Sevgilime, yakın arkadaşları "Aşkım, bebişim, canım" gibi laflar kullanıyor. Bu ne kadar doğru?

Sevgilimle iyi kötü 6 aydır sevgiliyiz. Bulundugu ortamda aşırı kız var ve ben o ortamda değilim sevgilim istemesine rağmen. o kız arkadaşları ona aşkım, bebegim vs. şeyler kullanıyor. Soruyorum sevgilin mi o senin aşkım falan ne alaka ve neden sadece sana diyor diye. Saçmalama bacım onlar benim diyor kendi kendine triplere giriyor. Eskiden çok takardım bu onun canını sıkardı şimdi serbest bıraktım. Bi aralar onların ortamında takılırken ve sevgilisiyken aşkım hariç her şeyi söylerdim hakkım oldugu için, arkadaslarının yanında sevgili oldugumuzu belli etmez, hatta bana kızardı neden o tarz şeyler söylüyorsun bana kime gösteriş yapıyoruz diye. Şimdi o aşkım diyen kızlardan birisi ona benzemek için nicklerini falan aynı yapmış sevgililermi bilmiyorum. Sormalı mıyım onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ya lütfen..

Güncellemeler
+1 yıl
Yani cinsellik hakkında
Sevgilime, yakın arkadaşları "Aşkım, bebişim, canım" gibi laflar kullanıyor. Bu ne kadar doğru?