AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Zaten ailesinden götmedıgını dısarda aradıgı ıcın bu kadar kızlar yanlıs yola dusuyorlar
bunu farkederlerse çok kullanırlar kimsenin şefkatine ihtiyacın yok, e zaten gerçekten doğru kişiyse şefkatli olucaktır, istediğin tüm ilgiyi karşılar.
Yapacak bir şey yok. Şefkat zaten olmamalı. Şefkat olursa şehvetten olmaz. Şefkat aileden şehvetten eşten olmalı ama bu dönemde hangi aile ne kadar çocuğu ile ilgilenebilir tartışılır
Gösterecek olan adam varda gö ü kalkmayacak bi kadin var mı?
Hiç kimseden bir beklentiye girme istisnai durumlar hariç.
Hiç doğru değil. Şefkat gösteren var ama kendime saygısı olan bunu kimseden beklemez
Erkekler kadınlara şevkat gösterir emin olabilirsin.
Elin adami dedim facebookdan 7 gun tanidigim biriyle evlendim meni kacirtdi evlendi dovdu sovdu birde bebek verdi kucagima simdide beni dovuyor sovuyor ailemde koymuyor bosanmaya artik canimdan bezdim arkadawlar
Kucağına ne bebeği?
Me kaçtın onla ki.. baştan bu yanlış:(
Tanisaydim kacmazdim
Yani 1 yila ben dogurdum bebeyimi
Ay kıyamam:( maşallah Allah kolaylık versin
Keşke öyle olmasaydı ya zor şimdi bundanda gidemesin odunumu? İş olsa daha rahat tekme cakardin
Okudunmu olucak ti
Böyle durumda olan kadınları veya kızları erkekler hep kandırır.
Bana bır keresınde bir laf ettıler ölsem de unutmam
“Seni baban sevmemiş ben mi sevicem”
Onun için arkadaşım kmseyi kendınden cok sevme kımseden sevgi dilenme herkes çıkarları ıcın var yanında
Elin adamı dediğin seni bir ömür mutlu etmek için evine ekmek getirmek için ömrünü verecek belki de
xd
valla dogru degilde iste biz kizlar elin adamindan bekliyoruz sevgiyi napalim
o da göstermez kimseden bişey beklememek gerek
Ben evleneceğim kadına ilgi alaka şefkat hoşgörü göstermeye her zaman hazırım
Elin adamı dediğin sana çaksın da bak nasıl köpeği oluyorsun sen nznenz sadece sende sezdim o havayı, baştan koca düşmanlığı yapıp evlendikten sonra yanlışına bile göz yumanlar genelde böyledir xnnex
Caksin derken nasıl çakacak pompa tarzi mi
Doğru değil aslında ama iyi birine denk gelmişsen her güzelliği yaşatır insana
Kendi kendine o şefkati vermezsen, ne alenden ne de elin oğlundan görürsün, öncik kişinin kendini sevip değer vermesinden geçer.
Erkeklerden böyle bir şey beklediğini belli edersen kullanma ihtimalleri çok fazla. Zaten beni seviyor bana muhtaç gibi düşünüyorlar.
Bu çok yanlış bir düşünce öyle sevgiler varki insanların bakış açısı değişiyor
Bazı sevgiler başka
Bazı değil her önümüze geleni seveceğimize biraz karakter tanısak zaten mutluluğu buluruz bence ama
Aileden görünce beklemek doğru mu oluyor? Ayrıca herkes sevgiyi, sevilmeyi hak eder bu yüzden doğru.
Keşke öyle biri denk gelse yemin ediyorum kendi gözümden sakınırm
Bence ordaki boşluğu doldurabilecek tek kişi yine biziz. Bir başkası eksiğini kapatamaz her şey kafamızda bitiyor.
Sevdiğim adam beni bebeği gibi seviyor, ilgileniyor. Gerçekten de beklenir. Çünkü ben ailemden girmedim
Daha önce acıyı tatmış doğru birine denk gelirsen o seni sever anlar gereken ilgiyide mutlaka gösterir bence beklenilecek bişidir olur mu olur ✅
Bence elin adamı olarak görmemek gerekir herkes değil ama öyle erkekler insanlar çıkıyor ki bazen sana ailende yaşamadığın hayatı yaşatıyor
Yetersiz gelir ne yazık ki bu konuda ben çok sansizim kalbimde büyük bir boşluk var bu konuda
maalesef bu hataya bende düştüm zamanında sonu hüsran oluyor genelde.. Bunun yerine o boşluğu kendi doldurmalı insan
doğru bir şey değil. ailen ailendir sevgilin sevgilindir. ailenin veremediği şefkati o veremez ama sevgili şefkatini gösterebilir
Belki yanlış ama bende aynısını yapıyorum ben başka birinden derken sevgili falan değil sevip saydığım büyük birinden bekliyorum
Bazen biri gelir her şeyiyle sana cenneti yaşatır, ummadığın anda vakti gelince
Türkiyede yaşayan insanların cinsiyet farketmek sizin kimden ne beklediği zaten meçhul ))
Benim arkadas görmedi babasından nefret eder baba bile demez ama eşi okadar mutluki maasallah 1 kez bile keske dememis herşeyi olmuş 2 de bebişleri var
Iste tam bu durumdayim annemden babamdan kardeslerimden hic sevgi gormedim
Ailenden şevkat görmediğin için zaten başkasından bekliyosun ama bekleme bütün umudun kendinde olsun
İlgi ailenin farkli sevdiğinden farklı kocandan farklı hepsi
Beklemek boşuna, beklentisi yüksek olanın her konuda canı yanar bu yüzden vazgeçin
Elin adama dediğin ya kocandir, tabii ki de onu sevgiyi şefkati merhamet ve ekmek en doğal hakkın
doğru değil elin adımı gelir kandırır kullanır atar bi kenara kimseden bekleme şefket kimse menfaati olmadan sana yardımcı olmaz veya iyi davranmaz özellikle bu devir de
Önyargılı olmamak lazım. Yabancı bir insan anne ve babandan daha merhametli olabilir sana belki. Bu ihtimal her zaman var. İnsanları tanımak önemli.
Cok normal bende ailemden o sevgiyi görmüyorum ama sevgilim onların o eksikleri ilgisiyle sevgisiyle merhametiyle tamamlıyor
O is dediğin gibi olmuyor pek yani daha once gercekten birini sevmedim belki ama sevgi her iki cins icinde bir ihtiyaçtir
İnsan şefkate muhtaç bir varlık elbet kim gösterir ise ona doğru kayar gonlun
Kendine yaptığın en büyük kötülük olur.
hiçbir zaman doğru değil
Kimseden beklememek gerek
yani bence cok dogru. hatta o dogru.
Sürekli beklenti içinde olmak insanı yıpratır...
Doğrudur yani illaki birinden görürsün
Evet gördük çok şükür
güzel bi soru
Gayet normal. Yoksa niye evlensin millet?
Şefkat bekleme boş ver kendini geliştir
Var öyle bi durum evet...
Yani doğru aslında bunu bekliyoruz bazen
Bence aileden görme ihtimalin daha düşük
Elin adamı şefkat göstermez ama aile öyle mi
Ailemiz sevmedi diye ölelim mi yani
Yanlış, kendinizi sevin önce.
:( . bilmiyorum
Bu tamamen şansa kalmış