Bana bir yol gösterin kimi seçmeliyim?

Yeni doğum yaptım 3 yıllık evliyim biz çok sorunlarla evlendik benim ailem istemedi ve eşim aileme kin dolu bir hal aldı farklı kültürlerle büyümüştük ben kastamonulum eşim malatyalı ve eşimin annesi şakacı olduğu nu söylüyor söylüyor dememin sebebi şu ben biraz daha ciddi bir insanım ve ciddi bir ortamda büyüdüm bana göre kayın validem söylemek istediği her şeyi söylüyor ve üzerini şakayla kapatıyor. Eşimde annesine çok benziyor. Çok şaka yapar ve bunu herkese yapıyor. Ben lohusa iken 1 hafta ailemin evinde kaldım ve bu sürede esim bir iki kez ben bir şeyi yanlış yapınca anneme kızınızı iade edicem çocuga da siz bakarsınız demiş ben kendi evime geldiğimde babam eşimi arayıp bunun dalga geçmek olduğunu insanın kayın valide siyle öyle konuşmaması gerektiğini küfür ederek sert bir dille söylemiş ve eşimin anneme göz koyduğunu ima ediyor hatta ima etmekle kalmıyor açık açığa bunu söyledi bu süreçte babam çok yıprandı eşim çok yıprandı ve sonuç olarak ben ailemle görüşmüyorum sonrasında babam psikoz (binevi şizofren) atakları geçirdiği ortaya çıktı ve 3 ay kadar bir tedavi gördü ama eşim ailemle görüşmemi istemiyor oda haklı olarak bazı şeyleri hazmedeniyor ailem ise benimle görüşmek istiyorben ailemi çok özledim görüşmek istediğimi söylememe rağmen görüşürsem boşanmam gerektiğini söylüyor ve ben zor durumdayım yardımıza ihtiyacım var
Bana bir yol gösterin kimi seçmeliyim?