kendi arkadaslari varken benim sevgilimin karşı cinsten sevgilisi olamaz falan tribüne giriyor o yüzden sordum
Anlıyorum.
Saçını başını yolarım valla ne demek aşkım canım bu nasıl bir genişlik rahatlık yani. Buna izin vermemesi gerekiyor sevgilinin. Çok tuhaf gerçekten..
Sıktır et ayrıl gitsin ne alaka aşkım. cicim ve sen bunu istemediğini söylediğin halde sana cemkiriyor gerek. yok sal
Bəbəyim ayrılman için gözünün önünde mi aldatması lazım? Karşı cinsten çok arkadaşı olan insandan uzak durmak gerekiyor.
30 yas ustu (29 da olur) icin medeniyet göstergesi
Kadın mı erkek mi 29 ve medeniyet derken anlamadım?
Yavşımaktan, sırnaşmaktan, sululuktan ve laubalilikten başka bir şey değil!!!
Çok samimi ortamları elbet vardır. Bende samimi olduğum kişilere öyle davranırım.
saçmalama o bacım gibidir dediyse zaten orada bir şüphelen
Seninle hiç cinsel ilişkiye falan girdimi ya da sen acaba ona ilgimi göstermiyorsun ondanmı acaba eyer yapiyorsan da sevgilin sıkıntılı eyer huzurlu mutlu bir eş istiyorsan ayrir ve bekle nasibin seni bulacak 👍🌼
Evet daha önce 5-6 kere girdim hatta birisi bu hafta olmustu ve cinsel ilişkiden sonra bana çok baska davranıyo ertesi gün bambaska. Asla ilgisiz bırakmam. Hatta bazen cok sıkbogaz ettiğimi ondan dolayı bana yazmadığını düşünüyorum
Çok doğru , insanlığınız ölmüş ya gidin helvasını kavurun sevaptir
Ama insanliginizin helvasini değil 🤔
Sevgilinle neden konusmadin rahatsız olduğunu söyle baktın dinlemiyor ayrıl
Benim sevgilime biri öyle hitap etse arkadaşı madeni bi dille uyarırım
yani senle birlikteyken başkalarına kaymış abla dhwkdbakbakqbs
Nasıl kaymış 😂
bildiğin
Kayakla mı 😂
O canım mavi boncuk dagitan tipe benziyor, uzak dur ondan
Çoluk cocuk işleri yaş kaç Allah aşkına bırakın ayrılın size değer veren kisi bu tarz işler yapmaz
Yavrum kać kurtar kendini ondan bi nane olmaz
Fazla abartmamak lazım; yapmacık gibi geliyor bana o süslükelimeler.. isminle hitap etmesi daha hoş
Bacım ayağı 3 ay abaza kalana kadardır hep söylerim
Yorumlara bakmadan yazıyorum bende çok takmıyordum böyle şeyleri aldatılınca böyle şeylerin aslında diğerlerine yol olduğunu gördüm çok dikkat etmek gerek ve bu normal değil emin olun
Elbette belirli mesafe korunmalıdır neticede herkes arkadaşlar
Kendine gel. Asla görmezden gelebilecek bir konu değil.
Aşırı kız olan bir ortamda nefsine hakim olabilecek çok az babayiğit çıkar muhterem.
Bende o kelimeleri kullanirim artik belli bi zaman sonra agiz aliskanligi oluo
Bi benzeri yaşandı ve ayrıldım, boşuna çekiyorsun bence. Deli gibi seviyordum hem hakaretleri hem tavrı hem de bu kızlı ortamına gelemedim ayrıldım. Tiyatrocuydu benimki, rol gereği sevişiyorlardı hahahaha ne kadar canım diyorum seninki de o hesap, aşkım bebeğim ne aw bırak gitsin
Doğru değil bence kimse sevgilime aşkım bebisim falan diyemez kıyameti kopartırım
Böyle şey mi olur, yılışık yılışık. Mesafeli olmalı olmazsa, sen mesafeli ol.
Bebissssssss diyorum ben shshhs ama herkese oyle neredeyse kisiye ozel deyiy
Yürümezzzz, araştırmaya da değmez. Ayrılık göründü, ama üzülmeye de değmez...
Bence beraberlik süreniz uzadığından dolayı ilişkiniz biraz laçkalaşmış bu saatten sonrada eskisi gibi olmaz ya kabulleneceksin ama oda zor, bence seninki yeni arayışlar içine girmiş ne yazık ki ciddi şekilde açık açık konuş ayrıl derim
Ben ilk tanıdıgımda da öyleydi ama
Uzun zaman içerisinde sıkılmış demmekki
Olabilir
Bunlar kız değilse problem bence bunu iyi düşün taşın 😂
Hiç normal bir durum değil bence yakında aldatıldığını falan öğrenirsen üzülme
Kesinlikle yanlış. Ben öyle bir ortama girmem kendime bu tür hitaplarda bulundurmazdım...
Aç gözünü aç senaryo ortada kimin eli kimin cebinde belli değil belli ki o kızlar da durumu kabullenmiş
Sanırım öyle çünkü sadece benim bildiğim 7-8 tane var.
Alan razı veren razı hesabı bunlar FB bile olabilir bas tekmeyi be yorma kendini kızım
Seviyormuş gibiydi yani bebeğiymiş gibi hissettirirken görüldüler vs. aşırı şey geliyor Şu an denicem bunu tesekkürler
Seni de onlarla bir tutuyor gibi ama haberin olsun. Rica ederim
Konu ah nerede filmine dönmesin sonunda?
Filmden kesit en büyük oğul hemşehrisi olan bir kızla nişanlı olmasına rağmen, yakışıklılığının da getirdiği avantajla farklı kızları aynı anda idare etmeye çalışır
Doğru değil yakın arkadaş da haddini bilmeli
#Hükümdar
Bilmiyorsa da, adam bu kızı seviyorsa onlara haddini bildirmeli
Elbette
Sende aynısını ona yap ve umursama böyle tipler bu dilden anlıyor
Erkekler de duygusuz herhalde gercekten de dogru. Asla umursamadıgım soguk yaptığım mesajına bakmadığım kişi Şu an pesimde kosuyo o bi mesaj atmaya aciz..
Onların demesine bir şey demiyor ama sizin onların yanında aşkım filan demenize kızıyor çok sinir bozucu
Çok tehlikeli sular mesela bana hiç bi arkadaşım aşkım canım falan demez yakın arkadaş da olsak arada bi mesafe olmalı, arada mesafe olmazsa sevgiliden farkı olmaz ve çok eşliliğe doğru gider her haltı da yerler
sorun tabiki, sonradan kavga edip üzüntü yaşamaktansa başta herşeyi açık açık konuşun. sınırlarınız belli olsun ve bunu bilsin, gerekirse kaybedeceğini de. Herşeyden önce kendinize olan saygınız...
Teşekkür ederim
ağzını yırtarım diyemem yırttım bile o kimki bize özeli kankası diyor.
Benim sevgilim bırak aşkımlı maşkımlı konusmayı bir kızla aynı ortamda duramaz buda benim kıskançlığımdan değil erkeklere güven olmadığından sende güvenme erkek milleti her şey beklenir🤷♀️
Ne aşkımı ne bebeğimi Medeniyet diye diye iyice sacmalıyorlae sevgilisi olan insana aşkım bebeğim denmez bence kızlarla bir gün baş başa konuş anlat rahatsız olduğunu belki bırakırlar
6 ay olmuş daha yeni bence yol yakınken yol ver yani ben olsam coktannn bırakırdım
Ne bu samimiyet senin yanında da diyorsa karakter yoksunu biridir bence
Bulunduğun ilişki çok saçma anormal bir ilişki derhal kurtul o ne öyle ya
Her kız aşkım diyorsa sizin sevgili olduğunuz nerden belli olur bazı şeyler özeldir herkes tarafından kullanılmaz serbest bırakmak yerine ayrıl değerini bil mutlu olacağın kişi çıkar karşına
Kanka sen o çocuktan kurtulmaya bak canını da sıkma bir başkası sana aşkım bebeğim dese o çıldırır direkt ver yolunu hiç uğraşma
Evet öyle ya bana diyenlere kızıyo, cıldırıyo ama ben sesimi cıkarınca bacım dıyo ne alaka
Sal ya empatisiz toksit bir insanla uğraşılmaz 👍
Yok bugün biraz gec oldu ama ayrılmayı düşünüyorum benimse benimdir. Ben ona aşkım diyorum arkadaşı da diyo beni özel kılan ne?
Yani o yüzden boşvermen lazım kankaa
Normal değil o kızların bu kadar gereksiz samimiyete yani sevgilisi olan bir erkeğe bu kadar kredi verip bu derece samimiyet kurması da normal değil
Benim onun sevgilim oldugunu bilmiyorlar. Sevgilim hic söylemedi onların yanında bende bisey demedim.
Kız kelimesini duydum sahasını okumadım bile. Erkek adamın kız ark olmaz
Ben de sevgilime bu şekilde hitap edilmesinden hoşlanmam.
Allahım hoplardım yanan yerine benzin döker yakardım o kızın o kişi de demesine izin veriyorsa sevgilimde olmazdı artık o dakikadan itibaren
Sence bunları demeleri ve sevgilinin de onları savunması normal mi ayrıl gitsin sevgilinde yvşk galiba hoşuna gidiyordur onların ona şimdi dedikleri senide cebinde tutuyor sende masum balık kanıyorsun bırak ne hali varsa görsün
sevgilinde arkadaşlarının bu tarz şeyler kullanmasına izin mi veriyor? bence bi süzgeçten geçir olmazzz
Baştan kız arkadaşı olması yanlış bence ki seni seviyorsa senin bu isteğine okey der hepsini hayatından çıkarır seviyorsa ztn onları sana tercih etmez
tek bir şey soracağım ona göre yorum yapacağım cinsellik ilişkinizin içinde ne kadar var
2 haftada bir mesela normal konusma olarak gün icinde konusmayız. Aradan biraz zaman gecer ondan sonra işte özledim falan diye bana gelir.
birtanem bu herif seni kullanıyor. Ortamlarda sevgilisi olduğunu bilmesinler diye isteme sebebi de avları kaçmasın diye :) belkide içlerinden biriyle fb? nereden bileceksin ki. Daha fazla kendini yıpratma ve suçu kendinde arama seni hak etmiyor. Ayrıl gitsin. Daha iyisini bulacaksın emin ol. Yaşadım da söylüyorum 🧡 o güzel canını sıkmaya hiç değmez
Bu sekilde devam ederse sonu o zatenn 2 gündür bisey yazmıyo
hâlâ beklemen hata 2 gündür yazmıyor diyorsun...
Sadece arada bi gif atıyor ve kısa kısa cevaplar
Çevresinde okadar kız varken seni ne olarak gördüğünü düşünüyorsun veya seni ne kadar sevdiğini en mantıklısı sen onunla bir mesafe koy
yani ben olsam baya gıcık kaparım ama onun çevresinde hep böyle insanlar varsa ona rahatız olduğunu söyleyebilirsin
Kanka çocuk zaten istekliymiş ortam içerisinde seninle birlikte olduğunu belli etmiyorsa o ortamda onunda ilgisini çeken başka birisi vardıı