Eski sevgilim evleniyor ailemle ailesi çoktandır birbirlerini tanıyorlar onun ailesi bizi düğüne çağırdı ailem gidecek sizce bende gitmeli miyim gitmezsem onu dahayla unutamadığımı düşünür mü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yıl
Eski sevgilinin düğününe gitmek kişisel tercihinize bağlıdır. Bu kararı verirken aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurabilirsiniz:
1. **Duygusal Durumunuz:** Eski ilişkinizden ne kadar süre geçti ve duygusal olarak ne durumdasınız? Eğer hala duygusal olarak etkileniyorsanız, düğüne gitmek sizin için zorlayıcı olabilir.
2. **Hazırlıklı Olmak:** Eski sevgilinizin düğününe gitmek, duygusal anlamda hazırlıklı olmanız gereken bir durumdur. Eğer bununla başa çıkmak için yeterince güçlü hissetmiyorsanız, gitmek yerine kendi duygusal iyiliğinizi düşünmelisiniz.
3. **Ailelerin İlişkisi:** Ailelerin tanışması ve iyi ilişkileri düşünüldüğünde, davete gitmek hoşgörü ve saygı açısından olumlu bir adım olabilir.
4. **Unutma Süreci:** Eğer hala onu unutamadığınızı düşünüyorsanız, düğüne gitmek bu duyguları daha da karmaşık hale getirebilir. Unutma sürecinizi tamamlamadan böyle bir etkinliğe katılmak zorlayıcı olabilir.
5. **Kendinizi Rahat Hissetmek:** Gitmek için içtenlikle istediğinizden ve olayın üstesinden gelebileceğinizden emin olmalısınız. Düğüne gitmek size mutluluk getirecekse, bu olumlu bir deneyim olabilir.
Sonuç olarak, kendinizi en rahat hissedeceğiniz kararı vermeniz önemlidir. Eğer gitmek isterseniz, hazırlıklı olun ve duygusal açıdan kendinizi koruyabileceğinizden emin olun. Eğer gitmek sizin için zorlayıcı olacaksa, kendinizi korumanız ve duygusal iyiliğinizi gözetmeniz önemlidir. EİG Pls00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilim Hindistanda. Onunla ayrıldıktan sonra arkadaş gibiyiz. Tabi o istemedi arkadaş kalalım benim ısrarımdı. Çünkü biz uzaktan bi ilişki sürdürdük. Hiç karşı karşıya gelemedik. Yüz yüze olsak nasıl olurdu hala bilmiyorum. O benim dostum gibi artık. Mutluluğumu üzüntümü paylaştığım çok değer verdiğim biri. O evlenirse tabiki düğününe giderdim. Ona karşı bi aşkım yok. Saygı ve sevgi duyuyorum. O mutluysa bende mutluyum. Aynı şeyler onun içinde geçerli. Ona karşı bi şey hissetmiyorsan üstelik davet edildiysen gitmelisin. Diğer türlü üzülürsün.
00 Yorumla
Eğer unutamadıysan gitme
20 Yorumla
+1 yılİlla gitmek istiyorsan bir kuzenin ne bileyim bir çok yakın olduğum bir arkadaşın mutlaka vardır tak koluna git çık sahneye dansını yap gövde gösterimi yap kimle kaybetmiş onu görsün ama doğru olan şudur gitmemektir çünkü iraden eğer o kadar güçlü değilse salya sümük alamaman elinde bile olmayabilir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 152,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gitme
00 Yorumla
+1 yılbu nedir yahu eski sevgilim evleniyor düğüne gitmelimiyim tabiki gitmemelisin çünkü o düğüne gidersen o adamın yüzündeki ifade yanındaki eşi olacak kişiye otomatik olarak yansıyacaktır madem düğününe gideceksin niye ayrıldın o zaman bu aynı şeye benzer eski sevgilimden ayrıldım ama o nereye çağırırsa giderim gibi bişey olmuş onun ailesi ile senin ailen tanışıyor olması bişey ifade etmiyor ya akrabasınız ya da yakın komşu yani sevgili tercihi yaparken bu gibi kriterleri göz önünde bulundurarak haraket etmekde fayda var aksi halde şuanki bulunduğun konjektör zor bir durum sağlık huzur sevgi ile kal
10 Yorumla
+1 yılGururun şerefin onurun varsa yanlız başına düğüne gitmezsin
Sevgilin varsa sevgilinle git yâda kocanla
O seni yarım bırakıp başkasıyla düğün yaparken
Sende gittiğinde yarım değil tam biri olarak git ki bilsin ki onsuz tek kalmadın
Senin de itin köpeğin sevenlerin var
Senin için ölenleri görsün
Sen catlarken oda çatlasın
Yanlız gidersen kendi kendine darbe yaparsın
Kendine ihanet etme
Bu bir abi tavsiyesi
Yine sen bilirsin
Üzülmeni dert yanmanı istemiyorum34 Yorumla- +1 yıl
Çocuk mu ayrılmış sanki kızdan?
- +1 yıl
İyi o zaman madem ki kız ondan ayrılmış
Çocuk gitmiş birini bulmuş
Onun düğününe gidip te ne diyecek
Ben de on yıllık eşimden ayrıldım
Onun düğününe gidip te ne yapabilirim
Gitsem düğünü basarım yakarım yok ederim ama değmez. Kolay bir durum değil
Onca zaman geçen birliktelikten sonra
Birde pişkin pişkin gelip dans eden insanlar ne biçim insanlar ne tür insanlarsiniz bilmiyorum
Ama ayrılık çok kötü bunca yıllık birliktelikten sonra
Ben neredeyse kendimi intihar edecektim ama geçti
Çok şükür şu anda iyiyim
Demek istediğim şudur
Sen veya o bırakmış gitmiş
Birde pişkin pişkin düğüne geliyorsun neye. Ne demeye
Yahu bırakın şu utanmaz arlanmaz ayakları
Çok onursuz gurursuzca bir durum - +1 yıl
Siz neden ayrıldınız ki intihar edecektim diyorsun
- +1 yıl
hadi ordan edin gitsin boş ver
Bana yapılan onca Haksız muamele eden allahindan bulsun
Ben yoluma O yoluna
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Allahım bu sorular beni benden alıyor. Okurken içim çekiliyor, Şarkı yarışmalarında detone olan sesi kötü olup Tarkan gibi davrananların yerine utanır gibi hissediyorum kendimi. Nasıl bir kafa yapınız var?
Gitmelisin çoğunlukta çıksa gideceksin yani?
20 Yorumla
+1 yılBen giderdim aga girer ortaya şıkıdım şıkıdım oynardim ahshskbxksjx
31 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılBence git, biriyle dans et veya çatır çatır döktüre döktüre oyna :)
34 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
Gitcen mi neye kaaar verdin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Dans içinde ben eşlik ediyim sana 😀
Ne olursa olsun sen diğerleri gibi olma. Sonuçta başka bi kızla evleniyor ve bu sana yapılsın istemezdin bence gitme ve artık hiçbir şekilde kendisiyle muhtap olma. Yorumdakilerin dediği gibi gözüne sokup Aklını karıştırsan ne olacak sana geri gelse? Kabul etmezsim ki artık iğrenç bi yola gider olay sakınnn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNikahına beni çağır sevgilim istersen şahidin olurum senin... Hatırlattın bu şarkıyı.. Gitmemen daha doğru olacaktır bence orada onu gördüğünde eski anıların geleçek aklına ne kadar unutmuş ta olsan sevmesende bi duygun yoksa bile bi an mutlaka yanında gelinlikler içinde bende olabilirdim mutlaka birlikteyken bunun hayalini kurmuşsunuzdur diye düşünüyorum sevmesen bile canın yanar çünkü senin hayallerini bi başkasının yaşadığını göreceksin bu da en çok seni etkiler eski sevgilin de seni gördüğünde belki kendini kötü hissedecek onun şimdiki eşine ayıp etmiş olacaksınız bence gidipte kendini de üzme onları da aileni davet etmiş onlar gitsin sen gitme gerçekten iyi olmaz diye düşünüyorum ben olsam gitmezdim yani yine de tabi ki sen bilirsin. Bu arada merak ettim ailen sizn eski sevgili olduğunuzu biliyomu
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide aklıma geldi benim de tanıdığım bi kız eski sevgilisinin kardeşiyle evlenmişti, kızın kız kardeşi de eşinin kardeşiyle evlendi abla kardeş elti oldu bunu da neden yazdım bilmiyorum ama yazdım işte mutluluklar herkese
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Ben olsam gitmezdim, keyfinize kalmış, gidebilirsiniz ya da gitmeyebilirsiniz! 😅
Kişilik ve karakter meselesi bu, ben gitmem, eskilerin canı cehenneme, şeytan görsün yüzünü! 😅10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendine saygın varsa eğer her ne olursa olsun gitme. Sonuçta gelinin de bir suçu yok. Aynı durumda sen olmak istemezsin. Orada en mutlu günlerini ne sen görüp üzülesin ne de gelinin moralini bozasın. Huzur kaçırmanın manası yok. Ayrıca gidersen eğer daha çok gözünden düşmüş olacaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim benim düğünüme gelmemişti ama ailesi gelmişti. Şimdi o evlenirse ben kocamla giderim diye düşünüyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yap 😂
- +1 yıl
ulan ya :DFG:FGDFD
Cevap sahibi+1 yıl@Ozzy1298 niye sanki eski sevgilimi unutamadığım için mi asıl unutup onu aklımda bile olmadığı için giderim eski sevgilimi gerçekten isteseydim yanımdaki kocam o olurdu zaten biten bitmiş giden gitmiş geri kafalı insanlar değiliz
Cevap sahibi+1 yıl@Ozzy1298 gidebiliriz sorun yok ne kadar mutlu olduğumu gösteririm oralarda da beni hafife almayın bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam sevsem de sevmesem de gitmem. Ortada evlilik kararı almış iki insan var ne kadar kötü bitmiş olursa olsun gidip de rahatsız etmem. Düşünsenize düğününüze eşinizin eski sevgilisi geliyor illaki sinir olurum keyfim kaçar. İster sevdiğimi düşünsün ister sevmediğimi umrumda olmaz çünkü artık o evlendiyse bitmiştir eski meski falan da kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılBen gitmiştim düğününe mecburen.. Ailecek görüşüyorduk fakat benim ailem bilmiyordu çıktımızı.. İlişkiyi ben bitirmiştim duygum yoktu ona karşı bu yüzden erkilenmedim.. O ise düğün dansında bizim masaya bakıp duruyordu 🤭... Annem " bu niye bakıp duruyor nizim masaya " demişti 😂😂
Duugun varsa gitme.. Gitmeme imkanın varsa da gitme ne işin var boş ver.. Ben mecburen gitmiştim05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hahaha hayır ya.. Herkes bakmadı damat baktımsadece
- +1 yıl
İyi okumadın sanırım yazdığımı.. Mecburen gittim ve hissim yoktu ona karşı..
+1 yılYani sonuçta eski sevgilim diyorsun zamanında bir şeyler yaşamazsın hani öyle bir insanın düğününe gitmek seninle nasıl bir hisler meydana getirecek bilmiyorum ama, ben olsam gitmezdim.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki gitmelisin org da al hatta yanına
Ümit Besen'den nikahına beni çağır sevgilim söyle adet yerini bulsun10 Yorumlahayatımdan çkardığım birisi benim sorunum değildir hayatımdan çıkmış başkasının hayatında bana tamam düşer ne işim var ya
00 Yorumla
+1 yılGitmemelisin. Unutmadığını flan düşünmez. Aklına bile gelmezsin saçmalama. Asıl gidersen meraktan geldi kendini gösteriyor diye düşünür bence
00 Yorumla
+1 yılEvleneceği kızın açısından düşününce düğünüme kocamın eski sevgilisinin gelmesini istemezdim abez kaçar hoş bişey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılGit de eski sevgilin seni evleneceği kızla tanıştırsın. Ben kocanın eski sevgilisiyim dersin, eski günleri yad edersiniz
00 Yorumla - 00 Yorumla
+1 yılTam karşına otur... o evet demeden elini kaldır itiraz et
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Tabikide gitmelisin bi geline bak ve damada ne kaçırdığını veya ne kazandığını son olarak görmesini sağla.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam çok iyi giyer, iyi makyajımı yapar giderim. Nede olsa eskimiş. Keyfine bak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloha yuh artık eski sevgilimin düğününe gidicek kadar gurursuz değilim evlenmişti fotoğrafları halen duruyor o da hatıra olarak şimdi yaşadığı hayat gram umurumda değil
10 Yorumladüşünmez bence ama yerinde olsam gitmem, hoş ben hiçbir düğüne gitmem ama
00 Yorumla
+1 yılGitmezsen unutamadığını düşünür
Kendine güveniyorsansa da ne kaybettiğini gösterirsin00 YorumlaMutlaka gitmelisin. Sensiz düğün olmaz. Geline küçük altın takmayı unutma
00 YorumlaEğer gitmezsen zayıflık gösterirsin, gidersen de yüzsüz ve gurursuz olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır canım ne düşünürse düşünsün. Ben olsam gitmezdim..
00 Yorumla
+1 yılHow I met your mother dizisinde kadın, düğüne gelen eski sevgilisi ile kaçıyordu 😃
00 Yorumla
+1 yılBence gitme derim biyerleri kalkar ben olsam gitmezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe münasebet ne işin var eski sevgilinin düğününde çağırsada gitmem şahsen ben olsam
00 Yorumla Hayır gitme çok saçma bir hareket olur geçmişi unut gidersen eğer geçmiş önüne gelir
00 YorumlaSaçmalama aklına bile gelmeyeceksin asıl gelirsen unutamadığını düşünür rezillik olur gitmek
00 YorumlaBoş ver düğünü gel o gün beraber eğlenmeye gidelim
00 YorumlaSevdiği oğlan baskasına varmıs dayanabilirsen dayan anonim cabbar 🥴🥴 gitme manyak mısın
00 YorumlaNe işi var kardeşim. Bazı şeyler yapılmamalı. Eski sevilenden arkadaş olmayacağı gibi.
00 Yorumlaunuttum eğer diyorsan git en süslü olabileceğin halinele git eger bi erkek kanka ya da erkek arkadaşın varsa onunla da gidebilirsin sonunca eski de kalan bir sey ailelerinizin yakınlığını düşünerek yapilabilecek bir sey (kırmızı giymelisin)
00 Yorumla
+1 yılHalen içinde az da olsa bir şey varsa gitme parçalanırsın onu orada o şekil görünce
10 Yorumla
+1 yılSen neyin kafasını yaşıyorsun şekerim? Lütfen bu saçmalığı yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gitmiştim dans da etmiştik ama kimse bilmiyor tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama ne gerek var canım oturup onların mutluluğunu izlemek istiyorsan git tabi
00 Yorumlaİnadına git hatta göbek bile at bence sinir olsun. Gitmezsen aileni görürse bak o gelmemiş hala beni seviyor der.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitsen de gitmesen illa bir şeyler düşünebilir bilemezsin o yüzden onun ne düşüneceğini bırak sadece içini rahat eden şeyi yap kalbini da incitmeyecek olan şeyi
benim fikrim ise gitmesen daha iyi bence01 Yorumla- +1 yıl
Bence git iyi olur
Bana saçma geliyor seni bilmem bitmiş adam seçimini yapmış daha ne işin var orada istemediğim yer gitmem
00 YorumlaDavet mi etti bi de git tabi mutlu mutlu harketler sergile
10 Yorumla
+1 yılGidersen bile moralin bozuk durma insanların en mutlu günü zehir olmasın
10 Yorumla
+1 yılNe gerek var iş çıkarma kendine bnce gitme boşverrr salla
00 YorumlaGitmemek seni yüceltirde gitmenin sana hiçbir katkı sağlamayacağı kesin
00 YorumlaSorduğuna göre çok meraklisin, git bir çeyrekte sen tak, tam olsun :)
00 Yorumla
+1 yılKendini kötü hissedeceksen bahane uydurup gitmemelisin bence
00 YorumlaBen olsam gitmem istediğini düşünsün zaten evleniyor
00 YorumlaGiderim ben olsam gelinden güzel degilsem gitmem ama illa hava aticam
00 YorumlaKesinlikle git aradan uzun zaman geçtiyse birbirinizi unuttuysaniz gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılO zaman senin düğününe de kocanın eski sevgilileri gelsin nasıl fikir ama 😀
00 Yorumla
+1 yılhee ali cabbar hee, sana ne ! adı üstünde eski
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık asla gidilmez how i met your mother izleyen bilir
00 YorumlaAkraba ya da komşuysa gidilir 😀
00 Yorumla
+1 yılGitme ailen niye gidiyorki
00 Yorumla
+1 yılGidebilirsin tabii :D
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında