Sevgilimle iyi kötü 6 aydır sevgiliyiz. Bulundugu ortamda aşırı kız var ve ben o ortamda değilim sevgilim istemesine rağmen. o kız arkadaşları ona aşkım, bebegim vs. şeyler kullanıyor. Soruyorum sevgilin mi o senin aşkım falan ne alaka ve neden sadece sana diyor diye. Saçmalama bacım onlar benim diyor kendi kendine triplere giriyor. Eskiden çok takardım bu onun canını sıkardı şimdi serbest bıraktım. Bi aralar onların ortamında takılırken ve sevgilisiyken aşkım hariç her şeyi söylerdim hakkım oldugu için, arkadaslarının yanında sevgili oldugumuzu belli etmez, hatta bana kızardı neden o tarz şeyler söylüyorsun bana kime gösteriş yapıyoruz diye. Şimdi o aşkım diyen kızlardan birisi ona benzemek için nicklerini falan aynı yapmış sevgililermi bilmiyorum. Sormalı mıyım onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ya lütfen..
Askm kendini böyle toxic iliskide yorma arkadasları kısaca bacım sevgilind epezevenk yani lütfen böyle diyorum diye üzğlme seni yedek olarak tutuyor onlaroda kaybetmek istemiyor bak sana ilisşşmden bahsedeyim benim sevgiliminde kız arkadasları vardi sevgilim onları geçiştirip zamajım yok diyip bana vakit ayırıyormus hep ssleri snradan gördüm duygulandım bir erkek seni el üstünde de tutsr yern dibine de sokar kendine o muameleyi yaptırma sevgilisi olan bir erkeğe askşm diyen bir kız varsa kendinsen utanmalı zaten nebhalde pldukları belli nicklerinide boş ver nımarasını sil engelle heryerden engelle kaybedince böyleleri pişmanım rollerine girer asla bakma görmezden gel başkalarıyla konus aşk acısı çekeceksn ama bittiğinde o acı geötiğind ene kdr doğru yaptığını fstke deceksn bunları şu an yapmayıp o ne yapıyor diye strese girersen açıkça söyltlm bir gğn evlenirsin onunla arkadaşıda eve gelir hamile bırakır oju sen varken bahane atar öylesine üzülen sen olursun evlenmeye bile grk yok bir gn aynı yatakta görürsün oju arkadaslarıyla üzülürüsncaçık konusmadkça insanlar anlamaz lütfen rica ediyorum o aptlaı terk et ayrıloyorum bile yazma değmez engelle çık yok ol hayatından
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Asla uğraşmaya değmez. Böyle tiplere baştan çizgiyi koymak, gözünü korkutmak gerekiyor. Ama başta tolere edince böylesi davranışlar gösteriyorlar. Bir erkekle bir kız arkadaş olamaz. Yani bunu sığ bir yerden söylemiyorum. Erkekle kız da arkadaş olamaz. Aşırı sevgili gibi yakınlığı olan arkadaşlıklardan bahsediyorum burada. Aynı şeyin benzeri benimde başıma geldi. Ortak bulunduğumuz ortamda sevgili olduğumuzu gizlemek istemişti. Ama diğer kızlara çok yakındı. Instagram'da adım sanım belli olmamalıydı, canım cicim, kalp vs yorum dahi atamıyordum. Fotoğraf paylaşma konusunu açtığımda beti benzi atıyordu. Sonra ne oldu biliyor musun. Arkadaş kalalım dedi. Sevgiliyken durup dururken. Sonra bir baktım. O beni gizlediği ortamdan sevgilisi ortaya çıktı. :) Böyle erkekler iflah olmaz. Karıya kıza doyması, erkek değil adam olması, olgunlaşması yıllar alır belki de doymaz karıya kıza. Çünkü özgüvensiz ve ezik erkeklerdir böyleleri. O yüzden bebeğim yolu göster ama agresif olma bunu yaparken kurtulduğun için mutlu ol. Seviyorsundur, şüphem yok. Zor bir şey bu dediğimi yapmak ama yaptığında kendini muhteşem hissedeceksin. :)
949 Yorumla
Soran+1 yılSanırım aynı kaderi paylasıyoruz
Soran+1 yılİnşallah ama genelde ilişkiye girdikten sonra çok mutlu oluyor ve beni de mutlu ediyor. şu an ilişkimiz yolunda gibi bisey ama bu sefer yargılıyorum onu ki yapmasın bi daha sanırım bu da onun hosuna gidiyor.
- +1 yıl
Aksine ezik özgüvensiz olsa bir sürü kızla takılamaz
- +1 yıl
İlişkiye girdikten sonra derken soran?
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Erkekler ilişkiye girmek için sevgi gösterir aşkım canım bebegim der ilişki biter değişir sen ona aldanma yani kullaniyor seni ilişki yaşamak için kullandırma akıllı ol
- +1 yıl
@Opucukopucj valla girmeyen daha iyi ilişkiye bekleyelim diyen ama. biryanda da seni mutlu etmek için herşeyi yapan ilgi saygı sevgi veren...
- +1 yıl
Evliliği bekleyelim diyen... okadar yakın olmana rağmen... s.. e. KS.. e
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 evliliği bekleyen kim kaldı ki?
- +1 yıl
Ne burada ne de reelde evliliği bekliyorum kimseyle bir şey yapmadım diyen görmüyorum
- +1 yıl
@unfaithful2002 😃 ok
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 komik mi
- +1 yıl
Aha 👀
- +1 yıl
Ne anlarsan anla dediğimi yanlış anlıyorsunuz hep zaten
- +1 yıl
Bakire değil misin ona vermedi mi arkandanda şey der yatmayın ya elalemle
- +1 yıl
A yapıyorsunuz yani beraber... bide elalem de aşkım diyor ona aaaa
- +1 yıl
Şimdi onlar yapış yapış ona oda bir şey yapmıyor seni sevmiyor ki sadece s. ek. s için kullanıyor rahatlık için üstelik... De aşkım deme diyor ona ama başkaları koymuş girecek kadar dolanıyor tatlım deyip wow ne keriz ne lahana ne turşu bu pes ya
- +1 yıl
Sende diye diye Soğucak kızıp sanada ama çözüm bulmak ta yok.. vallah kendini... becer.. misin kullandırip yatmayın ya
- +1 yıl
Erkekler.. de. KS yapıp bağlamk zorunda değiller kadınlar biraz farklı..
- +1 yıl
Biz duygusal varlıklarız daha farklı düşünce.. depresyona girmeden bari şimdi de ayrılmasın bu gevşek adamdan da
- +1 yıl
@ZaRgAnA49 öyle kırmızı bayrak dolu bu çocuk daha erkek olamamış
- +1 yıl
@ZaRgAnA49 kız ilk önce onunla yatmamalıydı hata orada insan denetler insanı
- +1 yıl
Koymuş tepkiyi gıcık olmuş kıza da mal bu erif sopalasim geldi
- +1 yıl
@ZaRgAnA49 neyi anlıyorsun ki
- +1 yıl
Anlamıyorsun*
- +1 yıl
@ZaRgAnA49 cinsellik derken s. e. k. s mi yoksa başka şeyler de mi dahil... Benimki evlenice yaparız dedi 😂
- +1 yıl
Bide önündeyim hazır isterse yapardı... ama bak bir doğru 😂 seven seni alır... s. i. km. e. z. bilmiyoruz abiii napakkk diyen yok
- +1 yıl
@ZaRgAnA49 🙈 yapmadı.. ama isterse yapabilirdi çok yakındım... 🙈 Bende farkettim seven seni mutlu etmeye çalışır buluşmak snei görmek duymak ister senin etrafında hep gülümser ilgilenir senin iyiliğin ister. İhaneti etmemiş. Yalanda yok. Seven gelicek istermiş. Se. KS erkeği çakma
- +1 yıl
Biraz da tabi kıskanır 😂🙈 valla başka erkeklri duymasın...
- +1 yıl
@ZaRgAnA49 🙈 biraz çirkin ama yinede yerim onu
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 aynen valla zinayı yapıyorlar sonra erkek terk etti mi pişman oluyorlar
- +1 yıl
@unfaithful2002 Öyle bir şey işte:(
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 sende mi kurban gittin bu duruma?
- +1 yıl
@unfaithful2002 Evet iki kere narzissost piskopat bencil yalanıcı ruh hastası.. sek. s.. ci... valla neler gördüm öğrendim ama yatmadık. Sadece bu kadar yemedim karda kalmadı ondan
- +1 yıl
😂 yatmadım ben olmadı hedefleri ben anlamadım baştan uaaaa kırmızı bayrakları görmezden geldim
- +1 yıl
Yok yatmadım hiç ki
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 yatmış gibisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bu kadar safsın? Ve neden kız ortamı olan bir erkekle berabersin? Ve neden sana böyle davranma hakkını ona veriyorsun? O kim ya? Bu çocuk her bku yemeye müsait bir tip. Bundan ne sana eş olur ne sevgili olur bundan hayvan bile olmaz. O kadar sevgilim oldu birinin bile kız ortamı yoktu kanka muhabbeti yoktu kaldı ki böyle şeyler diyecekler. Valla sevgilisi de olabilir her şeyi de olabilir. Kendinize neden bunu yapıyorsunuz anlamıyorum. Kendini şüpheden yiyip bitireceğine ilişkiyi bitirsene. Kendine yaptığın büyük bir terbiyesizlik bu çocuk. Cidden insanları hatalarında silmeyi bir öğrenemediniz. Mesela ben 20 yaşımdan önce insanlara şans tanıyabilirdim ama 20 den sonra hiç tanımadım ve şaşırtmadılar da iyi ki herkesi bir hatasında silebilmişim. Ben kadınların erkekler yüzünden kötü durumlara düşmesinden nefret ediyorum. Umarım aklın başına gelir ve onu direkt sktrrrr edersin…
10 Yorumla
+1 yılBen yazıyorum bu oğlan səni sevmiyo çünkü seveceksen bir kızı seversin dimi daha fazlası değil. Bu oğlan kızların kendisine iltifat etmesinden hoşlanıyo ama seven oğlan sevdiği kız dışında hiçbir kızın kendisine iltifat etmesinden hoşlanmaz; Dolayısıyla sevgiline doğru düzgün bişey demeden ayrılmalısın ve çok ısrar ederse seçenek sunmalısın. "Ya beniseç ya da iltifatlarından hoşlandığın kızları seç ve o kızı seç. Beni seçiyosan kızların sana iltifat etmesine izin verme ve sürekli o kızların yanına gitme." Demelisin.
49 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapman önemli çünkü seni gerçekten seviyosa diğer kızlardan hiçbirini tercih etmeyecek ve kızlara "bana bir dahailtifat etmeyin aşkım vesaire demeyin diyecektir ve onlarla daha seyrək buluşacaktır ve sensiz buluşmayacaktır. Ama seni gerçekten sevmiyosa diğer kızları tercih edecektir.
Soran+1 yılYaaa cok tskrler baya baya iyi geldi bu bana
- +1 yıl
Ne demek canım benim rica ederim. Bana ulaşmak istersen ulaşabilmen için Snapchat verebilirim ya da başka bişey çünkü yanlış anlama yardımsever biri olduğum için sana her konuda yardım etmeyi çok isterim. ♡♡
- +1 yıl
Sana elimden feldiğince her konuda yardım etmek istiyorum.
- +1 yıl
Aynen abiiii
- +1 yıl
Eline sağlık doğru yazdın herşeyi
- +1 yıl
Büyük ihtimalle umursamaz bile bu kızın ilişkisi bırakması bir şey deme aynen bende yazdım öyle bu ilişki değil bitmiş çoktan
Soran+1 yılSorucam secenek olarak da normal olarak da konusacagımız cok sey var ama bi yazdıgıma 11saat sonra cevap veriyor napıyım simdi ben bununla
- +1 yıl
Tabiki hiç bir şey. Çünkü senin ona soru sormanı bile hakketmiyo.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHer ilişkinin kendine özgü bir dinamiği vardır. İlişkideki bireyler, hangi sevgi ifadelerini kullanacaklarını ve bunların ne anlama geldiğini anlamak için birbirleriyle açık iletişim kurmalıdır. Bazı çiftler bu tür ifadeleri samimi ve sevgi dolu bir şekilde kullanırken, diğer çiftler için bu ifadeler daha resmi veya rahatsız edici olabilir.
Kişisel Tercihler: Her bireyin sevgi ifadeleriyle ilgili kişisel tercihleri ve rahatlık seviyeleri farklı olabilir. Bir partner, romantik ilişkide sevgi ifadelerini sıkça kullanmak isteyebilirken, diğer partner daha az veya farklı bir şekilde ifade etmeyi tercih edebilir. İlişkideki her iki tarafın da rahat hissettiği ifadeleri belirlemek için açık bir şekilde iletişim kurmaları önemlidir.
Karşılıklı Rıza ve İletişim: Her iki partnerin de sevgi ifadelerini kullanmayı kabul ettiği ve karşılıklı olarak rahat hissettiği bir anlaşma sağlanmalıdır. Partnerler, birbirlerinin sınırlarına ve rahatlık seviyelerine saygı duymalıdır. İletişimde açık olmak, hangi ifadelerin kullanılması veya kullanılmaması gerektiği konusunda anlaşmayı kolaylaştırabilir.
Toplumsal Normlar: Sevgi ifadelerinin kabul edilebilirliği, toplumun normlarına ve kültürel değerlere bağlı olarak değişebilir. Bazı toplumlarda, daha yoğun veya romantik sevgi ifadeleri yaygın olarak kullanılabilirken, diğer toplumlarda daha sınırlı veya daha özel bir şekilde ifade edilebilir.
Sonuç olarak, sevgi ifadelerinin kullanımı tamamen çiftin tercihlerine ve rahatlık seviyelerine bağlıdır. Partnerlerin açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurarak, karşılıklı rızaya dayalı bir anlaşma sağlamalar
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim de bunu ona anlatamam ki anlamaz beni o daha dogrusu cevap vermekten kacıyor
Ne kadar toksik özellik varsa hepsini saymışsın böyle erkek düşman başına lütfen ayrılma sonra gelip bizi bulur falan mazallah şaka bir yana kendine böyle birini mi layık görüyorsun gerçekten? Ayrıl demiyorum bak kaç! Tamamen hayatından şutla açıklama yapmanı bile hak etmiyor o. Bir de bunları yazarken ne düşündün gerçekten merak ediyorum yok yaaa sen abartıyorsun biz kızlar erkek kankalarımıza da bazen aşkım falan deriz dememizi mi bekliyordun? Hahah yani saf değilsen o kızlarla arkadaş olmadığını anlamışsındır gelip bize sorman gereksiz hatta gidip kendisine sormana da gerek yok her şey açık ve net.
52 Yorumla- +1 yıl
Abla ne dedisen doğru
- +1 yıl
Ama dalga geçmesen kızla ya bence sormak iyi geç kalmadan
+1 yılHer şeyi geçtim nicklerini ayni yapmış diyorsun. Diğer hitaplar da uyuz bir durum yani sana o hitaplari soylememen için uyarıda bulunup bir başkasının bu şekilde seslenmesinden rahatsızlık duymuyorsa o işte bir durum vardır. Ben kabul edemem. Ben demeyeceğim onlar söylediği zaman hoop orada dur diyecek yok yaaaa başlarım onun yedi ceddinden sülalesinden... onu çöplüğünde rahat birakmani tavsiye ederim. Sana saygı duyan bir kişi ile ilişki çok daha büyük huzur getirecektir bu şekilde düşün düşün sana da yazık...
20 Yorumla
+1 yılEvet sevgililer. Sen onun hayatında yoksun. Uzaklaş. Yapışkan kız durumuna düşme. Gururuyla uzaklaş. En azından yapışkandı yüzsüzdür diyemeyenler. O çocuk seni kafada çoktan bitirmiş. Belki hiç başlamadı bile. Ondan hayır gelmez. Hep böyle huzursuz mu olacaksın. Yav. aklığı konusunda senden çekinmiyor bile. Belki de ayrılmak istiyor. Söyleyemiyor. Böyle şeyler yapıp senin terketmeni bekliyor. Beklediğini ona ver. Etrafına bir bak. Binlerce erkek var. Dünyada bir tek o değil. Değerini bilmeyene değer verme. Hep böyle üzüleceksin yoksa. Sen git diye kasıtlı yapmıyorsa onun karakteri böyle ve değişmez. Çok yıpranırsın, çok üzülürsün. Ya hiç bir duygusal beklenti içine girmeden gez toz eğlen gününü gün et onunla eğlendiklerini kâr say. Ya da yok bunu yapamam diyorsan baş tekmeyi deyyus gitsin. Dünyadaki tek erkek o değil
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBak kendini bilen bir kız sevgilisi olan birisine aşkım falan demez belki kız arkadaşlarından alışkındır azından kaçsa bile bal der durdurur bal (ım) benim sahiplenici şeyler kullanmaz kullanmamalıda zaten aşkım cümlesine hiç girmiyorum bu kız ne olsun istiyor sevgilinin onu sana demesi anormal aşırı derecede böyle boş bi nefesi soluma bu ne restini çek sen ne ayaksın yok tutma elimi bilmem ne ne ayak olduklarını sert bir şekilde sorgula deki insan olan böyle luabali olmaz hiç bir kız arayıştamısın ne ayaksın bunun sakin konuşması olmaz çünkü sevgilin ortamda bana böyle davranma diyo bu ne demektir ay sinirlendim
10 YorumlaBenim sevgilimin karşı cinsten arkadaşı olamaz şimdi geçip de lincelemeyin beni bu benim hayatım bu benim düşüncem. Çok arkadaş istiyorsa yanıma gelsin ben ona sevgili ana bacı baba arkadaş sırdaş yoldaş olurum. Karşı cinsten bir ile arkadaş olamaz rehberinde sosyal medyada olamaz. Böyle millete izin veriyorsa yol veririm bana layık değildir. askimin canımın hepsinin bir anlamı var hepsi bir şeyi ifade ediyor. Benim onlardan ne farkm kalıyor ortaklaşa iltifat ediyorsak. Ay bana göre değil aşkından geebersemde yol veririm. Bu arada evliyim. Hepsi de eşime geçerli ki aynısı benim için de geçerli.
40 Yorumla
+1 yılBacım mı? Kaç kaç onlardan. Çünkü o kızların hepsi potansiyel sevgili adayı.
Sevgilinden de bir halt olmaz. Çünkü o da bunun içten içe farkında.
Vıcık vıcık konuşan kadını da erkeği de sevmem. Onlar kim ki "aşkım, canım, cicim" diyecek, bende sessiz kalacağım. Önce sevgilimi sertçe uyarırım, sonra da kızları o ortamdan def ederim. Hiçbirine güvenme.31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılSen de onun arkdaslarının biriyla anlaş sana canım falan desin bakalım enpati nasıl olurmuş öğrensin canlı olarak.
Benim sevgilim olacak kız arkadaşlarım bana aşkımı bırak canım bile diyemez. Benim canım önce yaradana sonra sevdiğim kadına aittir.
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte herkes sen gibi değil kii
- +1 yıl
empati*
Bir gün olur insallah. düzelmesi dileğimle. - +1 yıl
@propheecy Eyvallah Sis.
+1 yılZaten en başta hatayı karşı cinsten arkadaşı olabilen bir gevşekle birlikte olarak yapmışsınız. Kimse bana erkekler ve kadınlar arkadaş olabilir demesin. Bu kadınlar için normal sayılsa da her erkek arkadaş olarak yaklaştığı kadina zamanla hisler besler. En ufak bir boşlukta da bunu fiile döker. Ben tercih olarak bu tarz gevşeklerle olamam. Sana tavsiyem net olman. Fazla rahat bırakmışsın. Muhtemelen aralarında bir şey olmasa da flört ediyorlardır. Arkadaş ayağı... bilirsiniz.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen ☕
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ona diyorlarsa sevgilinle ilgili bir durumdur bu. O kızlarla ilgili olsaydı zaten herkese derlerdi. Sevgilin izin veriyor demek ki... Ayrıca da trip atan erkek eril değildir. Belki şimdi o kızlarla da eskiden seninle olduğu gibi flortlesiyordur.. Arkadaşlarının yanında sevgili olduğunuzu belli etmiyorsa neden arkadaş ortamına giriyormuş seninle, o da ayrı saçmalık.. Bence gidip sorulmaz bu kızla sevgili misin diye.. zaten problemli birisi anladığım kadarıyla, ayrıl derim..
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece ona diyorlar sacma olan da bu ama bana da öyle seyler diyor ki inanıyorum dediklerine
- +1 yıl
Seni manipüle ediyor
Soran+1 yılAslında cok yakınlar sormak istiyorum ama nasıl bi sekilde sorabilirim acaba. Kıskanıyorum falan mı demeliyim nasıl ifade edebilirim kendimi
- +1 yıl
Bence zaten yeterince ifade etmişsin.. hala yapiyorsa kendine saygindan ayrılmalısin. Sen kendine saygı duymazsan o hiç duymaz..
Soran+1 yılŞu an ortamında olmadıgım icin bilmiyorum ama bu konuyu tekrar bi acıcam hâlâ onları savunursa demek ki aralarında bisey var ona göre belli olacak hersey
- +1 yıl
Sen akillanmazsin diye bir şarkı mı vardı Serdar Ortaç 'in.. sana hediye ediyorum 😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim simdi dinlemeye gidiyorummm
- +1 yıl
İyi dinle 😇🤣
- +1 yıl
Aaa
+1 yılöyle kızlara gıcık olurum saçını başını yolarım valla kankalığında bi sınırı var sevgilimde arkadaşları öyle diye hepsiyle iletişimi kesti en son biri öyle yazmıştı öfkeden deliye döndüm hemen uyarmasını söyledim sırf çocukluk arkadaşı diye küfür etmedim
10 YorumlaHerşeyi geçtim ne olursa olsun aşkım cicim gibi tabirler arkadaşta olsa kullanılmamalı sevmemde , erkek dediğin sevdiği kızın yanında eğer gerçekten seviyorsa efendi olur ona sahip çıkar , he insanız sonuçta ilgi gördüğümüzde yakınlık gösterebiliriz lakin ne olursa olsun insan değer verdiğini kaybedecek diye korkar ve aklından kötü şeyler geçse bile kendini frenlemesini bilir.
Şu soruyu sor kendine ; Bana değer veriyor mu?
Beni sevdiğini ve değer verdiğini hissettirebiliyor mu?
3 ayı geçti ilişkim biteli elimden geleni yaptım ve hala çok seviyorum ama olmaz dönemem artık , aramam sormam kendisi arasa bile.10 Yorumla
+1 yılSorunun cevabı belli. Ayrılmalısın nickini aynı yapmak ne demek. Sen sevgilisisin yapması gereken kişi o kız değil. İyi tahammül etmişsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl ya
- +1 yıl
ne yaptın
Soran+1 yılBugun her zamankinden daha soguk ve kendimi belli eder bi sekilde davranıyorum sonuc ne olur bilmiyorum ama ilgili davranıyo ben böyle yaptıkca
- +1 yıl
İlgili davranması önemli değil arkadaşlarıyla arasına mesafe koymalı bunu ondan istemelisin
Soran+1 yılDemek icin fırsat kolluyorum bana vakti yok sanki hiç
Sormalımıyımda ne? Tabikide sormaya hakkın var sen onun sevgilisi olduğun için. Şahsi fikrim bu ilişki seni çok yorar belirsiz olan bir yerde durmiycaksın senin için zor olsada bunu yapmalısın şimdi yapmazsan zamanı gelince o yapar daha cok üzülürsün. Sadece odak noktası sen olsaydın arkadas ortamında aşkım demenden rahatsız olmazdı bu bildigin cepte tutmak ne alaka kime neyi ispat etmekle sonuçta içinden gelerek söyledigin sözler normal olanda bu zaten. kendini ezdirme ve net ol cizgini belirle!
10 YorumlaSen onun sevgilisi değilsin ona göre seni köşede tutuyor aradığını bulamazsa diye ve o kızlarla da flörtleşiyor hiç kimse durduk yere arasında belli bir samimiyet olmadan aşkım bebeğim demez bunu konuş onunla ama ciddi konuş ben istemiyorum deyip tekrar aynı şeyi yaptığında tepkini koymazsan seni hiç umursamaz bu kez net konuşman lazım benim sana tavsiyem hiç uğraşma direkt engelle gitsin bundan sana hayır gelmez şimdi biraz üzülebilirsin belki unutmaya başladıkça ne kadar mantıklı bir karar olduğunu göreceksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılSelam🐝
O arkadaşları sürekli olarak bunu kullanıyorsa ve alışkanlık olmuşsa rahatsız olduğunu dile getirebilirsin tuhaf çünkü. Esas konuşman gereken kişi sevgilin , bu durumdan hoşlanmadığını söylersen oda arkadaşlarına dile getirmemelerini iletir problem ortadan kalkar:)00 Yorumla yemin ederim aynısını yaşadım nickleri aynı yapmasına kadar benimki benzerdi o ayrı ama sonuçta aldatıldım kızla aşkımlı konuşurdu liseden arkadaşım bilmem ne abartma vs derdi kız arkadaşı varsa aralarında kesinlikle mesafe olmalı ayrıl ayrıl ayrıl kendimden biliyorum yakın kız arkadaşıyla sevgiliisi olduğu halde aşkımlı konuşan ya da fark etmez kızların konuşmasına izin veren net sevmiyordur seni aldatma potansiyeline en yakın olan erkektir kendim yaşadım biliyorum
00 Yorumla
+1 yılKızların suçu yok.. Senin sevgilinin bu durum hoşuna gitmeseydi kendine bu tarz şeyler söylenmesine izin vermez , bacısı gördüğü o çok sevdiği kız arkadaşlarına hayatında bir sevdiği olduğunu çok da güzel hatirlatirdi.. Senin yapacağın şey.. on tane gül alabilir .. sevgiline gülleri o çok sevdigi bacılarına vermesini söyleyebilirsin.. egosu tavan yapar.. bacıları daha da çok sever sevgilini !!
00 Yorumla
+1 yılŞu yakın kız arkadaş ve yakın kız kuzen benim gerçekten uyuz olduğum iki konu çünkü ortası bulunmadığı sürece her yola evrilebilen bir şey sevgilime benden başka kimse o kelimeleri kullanamaz kullananın dilini ensesinden çekerim isterse gözümün ışığı olsun. Herkes yerini bilecek madem bacısıdır kardeşim desin abicim desin.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin sevgilin de galiba olaydan çok memnun şimdi ona da buradan bir şey derdim ama neyse bence ondan ayrıl onun gibi bir adamla olmaz.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, geçmişim sana yardımcı olabilir bu konuda ; bundan yıllar öncesinden bir ilişkim olmuştu. Erkek arkadaşım kimse yok diyip duruyordu. Tabi kadınlık sezileri yanılmaz. Takip ettim bir dedektif edasıyla. Sonunda öğrendiğim başkasıyla sevgili olmuş akşam ve ortak arkadaşlarımız benden saklamış. Ben öğrendiğim an tabi kıyametler koptu anında bıraktım. Nickleri aynılaşan insanlar sevgili kötü haber ama bunu yakalamış gözlemlemiş biri olarak söylüyorum tecrübemlerimle sabittir. 🧐
00 Yorumla Doğru değil tabi ki hiç normal şeyler değil. Sevgilinde de var hata. Yani açıkçası aldatma potansiyeli de yüksek gibi. Ben olsam hiç çekmem öyle birini. Hayırdır yani ne oluyor derim ve kapıyı gösteririm 🚪
Sana öyle laflar deme diye kızan biri sevgilisi olmadığını iddia ettiği kızların o lafları demesine izin veriyorsa bunda var bir bit yeniği. Bence..00 YorumlaBişey dicem aşırı safsin sen hayattan ders alman iyi olmuş birincisi erkek ile kadın samimi olamaz abi sonu her zaman bellidir ikincisi sevgilin zaten o kızları cebinde tutmuş hep seni hiç sevmemiş bile muhtemelen onlardan biriyle ilişki yaşıyordur sen de biraz kendine saygı duyuyosan mesaj falan atmazsin
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılAynı kaderi yasıyoruz galiba
+1 yılBacım çocuk seni diğer kızlardan saklıyor ve çapkın biri büyük ihtimalle mavi boncuk dağıtan erkek bir duruşu olsa zaten buna izin vermez sen sevgilinle sosyal medyadan paylaşım yap gerçekten sevgili olduğunuzu ortamda söyle özellikle o çocuğun ortamında baktı geriliyor sana ne gerek var diyor ayrılırsın ona seni sakladığını söyleyip bitti gitti
00 Yorumla
+1 yılOna şunu sor, hatta uygula.
Birkaç erkek de sana aşkım, canım, bebeğim desin onun yanında. Bu durumda tepkisi neyse senin de ona aynı tepkiyi vermeni hak ediyor. Net!
50 Yorumla
+1 yılGüveniyorsan kıskanmaya gerek yok
Bizim iş Yerindede öyle bu abla var bana canım Ablam bitanem Gibi şeyler söylüyor hiç kötü niyetle bakmadım çünkü herkese karşı öyle bana özel muamele değildi onun konuşma Tarzı öyle Deyip normal geliyor bana artık 😅10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSessizce terkedersen sen kıymetli olursun ve düşünür neden böyle diye. Tartışır soru işaretlerini giderirsen hee iyi tamam gitsin der. Birinin yorumuna yazmışsın beni mutlu ediyor diye. Onları da mutlu ediyordur. Bence onurlu ol. Sessizce terket kaç. Böyle kendinden taviz verirsen hiçbir kıymetin kalmaz. Sıradan olursun.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin sana olan tavrı tamamen yanlış. Sevgili gibi görünmek istemiyor belliki herkes bana aşkım vs diyor ayağına tüm kızları kendine yakın tutuyor görmüyor musun? Bitirmezsen tavrını ortaya koymazsan asla bir mutlu son göremiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şu an onların ortamında değilim ve benim kendimi savunmam icin öyle olması lazım yani evet böyle bisey var ama yani elimde kanıt olması daha iyi o nedenle daha konusmadım bu durumu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak çiçeğim bu durum normal değil seni buraya bu soruyu sorduracak kadar konuyu normalleştirmeleri de normal değil senin kendi değerini bilmeyip bu bacım aşko kuşko VS. Konuları kabullenmende normal değil tavsiyem 1 kez yasını tutup ileriye bakman bu tip kişiler seni daima geriye çeker
00 Yorumla
+1 yılBir ilişki içindeyken bu tarz hitaplar kullanmamaları gerekir, bu yaptıkları sana saygısızlık ve sevgilinin de bu konuda onlara had bildirmesi gerekiyor. Ne farkın kaldı onlardan , özel hissetmelisin, hissettirmeli..
03 Yorumla
Soran+1 yılYa olmuyor işte ama kızların ona aşkım dediğini duydum daha çok onun değil. Gecen onunla konusuyoduk bi kız geldi. İşte manita yapmıyoruz dimi falan dedi. Sevgilim de bana bu benim bacım senin de görümcen oluyo falan dedi yani karmasık.
- +1 yıl
Olmuyor işte diye bir şey yok sen bu konuda rahatsız olduğunu net şekilde ortaya koyarsan , o da seni gerçekten seviyorsa her şeyi oldurur. Manita yapmıyoruz falan... seni hiç sayıyorlar ezilme ezz
Soran+1 yılHaklısın öyle olmaya basladm ztn
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Üstüne birde seni mi uyarıyor fkdkdk. Benim için ayrılma sebebidir. Ben varken ve olduğum sürece sevgilimin karşı cins arkı tabii olur ama mesafesini koyar. Eskisi gibi davranamaz. Hele aşkım canım cicim olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer ortam ve insan bir değil. Çalıştığım bi yerde adam güzelim bitanem diye hitap kullanırdı şaşırdım ama baktım bana özel değil herkese aynı şekilde o zaman umursamadım, bazı insanların sana tarzı uymaz.
10 Yorumla
+1 yılÜlkenin özetisin işte. IQ’su iki elinin parmaklarını geçmeyenlerden. Daha bir de sevgilisi olduğunu bilmiyorlar arkadaşları demek ahah (Hem gülüş hem ah çekiş öyle algıla sen)
20 YorumlaCanım seni rahatsız edecek şeylere maruz bırakıyorsa yani onla olmadığından daha mutlu olmuyorsan onunlayken ayrıl gitsin. Zaten hayat yorucu bide bunları mı çekeceksin. Sınırını işgal ediyor o ve arkadaşları
00 YorumlaSen onun sevgilisisin sana gösteriş mi yapıyoruz diyip arkadaşının sevgiline aşkım demesi ne kadar doğru? Sevgilinin Asıl kızması gereken kişi arkadaşın.
01 Yorumla
Soran+1 yılO benim arkadasım değil sözde sevgilimin arkadası ama yani baya tuhaf tesekkur ederim
+1 yılUzak durman gereken erkek tiplerinden. Yorumların birinde kızların ilişkinizden henüz haberi olmadığını söylemişsin, olsa da bir şey değişmezdi😀 hatta daha da abanırlardı üstüne. Sonu malum. Sana tavsiyem, yol yakınken geri bas.
01 Yorumla- +1 yıl
İmzamı atarım çok doğru
burada tek sevdiğin şey kendine eziyet etmek. Yanlış seçimlerle debelenmek.
314 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ama onu bunu da sıkça dile getiriyorum kendi de demisti bana beni kimse senin kadar sevmedi diye napıcam bilmiyorum daha fazla
- +1 yıl
Sevgiyi kadınlar arıyor erkekler aramıyor. Erkeklerin sevgi aramadığını göremiyor musun? Onlar kendilerini sevilmeye layık görmüyorlar. Git dalga geç, çocuğu şaklabana çevir; bir öyle bir böyle davran, biraz kendini serbest bırak. Senin ne yapacağını tahmin edemesin. O zaman çok sever seni. Bir kaç tane de duygulu davranış sergile abartmadan. Peşinden de koşma. O koşmazsa da vazgeç gitsin. Hiçbi erkek peşinden koşulmaya değer değil. Eğer değecek olsaydı zaten o senin peşini bırakmazdı.
Soran+1 yılÇok haklısın ben bugunden baslıyım denemeye
- +1 yıl
Yani sana sunduğum yaptiginin yanliş oldugunu gosteren kavramlar icin kendini savunamaman ve bu tur bosu gec gibi karakter takinmandan anlaşiliyor nasil bir karaktere sahip oldugun. Daha kendini savunacak 2 cumle bile kuramiyosun. Cunku dusunce yapinin etik degerlere ne kadar uymadigini sen de biliyosun. Egitimsizsiniz. Vizyonsuzsunuz. Senin gibi insanlar ancak zavalli erkeklerle birlikte olabilir ayni senin gibi.
hiçbir şey sorma güzel kardeşim duygularını zamanlar toparlar sindirirsin rahatsız oldugunu bir kere daha söyle ve onlar diyor da ben sevgilinken neden diyemiyorum gösterişle alakası yok bunun ve baktın ki devam ediyor mükemmeel bi şekilde ghostla onu hayatından ayrıl ve dik durusunu bozmamıs ol
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBenim arkadaş ortamında da yavrum bebeğim aşkım gibi cümleler geçer. Kimsede altında bişey aramaz. Ama tek bir kişiye karşı olan muhabbet değildir bu çoğunluk böyle konuşur..
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim ve bir arkadaşı hariç hepsi yaşça büyük diğer kızlardan sevgilimin arkadaşıyla kızlardan biri flort ediyordu sonra sevgili olmuşlar zaten bide sevgilimin kuzeni vardı ona da bi kız diyodu sanırım sadece ama işte kimse altında bi sebep aramıyor. Neden işte ben merak ediyorum
- +1 yıl
Neden arasın ki, bu kelimeler sadece aşk değil samimiyet de göstergesi. Öyle herşeyin altında bişey ararsan sokakta o kız sana neden baktıya kadar gider olay
Soran+1 yılBilmiyorum artık
+1 yılBence hiç bir şey sormana gerek yok seni seven insan sevgili olduğunuzu saklamaz tutar elinden çıkar herkesin karşısına madem öyle neden arkadaşlarının kelimelerine bir şey demiyor da sevgilisini kimi sorun ediyor boşuna zaman kaybı bence bitir o ilişkiyi daha da bağlanmadan çünkü o çocuğun gözü dışarda
00 YorumlaSal bu çocuğu hayır gelmez. Kız ortamı olan erkekten uzak duracaksın erkeğin güzeli çirkini olmaz efendisi soytarısı olur. Seninkinin yolu belli. Kız arkadaşıyla konuşmada mesafesini belli etmeyen erkeğin çizgisi yoktur her an her şeyi getirebilir başına
00 Yorumla
+1 yılaynısını yaşadım o erkeklerden bir hayır gelmez sana söyleyim sormaya bile tenezzul etme sadece piyasasını kaybetmek istemiyorlar o kadar seni onun gibiler haketmiyor daha iyilerine layıksın değerini guzelliğini bil eğer seni gerçekten sevseydi arkadaşlarıyla sen söylemeden de mesafesini koyardı hiç uğraşma önune bak
00 YorumlaNe kadar mı doğru?
Neresi doğru ki miktarı olsun gözünü seveyim. Aynı sorunu daha yeni ben yaşadım 2 yıllık ilişkimiz vardı ve 2 yıl boyunca sevgiliydik çevresinde hiç bir tane bile erkek arkadaşı yok çok söyledim uyardım ama takmadı ben de ayrıldım. Ayrılır ayrılmaz gitti hemen sevgili oldu o kızlardan biriyle yani uzatmana gerek yok bence boşuna kendini yorma değmez.00 YorumlaBence çok yanlış yani ben sevgilimle onun arkadaş ortamında iken sevgili gibi davranmayacağım ama diğerleri her istediğini diyecek. Olmaz öyle şey ne derseniz diyin bana göre çok yanlış. En azından sürekli bir ilişki gibi görünmüyor üzgünüm…
Ama sende aynısını yapmanı tepkisini bildirmeni isterdim00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur böyle vakalar. Bazıları samimi sözleri sever. Gerçek anlamda demezler ki rahat ol. Aksine umursama hiç şaşırsınlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sadece süpheleniyordum buda biraz tuhafıma gidiyor. Yani ben ona bu konu hakkında bisey sormıyım mı
- +1 yıl
Bence sorma. Şüphelenme varsada ufaktan, çaktırmadan takibe de al yine.
Soran+1 yılDenicem tesekkur ederimm
+1 yılHiç sağlıklı ilişki değil, herkesin yanında sana sevgilim demiyorsa onlarla da aşkım cicim böceğim ufff sanki seni biraz kullanıp atacağım havası sezdim..
04 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi sağlam papuç değil..
- +1 yıl
Tahminim yakışıklı biri herkesi idare ediyor,
- +1 yıl
Öyle insanlar mide bulandırıcı.. bazı aaf kız arkadaşlar da böylelerinin oyuncağı oluyo
- +1 yıl
Aynen tam aklımdaki ni söyle diniz
+1 yılBence normal ben de tanımadım hangi kız olursa, olsun. canım aşkım aşkom bitanem bebeğim bebişim şekerim ayol kızz gibi kelimelerle hitap etmekten hoşlanıyorum çünkü kızların içindeyken kendimi kız gibi hissediyorum o yüzden hiç bir cinsel objektif olarak değil sadece çok kız içinde olduğum zaman kendini kız gibi hissediyorum 🌈🙏🥰🙈👩👠👙💅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu senden kaynaklanıyor sevgilinin arkadaşları olabilir ama arada bir seviye olması gerekiyor bu sınırı aştığıni gördüğün an tepkini göstermelisin herkes sınırını yerini bilecek
06 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür buldum seni :)
- +1 yıl
@BilirObeni34 kimi benimi 🤣 niye ariyodun ki zalımmm 😂
- +1 yıl
ToprakKokusu ben hesap nedensiz kapatıldı
- +1 yıl
@BilirObeni34 öylemi ozaman hoş geldin tekrar
- +1 yıl
Hosbulduk :))
- +1 yıl
@BilirObeni34 🙋🙋🙋
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her ne olursa olsun bu şekilde seslenmek, tabir kullanmak itici bir durum. Bir tane dangalak gelecek benim sevdiğim kadına yavrum, güzelim diyecek ha. Gözüm döner artık.
00 Yorumla
+1 yılÇok sevgini belli etme çepte kalırsın. Sevgilin bildirmemiş arkadaşlarına sevgilin olduğunu. Bu kötü bir durum. Nedenini sor. Kendisine böyle şeyi gizlemek istemediğini söyle.
00 YorumlaKullanıyor seni ayrıl sevgilinden böyle tiplerden kesinlikle uzak durman lazım seni pekde umursamadığı belli sevgilisi varken farklı kızların oma aşkım canım vb. Kelimelerle seslenmesine izin veriyor şimdi git ve ondan ayrıl kaı
10 Yorumla
+1 yılGözlemlediğim kadarıyla ortamda "kardeş ayağı popo ayağı" durumu mevzu bahis. Seni de ortalığı karistirma diye sindiriyor. Azıcık kendine saygın varsa ayrılırsın. Yoksa yakında sevgilini başka birisi ile basarsın.
11 YorumlaAyrıl. Kız ortamı çok olan erkek a*cı diye anılır. A*cı erkeklerden de olmaz. Sakın ola ben onu düzeltirim diye düşünme. Düzelmiyorlar.
10 YorumlaDirekt patlat onu arkadaşlarının ortasında. Ya da direkt terk etmen lazım bundan adam olmaaaaaz
11 Yorumla
Soran+1 yılAy çok mantıklııı
+1 yılAcele etme biraz daha gözlemle birde onları aynı ortamda Bir araya getirip bak hareket ve tavırlarına
00 Yorumla
+1 yılvalla diyen olursa ya o Sevgilim denen şahsın ağzına s... rım ya da o kızların ikisini bir yapabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bi şaka mı? Nickini bile aynı yapmışsa tabiki sevgililer. Kaç kişiyi birden ayakta idare ediyo bu çocuk? Git o kızlara de ben sevgilisiyim ve birlikte ona tuzak kurun. O kızlarda kendini sevgilisi sanıyordur. Aşkım ne?
00 Yorumla
+1 yılAy yolarım. Bu ne samimiyet ya hayırdır 😤 Ne buldun böyle birisinde ya. Belli ki arkandan iş çeviriyor, hiç güven vermeyen bir tip
00 YorumlaRahatsız oluyorsun senden başka biri neden aşkım desin? Şaka mısın böyle bir sürekli gözü dışarıda olur
00 Yorumla
+1 yılBu bir şerefsiz canım okurken bile anladım. İyi düşün bununla evlenilir mi sence?
01 Yorumla
Soran+1 yılO hayaller coktan kuruldu beraber ama 5sene sonra falan diyo yalan oldugunu biliyorum
+1 yılBir erkekle bayan arkadaş olabilirler lakin sınırları aşmadan herkes öesafesini korumalı bence yanlıs ilişkidesin bu ilişkiyi bence bir sorgula düşün
00 Yorumla- Devamını Gör (195)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat