Bence git
Gitme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu tamamen kişisel bir karardır ve birçok faktöre bağlı olabilir. Öncelikle, neden bir yıl boyunca konuşmadığınızı ve arkadaşınızla aranızdaki ilişkinin durumunu düşünmeniz gerekir. Eğer aranızdaki problemler çözülmüşse ve yeniden bir ilişki kurmak istiyorsanız, arkadaşınızın düğününde yanında olmanız iyi bir fırsat olabilir.
Bununla birlikte, düğüne gitmenin maliyeti, zamanlama, mesafe ve diğer faktörler de düşünülmelidir. Eğer düğüne gitmek sizin için çok pahalı veya zorlu bir seyahat gerektiriyorsa veya düğün tarihi sizin için uygun değilse, gitmemeyi düşünebilirsiniz.
Teşekkür ederim herşeyiyle çok açıklayıcı oldunuz daha iyi ve kapsamlı düşünüp mantıklı bir karar almam yardımcı olucak
Rica ederimm
:)
3 yıldır konuşmadığım arkadaşım beni 2 hafta önce düğününe ve kinasina davet etti. Gittim çünkü davete icabet edilir. Yıllardır konuşmamamız özel gününde yalnız bırakabilecegim anlamına gelmiyor tabi.
Cevap
19Cevap
2 yildir sehir disindaydim. Kpss ye girmek icin memlekete gitmem gerekiyodu. Benim de 1 gunluk kalmam gereken bi ev lazimdi. O zaman evine kabul etmemisti. Ve aylarca geri donus yapmamisti. Simdide dogum yapti ziyarete cagirdi beni. Gelirim diyip gitmedim. 6 yillik bi dostluk boyle bitti. Şu an evli oldugun adamla benim sayemde evlendiysen bi kapı acsaydin bana zamaninda💅🏻
Ben olsam gitmezdim. Benimle konuşmuyor, işi düşünce ama arıyor veya yazıyor. Giderim diyenler net enayidir.
Öyle düşünebilirsin ama konu içeriği direkt düşündüğüne yönelik değil öyle olsa kimse gitmez ben dahil:( ama tişikürlerr fikir için
Aslında evet. Haklısın.
Ughh ben konuşmadığım birinin düğününe gitmekten sayısız sonsuz nefret ediyorum nefffreeeeett!
Git bence çağırdığı na gore barışmak istiyor o bir adim atmış sen de at
Yorumlar ve fikrim o yönde fikrin için sanada teşekkür ederim
Rica ederim
Bulamadı tabi senin gibi arkadaş ondan seni yanında istiyor
Ben olsam asla gitmem
Thank you:)
Yakınlığınızı düşünün. Neden konuşmadığınız düşünün. Ona göre karar verin.
Konuşmadığın kişi seni nasıl düğününe davet ederki! Manidar
Düğünler arayı kapatmak için mükemmel bir fırsat, değerlendirmeni tavsiye ederim.
Eski günlerin hatırına git bakalım zeytin dalı uzatmış geri çevirme büyüklük sende kalsın
Gidersen yanında getir götür işlerini yapıcaksın, gelinin yanında insan lazım oluyor çünkü
finansal durum için bu arada.. 1 sene boyunca düğün davetiyesi vs için önceden haber verdiyse eyvallah aöa son dakikaysa ya kalabalık içindir ya finansal durum
Yok hiç paraya dair bir şey söz etmedi yani öyle birisi değil düğünü 2 ay sonra bide
Düğünden sonra yine seninle irtibatı kesecektir. şu an sadece yalnız kalmamak için sana ihtiyaç duyuyor yapma. Tecrübe ile sabit.
Konuşmasan bile yanında olmasını istiyorsa senin eksikliğini hissetmiş en güzel gününü anını seninle de paylaşmak istiyor bence gitmelisin
Aslında şu küs falan mısınız yoksa normal konuşmama mıdır her ikiside olsa yanında olmak gerekir
Şöyle cevaplayım aramızda birbirimize karşı bir hata ya da bir yanlışımız olmadı onun bazı yönleri değişti tabiki insanlar değişebilir kötü yönde bir değişimide olmadı ama hani dostum dediğin insanda kendinden parçalar bulursun ve ben onu bu değişimiyle yakın bulamamaya başladığım için uzaklaşma kararı aldım ve o gün bügündür iletişim kurmayız o benle konuşmak istedi ama ben istemedim belki saçma olabilir ama biraz pişmanım bu günde yanında olmak istiyorum ama bir yandan da yüzsüzlük gibi mi olur diye düşünüyorum belirsizim
Yooo neden yuzsuzlik olsun onun en mutlu gününde olmalısın da ama şöyle gerçekten içinden geliyorsa bir mesaj at konusmaya başla seni davet ederse gidersin etmezse boş ver
Değil mi yanında olmak daha yakın geliyor bana da davet etti zaten davetiye ortak bir arkadaşımla gönderdi teşekkür ederim fikrin için
Davetiye gönderdiuse koş git yani 😃bence gitmelisin seni yanında görmek ister
Yüksek ihtimaller doğrusunda onu yapıcam gibi gitmiş olursam buraya belirticem
Tamam belort tabi bende merak ederim düğün ne zaman
Temmuz 20
Aaa baya varmış he bende bu ay sandım
Yok bu ay değil:D
Eee artık mesaj atıp konuşman Lazim değil mi
Evet onu yapmam lazım ama nasıl başlamalıyım
Nereden giriş yapmalıyım
Nasil mesaj atmalisin önce herşeyi anlatmakla baslamalisin neden uzak durduğunu konuşmamak istemediğini sonrasi gelir
Teşekkürler fikir için gayet yerinde
Ama fazla derine inme çünkü ayrıntili değil yüzeysel anlat hani gene kötü olmayin o yüzden olmuş bitmiş sonuçta
Derinleştikçe zaten anlamsızlaşır asıl konuya girmeli ve özetlemeliyim
Evet bende konuyu merak ettim anlatmak istersen yani ama neden araniz bozuldu neler oldu
Git bence
teşekkürler
Gerek yok para icin cagirdi
Ben fakirimdir:D
Yok tabi şakasındayım ama bu zamana kadar benden bir parasal açından bir şey istemedi ondan
bide bencede mutluluğun olmazsa en başta sağlığın olması diğer şeylerin bir önemi yok
Rica ettiyse git tabii.
Evet davetiyede gönderdi
İstemişse gitmelisin
Git yalnız bırakma
Konuşmama sebebiniz neydi peki
Bence gitmelisiniz
Konuşmama sebebiniz nedir
Alçak gönüllü olmak seni küçültmez
E git tabi belki arkadaşlığıniz ilerler
Ben olsam asla gitmezdim.
İyilik sende kalsın bence
Saçma sapan sorular
Fikrin bu konu için saçmaysa ve sen buraya yazmaya gerek duyuyorsan bu daha saçma yazmaya gerek duymazdın eleştirebilirsin ama düşünceye saygı duymak zorundasın yine de thankss:)
Yazi tura at işte bizi ne yoruyorsun
:D
Neden konuşmadığınız önemli
Biraz değiştiği için kendime yakın göremedim ve ben konuşmama kararı aldım yani dostum dediğim o insanda kendimden parçalar bizi buluşturan noktaları göremediğim için kestim iletişimi ama o hep yazdı ben konuşmak istemediği belirttim
Gerçek arkadaşlık yapmıyorsa seni kullanıyor ise bence bu kararından cayma
Dediğim gibi bana yazmaya böyle olmayalım demeye çalıştı herhangi bir konu hakkında kullanmadı bu zamana kadar sadece belirsizim teşekkürler fikrin için
Saygı duymuyorsa yanında degilse faydası yoksa sana bırak kendi haline içine sinsin
düşünücem teşekkür ederim
Rica ederim kıymet bilmeyene değer verirsen üzerler bir gün
Sonsuz derece haklısın öylesini gördüm maalesef hem de çoğu kez
Senin için doğru biri olsaydı aranıza mesafe koyma ihtiyacı duymazdın bence yapmacık insanlardan uzak dur
Teşekkürler
Hakettigini düşünüyorsan tamam ama içinden gelmiyorsa zorlama noktayı koy
Keskin ve düşünsel bir yorumlama hak ettiğini düşünüyorum ama senin kadar keskin olup, belirsiz kalmamak en iyisi olurdu her şey için
İşi düşünce yazmış pişmanlık değil bu kesinlikle menfaat işte
Ben öyle düşünmüyorum ama fikrine saygı duyuyorum
Bana sinsi gibi anlattın onu ben napim :)
Yok hayır ben öyle bir izlenim yarattıysam kusura bakma bir yerde frekansımız tutturamamış olabilirim sorryy:(
O zaman git ama sadece git kanka olma :)
Tamamdır meaj alındı sağol:)
Rica etsem her zaman
Rica ederim
Git bence
teşekkürler
Yani davet gönderiyorsa git bence
Ben olsam gitmezdim
Bence git
Bsnce git.
Gitme
Bence git
Bence git