Eşim çok sinirli biri yıllardır idare etmeye çalışıyorum çocuklarım için. ama artık dayanamıyorum seninle aynı sofraya oturmak istemiyorum dedi bugün bana kahvaltiya oturmadı sen b... klan ben öyle oturayım dedi beni ölümle tehdit ediyor her fırsatta. daha bir sürü şey sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hmm kaç yaşındasın mesleğiniz var mı bende ayrı anne baba çocuğuyum tavsiye etmem
33 yaşındayım mesleğim yok
Hmm çocuklar kaç yaşlarında
13 ve 6
Sadece problem buysa boşanma olan çocuklara oluyor mesela aile parçalanıyor biri babada biri annede mutsuz büyüyoruz
Cinsel falan problemimiz yoksa sabret bence
Çok problem var yazamıyorum hepsini şu an çok yıpranıyorum ama
Eğer isterseniz mesaj kurum açık ama bizimkiler 17 yaşımda ayrıldılar hala sinirli bir kişiliğim var
Onların kavgaları falan etkileedi beni ama aayrrılınca da erken olgunlaşma evresine girdim insanlardan uzaklaşmaya başladım
Benim büyük olan ayrılmamı istiyo onlar da bıktı çünkü
Ya şimdi ister sonra hayatın yükü üstüne binince sizi suçlar
Eğer sorun madddiyse işe girmeye bakın
Maddiyatta var ama öncelik biz anlaşamıyoruz
Anlatın gizlisiniz zaten veya mesaj satın bilmeden birşey diyemem
Alkol aldatma küfür aşağılama vs.
Hmm anladım ilk evliliğinin mi
Evet
Cinsel problemde var pardon farketmedim sorunu
Şimdi ne desem olmayacak işe girmeniz lazım işe girdiğinizde çocuklara vakit ayıramayacaksınız çocuklar sevgisiz büyüyecek 1 ikincisssi size dul kadın gözüyle bakacaklar aileniz ssaahip çıkmazsa rahatsız olacaksın bilmiyorum katlanabiliyorssanız saabrredin derim ne mezunusun
Alkol cinsel sorun yapar erkekte kadınlık hormonu artttırırr psikolojiyi bozar ondan eşiniz agresif
Evet bunları düşündüm her defasında ailemde söylüyor bunları sürekli ama katlanamıyorum daha adalet mezunuyum
Ee ne güzel kpss ye girseydiniz keşke yerleşsseydiniz 8 ve 5 arası çalışır çocuklarda vakit ayırırdınız bunları bende yaşadım saçlarım döküldü yurtta kalıyorum normalde tasrih okuyorum önce iş bulmanız lazım
İstanbul'da mısınız yoksa köyde mi
Aileden destek çıkan yokmyu
Çok üzüldüm senin adına bu sekilde çocuklar korkuyo bagirmasından kavga çıkarmasından az da olsa şiddet var bugün boynuma vurdu arkadan ve boğazımı sıktı kpss girdim olmadı bu sene
Ya böyle biriyle niye evlendin en baştan hata yav kıyamam
Yabancı dil biliyor musunuz
Kimse ne olacağını bilemiyo yabancı dil yok
İş kur hesabı açın en yakın iş kur merkezinden oradan yapabileceğiniz işleri seçin size mesaj olarak iş ilanları gelecek deneyin kendinizi yapabiliyorsanız ayrılırsınız
Velayetleri birini size birini babaya veriyorlar biliyorsunuz değil mi eğer baba almazsa ikisini yanınızza mı alacaksınız
Neden öyle ben çocuk falan vermem bu adama yaa
Anlaşmalı boşanorsanız öyle olabilir gizli hanım
Anlaşmalı olacak ama ona vermem
Zaten zehir etti her şeyi
İsminiz nedir?
Ailenizin boş evi falan varsa oraya gidin büyük şehirde sürünürsün çocukların küçük
Başka aklına takılan varsaa sorabilirsin
Dikey geçile 4 yıllık hukuk okuyamjyorr musun avukatlık ben mahkemede staaj yapmıştım orada Adalet mezunu katip öyle yapmıştı
Peki sorunuz yok galiba ben kaçıyorum ☺️
Sen o ddirrek ayrıl diyenlere baakma iş bulmaya bak yapamıyorum edemiyorum dersin 2. kez evlenmeye kalkaarssın seni kullanıpy yarı yolda bırakırrlar sonra çocuklarda düşman olur
Hukuğa geçiş yapabilirim ama mat. yok bende iş kur hesabı açtım şu an senin sayende ama bir sürü şey sordu hepsini dolduramadım asıl önemli olan kısımlar ne
Şimdi yapabileceğiniz işler hanımefendi onları yazacaksın numaraana mesaj ggeleccek eleman aranıyor diye uygun işsee mesajda detayları yazacak gideceksiniz ☺️
Hmm anladım
Bakalım inşallah başarısın ☺️
Maddi gücüm olssaa yardım ederdim ama bende öğrenciyim sonuçta ☺️☺️
Insallah saol düşünmen yeter 😊
☺️ Instagram hesabım bakırkyluk birşey olursa buradan veya oradan sorabilirsin ☺️ bol şanslar kendine iyi bak
Değiştirmişim kullanıcı adım bu Instagram xdiyarbekirdelibekir_21
Fake bu
Hayır resmimi koymadım okuduğum için içinde türkü söylediğim videolar var
18 takipçi 38 gönderi olan siyah resim bana ait
Bakın
https://imgyukle.com/i/aplwlo
Takip çok ondan dedim
Yok. Tanıdıklarımm lise üniversite
Kabul ederim atarsan
Tartıştınnız. Mı
Evet her zaman ki gibi
Senin için üzgünüm bana güvenebilirsin dediğim gibi
Teşekkür ederim
☺️ takip atabilirsin sınavlarım olduğu için kullanamıyorum canım sıkıldı biraz ara verdim ☺️. Nasılsın karar falaann verdinmi
Evet ayrılıcam yeter bu kadar çok yıprandım takip bakarım ilerleyen zamanlarda
Peki ben muhammed bu arada dediklerimi unutma umutsuz olmak yok ☺️
Memnun oldum inşallah bakalım artık
☺️ okumanı çok isterim aslında ama iiştte maddiyat sana. Lazım devlett iişii olssa açıktan okurdun
Matematik olsa kazanırım hukuk kpss kolaydı ama ilk girişimdi afalladım biraz
Otur konuş anlaş boşan çünkü eziyete dönmüş çok üzüldüm kimse kimseye böyle davranmamalı hele hele evladımın anası olacak
Bilmiyorum zaten bizim ulkedekileri anlamiom. severek askla evlilik hayal ediyolar. GERCEK HAYAT ACI BOYLE DEGIL KOMSENN HAYATI.
Neden öyle davrandığı ortada, napcağın çok kolay aslında
Napıcam
Eğer cidden bu durumdan kurtulmak istiyosan herşeyini analiz edip neden öyle davrandığını bulup gidermeyede çalışabilirsin dilersen takip et detaylı anlatim
Hasta diyorum ben sence
İşte takip et detaylı analiz edip anlatim diyorum etmiyosun
Etraflıca düşünmeden boşanma knk
Böyle nasıl devam edicem hep düzelir diye bekledim 42 yaşında hala düzelmedi
Şu ana kadar beklemen hata
Ayrılmaya geç bile kaldin
neden yapıyo neden böyle davranıoyo hepmi böyleydi
Evet böyleydi daha da kötüleşti ama
neden evlendin ozaman die sorar insan neden kötüleşti oturup konuştunmu sorun ne diye
Konuşulmuyo güzel güzel
neden konuşulmuyoki severek evlenmedinizmi
Hayır görücü usulü
hiçmi konuşmadınız öncesinde kaç çocuk var yaşlar kaç
Konuştuk anlaştık güya sonrası tam bi hüsran 13 ve 6
allah bağışlasın arada çocuk olunca dahada zorlaşıyuorboşanmak çocuklara yazık oluyo ama bir ömürde zindan gibi geçmez oda var güzel şeyler söleyin birbirinize mesajlar atın geceleri renklendirin
En fazla iki üç gün sürüyo olmuyo
iki üç gün bile sürüyosa deemekki bir çözümü var neden aynı oluyo diye sor bence derdi ne
takip etsene sakınca yoksa
Alkol var beni aldattı bir kaç kez temiz değil hijyene dikkat etmiyor bir sürü şey napıcam bilmiyorum
alkol her kötülğün anasıdır zateen aldatması ayrı bir dert hijyenee dikkat eetmiyosa uyar onu
Kacinci uyarı bilsen
devam edecen uyarıya zorla yaptırcan geerekirse gece yanında yatırmican adam olana kadar
Ben bunlari hep denedim bu kadar rahat bi insan olamaz
Kıskandır onu süslen
Ona daha çok sinir oluyo namussuzmuyum ben diyor
Sinir olsun kıskansında namussuzluk la ne alaka bee
Takip atsan a
Ailevi meseleler3burda paylasma çoluk dolu burası
şimdiye kadar beklemen hata
Ayriilll
boşan