Ben teyze derim ya bence, o da benim anneme teyze desin..
Anne 1 tanedir zaten, "kaynana" gibi bir zatı muhterem 25 den sonra hayatıma girip Anne sıfatına burunemez, aiyy kaynaniskomla çok iyiyiz diyene de inanmıyorum, annen gibi olmuyor.
Ben teyze derim ya bence, o da benim anneme teyze desin..
Anne 1 tanedir zaten, "kaynana" gibi bir zatı muhterem 25 den sonra hayatıma girip Anne sıfatına burunemez, aiyy kaynaniskomla çok iyiyiz diyene de inanmıyorum, annen gibi olmuyor.
Zaten saygıdan anne denir içten demessin ama ben aynı apartmanda hatta yakın mesafede dahi oturmam bide onun babasını anasının devamlı gelmesini falan çekemem😂
Cevap
7Cevap
Evet zaten kendi annemi sevmedim hiç bu yüzde de kendi annem gibi severdim anne derdim
Nasıl karşı taraftan ben anne demesini bekliyorsam onunda annesine anne demek zorundayım
Olaya islami acidan bakarsak evledigim kisinin sadece annesi benim nikah dusmeyen namahrem olmayan kisi sifatina girdigi icin annem sayilir nede olsa sevdigim kadinin annesi
İslami açıdan bakmana gerek yok,
Eşinin annesine de yurumezsin herhalde. Demek istediğim Anne içten ve sıcak bir kelime ve tek kişi bunu hak eder. Onun annesi de ona kiymetlidir
Tabi kendi öz annen gibi olamaz ama artik ben diye bir seyde kalmayacagi icin bizim annemiz olur tum anneler kutsaldir 😊
işiniz yok it taşlıyorsunuz, derim niye demeyeyim yahu Allah Allah niye bu kadar önemsediniz altı üstü anne diyeceksiniz?
Diyeceksin başka yolu yok😑
Derim tabiki
evet derim
Derim tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?