Sizce boşanmalı mıyım akıla ihtiyacım var?

Öncelikle ilk olarak evliliğimizde çok sorun yaşandı ben kaçarak evlendim ve annesi bana pek iyi davranmadı ilk başta çok kakıldım. Bunlara aldırış etmedim çok ağladığım günler oldu hamileyken zorla iş yaptırmaları vs bunlarda eşim bana destek olmadı hep bilgisayar başında oyun oynadı (oyun oynarak para kazanıyor) ama ayrı eve çıkalım demedi bile. Neyse benim annem ve babam destek çıktı onların yanında İstanbul'a geldik babam ev tuttu dayadı döşedi onların tarafı hiç el atmadı bile. Her neyse oldu bitti doğum yaptım mutluyduk derken 2. Senede kiraya zam gelince eşim 3 günde kapıya yığın yığın koliler dizdi Kayseriye annesinin yanına gideceğimizi eşyaları geçice yere yerleştireceğimizi ve 3-6 ay içinde prefabrik ev yaptıracağını söyledi bende tamam dedim kısa süredeyse olur. Neyse gittik gördük ki prefabrik işi yalan oldu para çıkmadı arsaya izin çıkmadı derken eşim 3 sene dişini sık 2 milyon biriktirip güzel bir daire alalım dedi. 3 sene çok? Şimdi detaya ineceğim. Öncelikle köy yeri ve 3 km anca bir market görürsünüz şehirden çok çok uzak bir köy. Ayrıca eski usül kapıda anahtar durur her köylü dan! Diye eve girer kaç kere uygunsuz yakalandım çocuğu emzirirken bile (!) Bundan rahatsız oldum. Eşim anahtarı kapıdan çıkarıyor annesi geri takıyor anahtar burada duracak diye. Benim rahatsız olduğumu biliyor ve bu konu konuşulmuştu. Sigaradan rahatsız olup tahammül edemeyen bir insanım ayrıca çocuğum var ve yanında içilmesini istemem. Şimdi onlar içerken ben yukarı çıkarım içerler, ama yemek yiyen insana da sen çık yukarı denir mi? Çocuğumun yüzüne duman üfleyerek sigara içiyorlar eşim bunu görünce tartıştı ama hiç umurlarında değil kaynanam ve kayınbabamın kendi hallerine alışmışlar falan. Bende çalışıp para biriktirmek istedim ama kaynanama güvenmiyordum çünkü uykusu düzensiz ne zaman uyuyacağı belli olmaz ve tiktok canlı yayınına dalar bunu çocuğa bakarkende yapacağını bildiğim için güvenmiyordum.

Güncellemeler
+1 yıl
Biri yorum yapsın da çok uzun paylaşamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Devamı mefrel adlı kişinin yorumunda, okuyun
Sizce boşanmalı mıyım akıla ihtiyacım var?