Sizce boşanmalıyım?

Ben erken evlenmek zorunda kalan 22 yaşında bir kadınım 5 ve 2 yaşında olmak üzere iki çocuğum var eşimle şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz şu ana kadar maddi manevi çok sıkıntı çektik defalarca kez aldatıldım hepsini sineye çektim bir kez şiddet gördüm onu da yok saydım en son yaşanan aldatma olayında eşimden soğudum aynı evin içinde onu yok saymaya başlayıp açıktan devam ettim okulum ve çocuklarımla ilgilendim eşimi görmezden gelmem çok zoruna gitmiş olacak ki ben alttan aldıkça sustukça sürekli üzerime gelmeye başladı belli belirsiz en ufak konuda dahi tartışma çıkarmaya başladı defalarca kez evden kovdu çocukların için gitmedim. Bugün tekrar tartışma çıkardı ve ağzı alınmayacak çok kötü hakaretler etti her zamanki gibi ve şiddet uyguladı üzerine bana gidemezsin tabii sen de o cesaret yok deyince artık dayanamadım ve evden çıktım ben evden çıkar çıkmaz arayıp bu kez de bayram üstü insanların bayramını zehir etme eve dön bayramdan sonra ne halin varsa görürsün dedi ama ben dönmedim bu kez de oğluma arattı. Oğlum anne beni sevmiyor musun dedi, babası arkadan sevmiyor tabi seni bırakıp gitti dedi. Ardından ben dönmeyince ailemden tutun akrabalarima herkesi arayıp eşim evden kaçtı dedi. Baba evindeyim şu an çocuklarımı çok özledim. Kesinlikle geri dönmek istemiyorum, çünkü gerçekten dayanamıyorum. Bana sürekli ben seni besliyorum, hadi ordan olup git çocuklarımla mutlu mesut yaşayayım tarzında bir çok şey söylüyor. Ama bu saatten sonrası da ne olur bilmiyorum. Çocuklarımı vermeme ihtimali yüksek, velayet bende evet ama isteği dışında velayet bende olursa çirkefleşebilecek bi insan. Akrabalarım geri dön çocuklarını bırakma elaleme rezil olma sabret vs tarzı şeyler söylüyor. Ama ben kendime yediremiyorum onca seyden sonra. Dayanamıyorum artık. Çocuklarımı çok özledim. Napacağım bilmiyorum. Sizce kendi istegiyle velayeti bana bırakır mı? Kaynanam annemi arayıp çocuklar durmuyor oğlum işe gidemiyor tarzı şeyler söylemiş. Napmalıyım lütfen bi akıl verin.

Güncellemeler
1 yıl
En önemli detay şu, kendimi biraz toparlayıp bi işe girene kadar 2-3 ay çocuklarımı babasına bırakırsam, gerçekten kötü bi anne mi olmuş olurum? Babaları eş olarak vasat olsada çocuk bakımı konusunda iyi. İçim bu şekilde rahat etmesede başka seçecek bulamıyorum.
Sizce boşanmalıyım?