Nasıl özgüven kazanabilirim?

Merhaba herkese bütün eleştirilere açık biriyim o yüzden istediğiniz gibi yazabilirsiniz çünkü insanların alaylı bakışlarına da alıştım üsten bakmalarına da kalp kırıcı konuşmalarına da :) konumuza gelecek olursak 20 yaşında işi olan allah'a çok şükür istediğine sahip olabilen biriyim çalışıyorum istediğimi alıyorum gerçekten şükür etmeyi de biliyorum ne yazık ki genetiğim yüzünden boyum 1.50 kaldı ve 16 yaşımdan bu zamana kadar hep zorbalıklarla büyüdüm cüce, miniciksin, büyümedin gibi gibi kısa olmamın yanı sıra maalesef kilo alamıyorum doktora da gittim fakat hiç bir sorunun yok diyip diyetisyene yönlendirdi diyetisyene gideceğim. Demem o ki bu yaşıma geldim hala zorbalık görüyorum insanlara gülüyorum gece oluyor dayanamıyorum ağlıyorum insanları mutlu ediyorum her zaman ama kendimi edemiyorum giydiklerim olmuyor yakışmıyor boyuö kısa çünkü kabullenemiyorum insanlar üzerime gelmese kabullenicem ama gerçekten kabullenemiyorum evden çalışıyorum dışarı çıkmıyorum kendimi özgüvenli hissetmiyorum ben bunu nasıl aşıcam lütfen bana bir şey söyleyin boğazım düğüm düğüm yazıyorum
Nasıl özgüven kazanabilirim?