Öncelikle ilk olarak evliliğimizde çok sorun yaşandı ben kaçarak evlendim ve annesi bana pek iyi davranmadı ilk başta çok kakıldım. Bunlara aldırış etmedim çok ağladığım günler oldu hamileyken zorla iş yaptırmaları vs bunlarda eşim bana destek olmadı hep bilgisayar başında oyun oynadı (oyun oynarak para kazanıyor) ama ayrı eve çıkalım demedi bile. Neyse benim annem ve babam destek çıktı onların yanında İstanbul'a geldik babam ev tuttu dayadı döşedi onların tarafı hiç el atmadı bile. Her neyse oldu bitti doğum yaptım mutluyduk derken 2. Senede kiraya zam gelince eşim 3 günde kapıya yığın yığın koliler dizdi Kayseriye annesinin yanına gideceğimizi eşyaları geçice yere yerleştireceğimizi ve 3-6 ay içinde prefabrik ev yaptıracağını söyledi bende tamam dedim kısa süredeyse olur. Neyse gittik gördük ki prefabrik işi yalan oldu para çıkmadı arsaya izin çıkmadı derken eşim 3 sene dişini sık 2 milyon biriktirip güzel bir daire alalım dedi. 3 sene çok? Şimdi detaya ineceğim. Öncelikle köy yeri ve 3 km anca bir market görürsünüz şehirden çok çok uzak bir köy. Ayrıca eski usül kapıda anahtar durur her köylü dan! Diye eve girer kaç kere uygunsuz yakalandım çocuğu emzirirken bile (!) Bundan rahatsız oldum. Eşim anahtarı kapıdan çıkarıyor annesi geri takıyor anahtar burada duracak diye. Benim rahatsız olduğumu biliyor ve bu konu konuşulmuştu. Sigaradan rahatsız olup tahammül edemeyen bir insanım ayrıca çocuğum var ve yanında içilmesini istemem. Şimdi onlar içerken ben yukarı çıkarım içerler, ama yemek yiyen insana da sen çık yukarı denir mi? Çocuğumun yüzüne duman üfleyerek sigara içiyorlar eşim bunu görünce tartıştı ama hiç umurlarında değil kaynanam ve kayınbabamın kendi hallerine alışmışlar falan. Bende çalışıp para biriktirmek istedim ama kaynanama güvenmiyordum çünkü uykusu düzensiz ne zaman uyuyacağı belli olmaz ve tiktok canlı yayınına dalar bunu çocuğa bakarkende yapacağını bildiğim için güvenmiyordum.
Sizce boşanmalı mıyım akıla ihtiyacım var?
Güncellemeler
+1 yıl
Biri yorum yapsın da çok uzun paylaşamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Devamı mefrel adlı kişinin yorumunda, okuyun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden sürekli bu iğrenç durumları yaşyoruz ya, neden bütün iğrençliklere biz kadın olarak göğüs germek zorundayız
Devam olarak yazacağım.
Eşim bana bağırdı çağırdı o beni büyüttü vs. Bende peki dedim hadi bir yere görüşmeye gidelim bugün dedim ve çocuğu bıraktım. 2. Saatte telefon geldi kayınbabam gelin annen ortada yok dedi hava kararmıştı Mart ayı. Eve gittik ki bütün ışıklar kapanmış ev merdivenli ve merdiven boşluğu var kendi de uyumuş kendi kapısı aralık duruyor bu çocuk ya karanlıkta merdiven boşluğuna düşseydi? Eşim bu durumda hala annesini savunuyor tepemin tası attı hazırlandım bilet aldım ben gidiyorum dedim daha anlatmadığım şeyler var o evde çok uzun sürer her neyse İstanbul'a geldim burada iş başvurusu yaptım ve çalışmaya başladım. Çocuğuma da annem bakıyor.
Şimdi ben ihtiyaç olarak ehliyet kursuna yazılmak istedim eşimde bana "kendin çalışıyorsun ya kendine güveniyorsan al, ben boş yere para harcayamam" dedi. Şimdi arkadaşlar ben part-time çalışıyorum ve aldığım miktar çok değil sadece gram altın alıp kenara atıyorum ki asıl çabamız ev almak 🤷 Bende kırıldım bunu demesine çünkü çocuk büyüdü kıyafet gerekiyor kısa geliyor üstü dediğimde de bana kendi paranla al demişti o zaman sana ne gerek kaldı be adam ben kendim geçineceksem?
Ben kendim için çalışmıyorum ki başımızda çatı olsun diye çalışıyorum o benden daha çok kazanıyor. Sonra bunları diyen şahıs kendine apple watch ve Bluetooth kulaklık al bunların üstüne de gelmesin mi zara'lar Bershka'lar. Ben öyle sinirlendim ki anlatamam. Bana çocuğuna gelince boş para harcayamam, kendine gelince nasıl da harcıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım bana en güzelinden akıl gerek.
Bana y*aza*rmısın konuşalım
sen zaten daha bu insan nasıldır ailesi nasıldır diye tanımadan evlenerek büyük hata yapmışsın
Senin eşin ve ailesi nasıl insanlar ya çocuğun yüzünü duman üflemek nedir
Hiç sorma
Sormaktan ziyade gerçekten bir anormallik var yani bunlar normal değil
Değiller zaten amacım bir an önce uzaklaşmak ilk başta tanıyamamıştım daha ne halleri var anlatsam ağzın açık kalır
Anlat istersen okurum kardeşim
Allah yardımcın olsun sana ne yapmak istiyorsun peki net
Kararsızım zorluklar var ve korkuyorum
Kaç yıllık evlisin boşanirsan başka erkekle yapa bilirmisin
3 yıl oldu başka biriyle yapamam çocuğum var
Tek yasaya bilirmisin peki ve erkeksin durmak için ne kadar dayanırım çocuk olmasında normal
Boşan gitsin